senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 masa said: senko said: bi kez yazdığım kız, sen de iyi cocuksun da, ben başkası ile ilişki yaşiyorum, en iyisi arkadaş kalalım dediydi ben de iyi arkadaş kalalım dedim sonra hiç konuşmadık sdf şuna hüzünlendim. hüzünlenme abi hayatım böyle şeylerle dolu tip baya kayık olunca kaçınılmaz oluyor bu tür durumlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 senko said: hüzünlenme abi hayatım böyle şeylerle dolu tip baya kayık olunca kaçınılmaz oluyor bu tür durumlar... Abi sende tam böyle şey tipi var; Yıllarımı kötü çocuklarla gecirdim ve market value düşünce kovalanan başarılı nerd cocuk. 40'ında birden ne hikmetse patlayan adam. https://my.mixtape.moe/xloutb.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 senko said: hüzünlenme abi hayatım böyle şeylerle dolu tip baya kayık olunca kaçınılmaz oluyor bu tür durumlar... olum sen beni uğuru dinlesen seni seks meşin yaparızda işte gel diyorum izmire seks garanti 3 gece yaşatayım gelmiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 gariptir tip mip yok bende ..bildigin hayvanim..cok super yontulmus da sayilmam..zengin de degilim..su laflari 2 kez sarfetmek zorunda kaldim..ilkokulda filan da degil ustelik postgrad..yabancilarin friendzone ehe ehe moduna sokamadim ikisini de..birini de platonik sempatik buluyordum ustelik..hic ole kasmayin kendinizi ..olabiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Llama said: senko said: hüzünlenme abi hayatım böyle şeylerle dolu tip baya kayık olunca kaçınılmaz oluyor bu tür durumlar... olum sen beni uğuru dinlesen seni seks meşin yaparızda işte gel diyorum izmire seks garanti 3 gece yaşatayım gelmiyon izmirdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Madcat said: izmirdeyim kanka senin benden daha ateşli hayatın var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Llama said: senko said: hüzünlenme abi hayatım böyle şeylerle dolu tip baya kayık olunca kaçınılmaz oluyor bu tür durumlar... olum sen beni uğuru dinlesen seni seks meşin yaparızda işte gel diyorum izmire seks garanti 3 gece yaşatayım gelmiyon Adam fazla sempatik abi. Onun degerini bilecek kız baya senk gibi rare. rare x rare vurup epic relationship transmutelaman lazım, çok zor o iş. Tanrılar müdahale edince tanısıyosun öyle insanlarla, kovalanacak mevzu değil. "Abi seni piyangoya götüreyim" demek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 izmirde sihirli kelimelere sahip esasinda ** de okudum..almanyada yasiyorum..bu yaz gelsene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 İşte diyorum ya, tam mevsimi yaklasıyor Senko'nun. Uni'de SELÇUK ÇOK TATLI YHAA diyen kızlar birden sıraya dizilecekler nah şuraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 xunn said: Llama said: senko said: hüzünlenme abi hayatım böyle şeylerle dolu tip baya kayık olunca kaçınılmaz oluyor bu tür durumlar... olum sen beni uğuru dinlesen seni seks meşin yaparızda işte gel diyorum izmire seks garanti 3 gece yaşatayım gelmiyon Adam fazla sempatik abi. Onun degerini bilecek kız baya senk gibi rare. rare x rare vurup epic relationship transmutelaman lazım, çok zor o iş. Tanrılar müdahale edince tanısıyosun öyle insanlarla, kovalanacak mevzu değil. "Abi seni piyangoya götüreyim" demek gibi. selçuğa yazdıklarımı ciltletsek 4 senelik lisans bölümü okutulur sen bi bilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Abi delikanlı adamın kalitesini brolarıyla ölçüyorsun zaten, kolundaki kadınla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 bana tavsiyelerin var mı xunn? her ay 29.95$ devam mı edeyim yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 hay ** olm butun forum selcuga yazip duruyormus uzun zamandir ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 goldbären said: bana tavsiyelerin var mı xunn? her ay 29.95$ devam mı edeyim yoksa? Kiloluysan kiloyu kıs. Kendin ol, sonra bir de objektif ol itici bir herifsen itici olma. Ha bir de yetinme abi sonra zamanın ne kadar degerli THOTlarla harcamak için farkediyorsun. Paypal'ı pmliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 ben komikli bişey söylersin demiştim. kiloyu kısmak zor ya, yaşamın içi boşalıyor yemek yemeyince : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 senko said: bi kez yazdığım kız, sen de iyi cocuksun da, ben başkası ile ilişki yaşiyorum, en iyisi arkadaş kalalım dediydi ben de iyi arkadaş kalalım dedim sonra hiç konuşmadık sdf Ya ahahah gercek dram buraya gizlenmis. Ellerimle kiz bulcam yemin ediyorum kiyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Bul valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 goldbären said: ben komikli bişey söylersin demiştim. kiloyu kısmak zor ya, yaşamın içi boşalıyor yemek yemeyince : ( https://track3.mixtape.moe/ojjbdf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 oh içim ılıdı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Baggio said: Tek taraflı bakıyorsundur. Hiçbir anne çocuğunun kötülüğünü istemez. Kendini ifade etme şekli yanlış olabilir tabii ki ama o şüphelendiği şeylerin en az yarısında da haklı çıkar. Sıkıntıyı onların çıkarıyor olmalarının sebebi de daha fazla sevmeleri ve gerekeni zaten yaptıkları için babalara cool act fırsatı vermeleri. Ailenizin önüne kimseyi koymamaya çalışın, böyle ekstra dandik kötü niyetli sevgisiz falan bir ailede değilseniz en azından. (Uyuyamıyorum da.) Bu da on numara tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 darkwingduck said: Baggio said: Tek taraflı bakıyorsundur. Hiçbir anne çocuğunun kötülüğünü istemez. Kendini ifade etme şekli yanlış olabilir tabii ki ama o şüphelendiği şeylerin en az yarısında da haklı çıkar. Sıkıntıyı onların çıkarıyor olmalarının sebebi de daha fazla sevmeleri ve gerekeni zaten yaptıkları için babalara cool act fırsatı vermeleri. Ailenizin önüne kimseyi koymamaya çalışın, böyle ekstra dandik kötü niyetli sevgisiz falan bir ailede değilseniz en azından. (Uyuyamıyorum da.) Bu da on numara tespit anlamadim ben, sizin babaniz, dedenizle ninenizi, siz, kardesleriniz ve annenizden once mi koyuyo? nerde bunun cizgisi? babanneniz ve anneniz arasinda kriz cikarsa, babanne her zaman babanizin cikarlarini koruyo o zaman asdf the babanne power. edit, anne baba nine karisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 aile vs aile dışında kalanlar kastedilmiş, açık gayet. sen aile içinde niye ayrımcılık yapıyorsun kjsfgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Llama said: Madcat said: izmirdeyim kanka senin benden daha ateşli hayatın var.. nası ya, nerde oğlum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Sene 2017 ilişkiler, evlilikler vs so overrated. Ortalama 35 senemiz kaldı öleceğiz rahat olun :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 herkesin hayatı ilişki evlilik çoluk çocuk neredeyse. zaten 30+ başka hayatı yok. nerede yaşıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar