Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Ağacı keseceğine çiti yükseltseymiş? Dikenli tel felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 türk aklı çalışır mı ona en kolay yol kes gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Buna benzer bi konu daha vardı lan o uplandı sandım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 onuda okudum da sonuç çıkmamış oradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Serefsiz kendini melih gokcek sanmis. Gece operasyonuyla yol yapar gibi agaclari koklemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Bizim eski kapıcı da ağaçlardan biri çürüyor diye kafasına göre kesmişti. Babam da kesin evine yakacak olsun diye kesti diyordu. 20 yıllık kapıcı diye pek üstelemedik ama gidişine ykaın çok çirkin çakallıklar yapmıştı, keşke süründürseydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Oldu olacak assınlar adamı. Herkes kafasına göre atmış tutmuş da adam yönetici, hele ki yönetim kurulu değil de tek kişi yönetici seçildiyse bazı konularda karar kendisine aittir, herkese gidip tek tek oylama yapmak veya izin almak zorunda değil. Belli bir ceza ödeyebilir ama at da koşturur yani. Hukuk bilmeyen insanların gazına gelmeden biraz sakin hareket etmek lazım, yoksa belediye de fazla kaale almaz. Şikayetten en yüksek verimi almak istiyorsanız sakin sakin araştırın, tanıdık avukat varsa ona da danışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Aket-Atum said: Bizim eski kapıcı da ağaçlardan biri çürüyor diye kafasına göre kesmişti. Babam da kesin evine yakacak olsun diye kesti diyordu. 20 yıllık kapıcı diye pek üstelemedik ama gidişine ykaın çok çirkin çakallıklar yapmıştı, keşke süründürseydik. sark kurnazi cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Baggio said: Oldu olacak assınlar adamı. Bu kafadaki adami assalar uzulmem sahsen. Boktan bi apartmanin yoneticisi oldu diye her istedigini yapar, at kosturur diye dusunmesi zaten ne kadar ucuz karakterde bi adam oldugunu gosteriyor. Eline ufacik guc gecince gotu kalkan insanlardan iste, agaci da keserim, her seyi de yaparim kafasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 gidip dovsenize olm adami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 dün haber vardı, 2 kadın kediye ekmek vermedi diye büfenin önündeki öğrenciyi dövmüş dssfdf o kadınları bulup haber verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Baggio said: Herkes kafasına göre atmış tutmuş da adam yönetici, hele ki yönetim kurulu değil de tek kişi yönetici seçildiyse bazı konularda karar kendisine aittir, herkese gidip tek tek oylama yapmak veya izin almak zorunda değil. Böyle bir şey var mı? Yönetici de olsa, kiracılar neyse de diğer ev sahiplerinin onayı olmadan nasıl istediğini yapabiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 belediye geri dönüş yaptı şuan bana özel mülk olduğundan mahkemeye gidin diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 yumy said: Böyle bir şey var mı? Yönetici de olsa, kiracılar neyse de diğer ev sahiplerinin onayı olmadan nasıl istediğini yapabiliyor? Bazı konularda var tabii ki, "yönetici" seçtiğin adamın işi "yönetmek" haliyle. Olsa olsa zamanı gelince yönetimini ibra etmeyip mahkemeye taşıyabilirsiniz olayı. Ha bazı konularda da her türlü çoğunluk onayı alması gerekebiliyor, bu da onlardan biri olabilir, ama ezbere fevri hareket etmemek lazım demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 yumy said: Baggio said: Herkes kafasına göre atmış tutmuş da adam yönetici, hele ki yönetim kurulu değil de tek kişi yönetici seçildiyse bazı konularda karar kendisine aittir, herkese gidip tek tek oylama yapmak veya izin almak zorunda değil. Böyle bir şey var mı? Yönetici de olsa, kiracılar neyse de diğer ev sahiplerinin onayı olmadan nasıl istediğini yapabiliyor? yok tabi ki böle bişi. hani asansör bozulmuştur gider 80 liraya yaptırılacak şeyi 120'lik adama yaptırır kimseye sormasına gerek yoktur bunu. acil yapılması gerekiyodu bu adamı buldum der geçer. ha ama yıl sonunda apartmandakiler bakar her şeye fazla para veriliyor, başkasını yönetici yaparlar. ama ağaç kesmek bambaşka bişi. oldu olacak apartmanın bahçesindeki çimlerden de mini halı saha yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 bacyolanmayın. bahçe tapu üzerinden ortak alan. kimse kafasına göre değişiklik yapamaz. maliklerden onay alması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 bir de faşist yönetim dendi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar