GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 https://www.amazon.de/gp/product/B06XC24RJZ/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 kukustyle koltuk https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/81ezteszU9L._SL1500_.jpg benim masaya biraz yüksek geldi koltuk. Sağ kol dayama şeyside hafif oynak, kol dayama şeysinin oradaki plastik ve metalin arasına bir kağıt sıkıştırdın mı halloluyo. 770 lira istanbul-kadıköy merkez minibüs caddesi veya bağdat caddesine teslim edilir (araba müsait olursa) iade edecemde alan çıkarsa diye uğraşmim dedim açtım ilanı (amazon ödüyoz dedi kargoyu lul) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 499+ 200 liralık kfc kova okeyim + 10 litre cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 koltuğa oturunca boynuzların çıkmış diye şaka yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 asdasd ters takabiliyosun yastığı siyah haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 GONDARCENGIZ said: 499+ 200 liralık kfc kova okeyim + 10 litre cola bunu yazmayaydın iyiydi şimdi değeri düştü, hırpalanmış demektir o sandalye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Lan kukustyle da neymiş diye bakıyordum fsdsfds Dxracer çakması diyecem de fiyatı da pahalıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 eve geçince atarım fotoları tertemiz kotluk 1 ay olmadı, burdan alıcı çıkmaz zatende işte 4-5 gün kalsın ilan. Belki alcak vardıda alamadı gönderimi kapandı diye ona güzellik olur. bütün geymink koltuklar dxracer çakması abi fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 kolçakları çıkart sallanıyosa veya rahatsız ediyorsa. ben öyle kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 ulan aslında benim 3 yıldır kullandığım dxracer da bana kısa kalıyor, takas düşünür müsün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 3 yıldır osura osura çürütmüşündür onu yok abi fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 sabonisin sattığı dxracer vardı bi ara otuzbir bile çekilmemiş bir haftalık diyordu o daha mantıklı gibi. fiyatı da yakındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 ben düşünüyom da koltuk almayı çakma şeye de o kadar veremem xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar