toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 gece monitorun parlakligini %100 yaptiktan sonra onlarin faydasi pek olmaz ama. goz sagligin icin dusuk parlakliga alisamaya bak. pek zor bi sey degil, ilk anda yasadigin hayalkirikligi sonradan geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Cokomantis said: o uykuya dalamama olayı brightness'ı full'lenmiş monitörden sonsuz mavi ışığı yiyorsun diye oluyor. güneşin doğal döngüsünde insan gözüne çağlar boyunca o saatte mavi ışık gelmediği için monitörden gelince beyin gündüz moduna giriyor falan filan. f.lux da maviyi kısıyor. her şey turuncu. kullanan nasıl kullanıyor ona da anlam veremiyorum zaten de oyun harici düşünülebilir. hatta tryhard oyunu değilse oyunda bile düşünülebilir. turuncu forever'la derdiniz yoksa tabi. gerçi güncelleme falan denmiş bi bakayım ben de tekrar. oynadığım her oyun competitive :S masaüstünde zaten 0 parlaklıkla kullanıyorum. masaüstü duvar kağıdı da düz mavi renk, onu da değiştiriyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 oyunlarda kapatıyor kendini flux abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 kapatmiyor, istege bagli sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 bkz. philips hue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 windows 10 varsa flux'a gerek yok. night mode var zaten. detaylı ayar da var. https://www.howtogeek.com/302186/how-to-enable-night-light-on-windows-10/ kaliteli monitör varsa internetten x monitor calibration settings diye arat. gece gözlerin rahatsız oluyorsa büyük ihtimal color temperature çok yüksek kullanıyorsundur. retinayı yakıyorsundur. örnek: http://www.overclock.net/t/1129341/samsung-sa950-and-sa750-owners-club/260#post_15649225 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 KillJoy said: bkz. philips hue abi imzan nasıl bir etki yaratıyorsa her postunun sonunda o smiley varmış gibi okuyorum gayri ihtiyari philips hue keh keh B) B) B) gibi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 olm ne güzel işte pozitif. ya daha pozitif bişiler koysaydım oraya? 😈👉👌🐓🍑👉👌🍆🍑♋🌋💦 💦💦💦 💦💦 💦 😁 😫 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 çok fazla flux tavsiyesi gelmiş de oyun oynarken film/youtube izlerken her şeyi daha kırmızımtırak görmek mantıklı değil bence. ama sadece forum ekşi reddit vs gezilecekse olabilir. en güzeli şunu alıp geçmek: https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/aydinlatma/lambalar/yer-lambalari/60324676/not-yer-ve-okuma-lambasi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 canım fullscreene geçince otomatik kapatıyor flux oyunlarda çalışmıyor yazdım demin. film izlerken de kapayıverin elle fluxu (bazen unutuyorum sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 yahu otomatik kapanır veya manuel kaparsın orada problem yok zaten de, yine karanlık odada gözün rahatsız olur, ona napıcan? ışık alacan işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 abi olay gözün rahatsız olmasından öte zararlı güneş ışığı benzeri ışınlar zaten. farkında olmadan uyku saykılını bozuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 yaw senelerdir flux kullanıyorum bana olayını anlatmana gerek yok =) adam demiş ki karanlık odada gözüm rahatsız oluyor yanıyor vs. eh az brightness ve flux ile de oyun ve film pek hoş değil diyorum ben de. bunun için de odada 2. bir ışık kaynağı şart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 sabonis said: çok fazla flux tavsiyesi gelmiş de oyun oynarken film/youtube izlerken her şeyi daha kırmızımtırak görmek mantıklı değil bence. ama sadece forum ekşi reddit vs gezilecekse olabilir. en güzeli şunu alıp geçmek: https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/aydinlatma/lambalar/yer-lambalari/60324676/not-yer-ve-okuma-lambasi.aspx çok ciddi uyku problemi çekenler ve çekmişler için mantıklı abi. wowu fluxlı 2-3k arası oynuyodum belli bi saatten sonra. ama csgo falan oynanmaz öyle. youtubeda da sorun olmuyo 2-3k arası. film izlemem ama asla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 ben flux kullanmayın mı diyorum olm niye ısrarla flux şöle böle diyorsunuz? :D bir yukarda yazdım zaten flux kendim kullanıyorum bayadır diye ama işte oyun film ile çekilir çile değil flux.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 abi anlamıyorum bu flux düşmanlığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 abi anlamıyorum gerçekten bu flux düşmanlığın nerden geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 1) gözün flux'a bağımlı olması iyi bişi değil. flörasan ledli bir odada migren azar sonra. 2) color palette'in içine ediyor. monitörü kalibre edip, düşük color temperature'lı değerlerde gözün alışmasını sağlamak daha iyi o yüzden. zaten zifir karanlık odada monitöre uzun süre bakmak sağlıklı değil. az da olsa bi aydınlatma olması lazım. yoksa şöyle oluyor :P https://gfycat.com/QuickWetIndianglassfish illa karanlıkta bakıcam ben diyorsanız. web browse ederken night mode için şöyle bi extension kullanabilirsiniz mesela. https://chrome.google.com/webstore/detail/deluminate/iebboopaeangfpceklajfohhbpkkfiaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 flux kullan dendimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 flux bana yaramıyor, duvardan yansıyan aydınlatma çok iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 gözün mavi ışığa alışması güzel değil asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 mavi ışıkta değil olay, color temperature'da. flux'a alışması kötü derken, yokluğunda bi ortamda çalışmak zorunda kalırsan, sıkıntılı oluyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 mavi ışık soğuk ışık işte abi. daha önce de tartışmıştık bunu bi yere varamamışız heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Xenus said: mavi ışıkta değil olay, color temperature'da. (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar