reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 ana temasi yemek tarifleri agirlikli bir siteye ingilizce, geek domain onerileri gerek. tam bir hippie domaini olan reciply.com denedim ama $2,095.00 dolares istiyolar. aramizda bu parayi toplariz diyosaniz alalim, reklam gelirlerinden sinirsiz kumpir partisi veririz asldkfj bunun disinda domain masrafi yillik 11 dolara denk gelicek aydin fikirlerinizi bekliyorum. bulan arkadas icin ayrica guzel suprizler ayarlayabilirim, ne bilim bi takim steam hediye ceki hede hodo. alin size kisayol bakmaniz icin. https://www.godaddy.com bu arada site/app ole emine beder tarifleri gibi olmayacak icinde bambaska konseptler var o yuzden, gurme kapsamli dusunebilirsiniz. troll her turlu serbest, hatta troll isim daha makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 r3c1p3s.net 10$ getrecipes.org 10$ showrecipes.net 10$ learnrecipe.net 10$ seo kasmıcaksan çok takılma domaine yabancı, gıda sektöründe seo kasıp organik user beklentin varsa bol şans diliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 web + app ismi olacagi icin kisitliyor bayagi aslinda, ve org degil de com olmasi gerek malesef : hani en fazla 6-7 karakterlik http://www.eatellia.com/ gibi, ingilizcenin irzina gecen seyler ariyoruz asdlfkj recipe, food, eat, gourmet, taste/ful, delicious gibi seyleri baz alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 cookhu.com $10 cook la ilgili çok var bu arada recipemlo.com $10 bulursun ya bişey illaki, projeyi biraz daha anlatsan belki daha üretken olabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 wheresmymealbitch.com mealameter.com yana bi skala koyup her yemeğe de puan verirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 2095 dolar iyiymiş ya ben beygirgucu.com’u vermem o paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 www.recipetayyiperdogan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 ahahahasdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 cookhistan.com 11 dolares godaddy'e 110 dolares huun'a toplam masraf 121 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 recipify.com bakmadım bilmiyorum, aklıma geldi bitane daha geldi hatta everycipes.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2017 teachmetheyourbestrecipe.com bakmadım bilmiyorum, aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 recipemecipeyokbambambam.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 cometorecipe.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 hanibenimrecipem.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 guzel fikirler gelmeye basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 recipionist.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2017 receepie receepee receepy receepi logoya da π (pi) sayısıyla bişeyler yaparsın rte işi gibi görünüyo ama aynı zamanda google gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 bi arkadastan foodception.com onerisi geldi, available su anda, cok mu lame lan? ya su domaini alsak da, programlama kisminda namespace veremiyoz class lara asdlfkj neyse aldik simdilik lel, placeholder olsun, daha iyi bisey cikarsa ona gecmek icin vaktimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar