k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 ben de thiago alcantara'nın oynamamasına üzüldüm ya. değişiklik bakımından hierro'ya laf edilebilir tabi, o kadar da savunmayayım adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 ispanya kötü stratejiyle oynayıp kaybetti. kadroya bok atmaya gerek yok. böyle bir maç olacağı aşağı yukarı belliydi. buskets ve koke aynı anda sahada olmasına gerek yok bu maçlarda. hatta 70.dk pikeyi çıkarıp kokeyi defansa atıp, orta sahaya tempo yapacak adam alabilirdi tiago ve vazkez gibi. isco'dan başka zorlayan yoktu pek sahada. ona üzüldüm. hırvatistan için şartlar gayet iyi şu an, danimarkayı devirip rusyayla eşleşirse yarıfinal hatta finale kadar gideri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Hırvatska, sanki güzel bir maç olacak değil mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 kadroya da laf atılır bana göre. diego costa çıktığında o işi yapacak kapasitede adam yok. tek adam gibi alternatif morata. odriozola nedir, sergi roberto veya bellerin niye alınmaz. ki carvajal de sakattı turnuva başında, sergi roberto'yu almak demek defans 4'lüsünün 3'ünü barça'dan koymak demek uyum açısından da muazzam zira nacho'dan da önce tercih edilebilir bi isim. javi martinez de niye yok. yani bu adamlar sırf tecrübeleriyle oyunu değiştirecek adamlar, hemen hemen her sene ŞL'de en az son 16 - çeyrek final gören adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Evet güzel maç olacak, ilk dakikadan belli oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 loop said: Evet güzel maç olacak, ilk dakikadan belli oldu.. lol. dk 1 gol 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Efsane mac 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 bize böyle maçlarla gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 bu ne abi, langırt gibi maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Maci 0-0 yerine 1-1'den mi baslattilar lan bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 2-0 temiz alır hırvatlar diyodum, fantaziye kaçtı 5 dk'da maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Mandzukic agir rol kesiyo su an, hicbisey yok o pozisyonda. Ne zaman onune gececekler acaba su olayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 cantona'nin teker teker dalga gecmesi lazim. baska yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 cantona şimdi neymar'la dalga geçti diye bi şey değişicek mi sanıyosun abi haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Var a girdiginde o yalan pozisyonlar, aldatana da sari cikarsa degisir cok rahat bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 ben de hep diyorum ama yapmıyorlar enteresan bi şekilde. neymar'a penaltı çalıyor; VAR izleyip iptal ediyor, aa değilmiş diye. e abi pozisyon esnasında aldattığını yakalasan sarıyı vericen adama normalde, versene yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 var odasında 4 tane herif var, 3ü gerçek zamanlı izlemeye devam ederken biri de geri kalsın o son faulu tekrar izleyiversin, kendini yere atan neymar da sonra sarı kart yesin hakeme bildiri gelirse. flop aldı başını gitti çünkü son yıllarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 rebic çok komikmiş. arkasındaki adam sabit duruyor, kendi kendine hareketler yapıp yere attı kendini haha. bi de eline alıyor topu sanki faul yapılmış gibi. offff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 zaten griezmann da şunu demiş hahahah abi tam komedi. Antoine Griezmann on Uruguay: said: "They'll take their time, fall over and harass the referee. That's their game & it's what we do at Atletico. We will have to adapt, because the match will be frustrating." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 herkes hırvatistan dedi, buradan da danimarka çıkarsa ingiltere iyice gaza gelir finale yürür herhalde. bi de kazara kupayı alırlarsa söverim ama. özellikle de januzaj'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 maçı izlemiycektim negzel ya, ilk 4 dk'da 2 gol attılar izlettirdiler. kandırılmış hissediyorum. kazara bi gol atmasalar da bari penaltılara gitse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Babasının oğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 modric vitaminsizinin kullandığı penaltıya bak vah vah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 çok barizdi modric'in kaçıracağı o kadar yorulmuş ki gözleri kayıktı topa bakarken güzel oldu bir panltı maçı daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Dunyanin en net kirmizisi degil mi bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar