Grego Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 kendi başlığını bulamadım, sürekli sorup durmaya başladığına göre betalıktan çıkmış. geçen var mı? benim ilgimi bi yeni file system çekti, teoride temelden etkiler gibi duruyor. APFS Apple File System Nothing exemplifies that better than the biggest change High Sierra offers: a new file system. Yeah, thrilling stuff, we know. The new Apple File System (APFS) may not be the sexiest OS update (but then, what is?) but it is important. Already the file system in iOS 10, APFS changes the way macOS handles and organises data with a number of important benefits. First of all, copying files and finding the size of files and folders should now be near-instantaneous, the sort of small improvement that will add up over long-term use. It also helps keep files safe thanks to built-in encryption, data protection for power outages and system crashes, and simplified data backup. It's also compatible with HFS drives and data so you shouldn't lost anything during the upgrade https://www.macworld.co.uk/review/mac-software/macos-high-sierra-vs-macos-sierra-3660082/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 25 eylüldü abi release date geçtik bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 ya bana yeni çıktı notification yandan yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 neyse ki ios güncellemesi gibi abukluklar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 lan bu 6 tane geçen adam kim, niye bir fikir beyan etmiyorsunuz tembel herifler. finder ınız donar inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Şahsen bende düşünüyorum ama düzenimi bozacak bi uyumsuzluk olur diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 gectim, flux calismadi. bi iki tane daha sinir bozan sey oldu, geri dondum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Kendi flux'u gelmedi mi? https://www.macrumors.com/how-to/night-shift-macos-sierra-10-12-4/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 bende fluxta sıkıntı yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 wipe atip 0'dan kurdum. late 2011 mbp akıyor. (gerci 16gb ram / ssd ile akmazsa ayıp ztn) wifi sorunu vardı, bazen wifi hiç gözükmüyordu o falan cozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 High Sierra ile son kullanıcı için göze çarpan yenilikler yok ama APFS gibi arka planda yapılan sağlam iyileştirmeler var. Güncellemesi Mac'teki dosyalara göre biraz vakit alıyor ancak kurulumdan sonra yavaşlama gibi bir sorun yok, bence geçebilirsin direkt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 macbook da bi deneyeceğim önce, ben de gördüğüm farkları not ederim sürüncemede kalanlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Ben direk gecmistim, hic problem olmadi simdiye kadar. VM Fusion icin desteklemiyor falan diyolardi ama o da canavar gibi. 15" 2015 late Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 GERGE said: Kendi flux'u gelmedi mi? https://www.macrumors.com/how-to/night-shift-macos-sierra-10-12-4/ Geldi de normal flux gibi degil abi. Mavi isigi flux gibi kapatmadigina dair article okumustum. buldum bak surda: https://forum.justgetflux.com/topic/3655/f-lux-vs-night-shift-in-macos-10-12-4/10 Mavi isigi kapatmiyor night shift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 FLux çalışıyor bende, güncelleme yapmamış olabilirmisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Fena patlamış, sudo dialogunu root kullanıcısı ve boş şifreyle spam'leyerek her yere root access alabiliyosun https://twitter.com/lemiorhan/status/935581020774117381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 zaaaaa bu nasil bug lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Abi remote da yapabiliyosun, lockscreen den de yapabiliyosun - ilk raporlayan Lemi Orhan diye bir Türk yazılımcı altı Apple fanboy dolu bunu responsible disclosure a uygun olarak önce Apple a bildirmediğin için Apple seni dava etmeli falan diye gezen LOL JUST LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Fena bi bug olmuş, Apple iyice batırmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2017 Abi cok fena hemde, herifler root accountini acik birakip, sifrede koymamislar :D Remote ile falan da giriliyo ki off of ahahah saka maka ios 11 faciasi ve ustune bu apple hakkaten sacmalamaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 silksen guncellemem mbp yi telefonun agzina tukurdu ios11 bilg bari saglam kalsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 eskiden zaten recovery modunda başlatıp terminalden istediğiniz kullanıcının passwordu resetleyebiliyordunuz. Ha en azından keychain filan gidiyordu. Birde şimdi hiçbir encryption kurtarmıyor. Kolaylaştırmışlar iyice :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2017 pascalnouman said: silksen guncellemem mbp yi telefonun agzina tukurdu ios11 bilg bari saglam kalsin +1 mecbur kalmadıkça high sierra'ya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar