Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 çok eskiden bir çizgi film hatırlıyorum. zorbalar diye türkçe'ye çevrilmişti. sanırım düşmanlardan biri devasa bir tekerlek sürüyordu, içine koltuk koymuş, dönen bir makine gibi gidiyordu. bu çizgi filmi hatırlayan varsa bi şey etsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 yıl, kanal, öncesindeki / sonrasındaki çizgi filmler falan gibi bir şeyler hatırlıyor musun? "evet ya vardı böyle bişiy"den öte bir şey hatırlayamadım ama merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 anime miydi western animation mıydı bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 yok içine diyor muş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Anlattıklarınla pek alakası yok ama niyeyse bu şekillendi kafamda sdf https://www.youtube.com/watch?v=y9K0SzFIf4A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 yıllardır arasam mı aramasam mı diye üşendiğim çizgi filmi çıp diye önüme bıraktın abi teşekkür ediyorum :) :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Spiral zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Nasıl lan tvdeki bütün çizgi filmleri ezbere bilen ben (saati fark etmeksizin hepsini izliyordum) bunu hiç hatırlayamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Eve gidince bir kaç bölüm izliyeyim belki belleğim paslanmıştır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 @ad3m Onu izlerken aklıma geldi zaten. Ama o değil tabii. Kaede said: Spiral zone Aynen bu, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 tek tekerlek mevzusundan bende bulmuştum ama adam dışında oturuyor diye sildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Feamer said: adam dışında oturuyor diye sildim :) içinde oturmuyor mu yanlış mı hatırlıyorum? http://farm6.static.flickr.com/5060/5552898205_19d0c5891d_b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 işte ben o yandakileri gördüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 sana da helal yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 ben ismini zone riders diye hatırlıyordum bunun. öyle arattım emin olmak için ama dizideki iyi factionın ismiymiş meğersem close enough asdf yanlız bu sabahları erken bir saatte tv de oynuyordu ben ilkokula giderken. o yüzden izlemesi çok zordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar