dana22 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 nasilsa tr de yasal degildir acc kapatir giderler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Thardas kim yaw ? Linkin birine tıkıladım arkadaşın Thardas seni invite etti, dedi ? Kapattım. Accık daha inceleyem ben bunu, ilgimi çekti, aslında ilk başta ufak tefek bir şeyler atılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Valla ben attim gidiyo bakalim. 400$ icin 6$ karda suanda, denicem bi sure bakalim ama hala totom yemiyo yuklu girmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Quo-Vadis said: Thardas kim yaw ? Linkin birine tıkıladım arkadaşın Thardas seni invite etti, dedi ? Kapattım. Accık daha inceleyem ben bunu, ilgimi çekti, aslında ilk başta ufak tefek bir şeyler atılabilir. abi lamerin teki o thardas ya. herkesi ekliyo. invite a kufur yaz kapat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Nan, gaza getirme, Küfretmek hiç adetim değildir. Çok sakin bir adamım ben, ancak çok tepem atarsa, belki. O zaman da pek küfretmiyorum zaten. Olayı halledip, yerime oturuyorum. Da merak ettim şimdi Thardas kim la harbiden ? Hangi linke tıkıladım onu da unuttum. Bi daha tıklayasım yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 abi kufurluk adam o ya, et bosver sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 thardas bizim pharah krypto currency ye merak sarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Korax said: Valla ben attim gidiyo bakalim. 400$ icin 6$ karda suanda, denicem bi sure bakalim ama hala totom yemiyo yuklu girmeyi. İşte bende atayım diyorum bir şeyler, deneme maksatlı, ama parayı çekebilme belirsizliği beni frenliyor. Bu durumda seni bekleyeceğim, sen çekebilirsen. O zaman atarım birşeyler. NOt: sisteme uygun olarak seni kopyalayacağım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 sipeyskeyk said: 200 dolares püh yine fakir kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 valla ben cekmem ya bi sure bence bekleme sdf, minimum 200$ zaten. Hani ben 400$ attim, giderse umrumda degil oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Korax said: ben Söylesene abi nasıl yatıracağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Esh said: abi kufurluk adam o ya, et bosver sdfg 🍆 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 herhangi bi asset management fund'dan ne farki var bunun? orda da parani verip fund manager'in tercihlerini kopyaliyorsun teoride. @Tim - ben Fidelity International'a veriyorum ISA allowance'i canavar gibi kasiyo adamlar her sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 sipeyskeyk said: Korax said: ben Söylesene abi nasıl yatıracağız Abi bende enpara var, direk karttan cektirdim. Kartin limiti varmis onu yukselttim cekildi. Sende yukselt, sende cek, sende kaldir sende cek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 @Tim, huseyin girmedi dimi daha? Girerse söyleyinde ben cikiyim, malum o girince ben batiyorum herifin cenabetliginden sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2017 bak hareketlere bak, girme olm iste sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Oski said: herhangi bi asset management fund'dan ne farki var bunun? orda da parani verip fund manager'in tercihlerini kopyaliyorsun teoride. @Tim - ben Fidelity International'a veriyorum ISA allowance'i canavar gibi kasiyo adamlar her sene. ISA account limiti pek az degil miydi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Bu arada CryptoFund dedigi sey icin min $5K istiyo. Giremedim ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 ISA limiti £20k 2017-2018 vergi yilinda. bankalarda 0.4% civari faiz var ama Fidelity International, Nutmeg falan kullanirsan falan iyi getirisi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 usd/btc 'de spread ne kadar ? demo hesap açmaya izin vermiyo bu adamlar. edit: şaka mı bu yoksa ben mi bişey kaçırıyorum, 120$ spread görünüyor? https://www.etoro.com/discover/markets/cryptocurrencies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 jaynemesis iyi kazandiriyo ya buarada baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 biz de para yatırabilsek biz de kazanacağız da işte!!!! ülken yasaklı dedi bana ya la. VPN yer mi acaba. Hırsımdan gittim paribu dan btc aldım aslfafşs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 dfhsjbdjhfada ulke yasakliysa (ki turkiye yok destekledikleri arasinda) yatirmak sikinti degil de nasil cikaracaksiniz merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Abi o degilde spamleyip duruyolar verification diye beni. said: You have yet to verify your eToro trading account. Account verification is a legal requirement that is mandated by our regulatory authorities Please be advised that if you do not verify your account within 5 days of your first deposit, your account will be limited. If you fail to verify it within 15 days, your account will be closed and your deposit will be refunded. Bu ne yani? First depositten sonra verify etmezsen limited olcan, ama yok fail olursan verify'da accountin kapanicak diyo sdgf hangisi gecerli suan anlayabilmis degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar