Tim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Ahali selam, Var mi bunu yapabilecegimiz bir platform/app? Ordan burdan download edip tablete atmak yerine istiyorumki Netflix gibi bisey olsun, evden indireyim, orda burda izleyeyim internete baglanmadan. Chruncyroll geliyo aklima ilk ama offline viewing var miydi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 e Netflix var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 crunchyroll'da offline viewing yok, youtube'dan video indirir gibi flv to mpg yaparak alabiliyorsun anca =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Netflix'te offline izlenebiliyor ama her yayını koymuyorlar. Özellikle yeni yayınlanan diziler hemen offline izlemeye düşmüyor gibi geldi benim baktıklarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Netflix'de anime mi var lan? Anca kendi yaptirdiklari sacma sapan seyler. Netflix ve Amazon isimi gormuyo, aradigimi bulamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 VPN Japonya yaparsan animenin tillahı var da nasıl yapılır bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 vpn'i japonya yaptın, altyazısı ne olacak? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 ingilizce altyazı oluyor bazen lokasyon farklı yer olsa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 netflix japonya ya üye olması da lazım değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 var ya öle bişey iphone için, ben çinde kullanıyodum efsane program paralı 13tl mi ne, mp3 mp4 flv neyse url linkini veriyosun indiriyo altyazı search opsiyonuda var opensubtitledan falan search edip indirio gerçi subbed video indirirsen onada gerek yok https://firecore.com/blog/16049 https://itunes.apple.com/tr/app/infuse-pro-5/id1136220915?l=tr&mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 VPN'i Netflix icin diyosaniz, VPN ustunden hic bi sekilde netflix izleyemiyorsunuz epeydir. Kapatti adamlar direkt. VPN oldugu belli olmayan private VPN'im var mesela, onla bile izlettirmiyor IP adresi datacentre'a gidiyo diye. Infuse var bu arada kullaniyorum ama iste yine de indirip ugrasmak gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Tim said: VPN'i Netflix icin diyosaniz, VPN ustunden hic bi sekilde netflix izleyemiyorsunuz epeydir. Kapatti adamlar direkt. VPN oldugu belli olmayan private VPN'im var mesela, onla bile izlettirmiyor IP adresi datacentre'a gidiyo diye. Infuse var bu arada kullaniyorum ama iste yine de indirip ugrasmak gerekiyor. işte malzeme anime oldugu için copy right muabeti direk taş koyyo senin istediğin tarzda bi app'e ama otaku communitysini biraz tanıyosam illaki vardır ugrasıpda su dediğini veya benzer bişi yapan, biraz araştırmak lazım bende çok izlemiyorum anime fln myanimelist forumlarına bi yaz derim, manyakları hep orda taklıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 copyright işleri yaş, nyaa'yı bile gümlettiler. bazıları irc üzerinden xdcc diye bişi kullanıyorlar. direk mobilde o şekilde belki indirip, offline izlenebilir belki. bi araştırmak lazım. http://horriblesubs.info/irc-guide/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Tim said: VPN'i Netflix icin diyosaniz, VPN ustunden hic bi sekilde netflix izleyemiyorsunuz epeydir. Kapatti adamlar direkt. VPN oldugu belli olmayan private VPN'im var mesela, onla bile izlettirmiyor IP adresi datacentre'a gidiyo diye. Infuse var bu arada kullaniyorum ama iste yine de indirip ugrasmak gerekiyor. Selam, Getflix ile Japonya Netflix'ine bakabilirsin. İngilizce altyazı da varsa işini çözer galiba. http://www.getflix.com.au/setup/dns-servers Tokyo DNS'i. 106.186.22.8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 çoğunda yok altyazı https://sorasenbei.wordpress.com/2017/04/11/netflix-animes-in-japan-with-english-subtitles/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar