Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

apartman bahçesi izinsiz ağaç kesimi

Llama

Öne çıkan mesajlar

Oldu olacak assınlar adamı. Herkes kafasına göre atmış tutmuş da adam yönetici, hele ki yönetim kurulu değil de tek kişi yönetici seçildiyse bazı konularda karar kendisine aittir, herkese gidip tek tek oylama yapmak veya izin almak zorunda değil. Belli bir ceza ödeyebilir ama at da koşturur yani. Hukuk bilmeyen insanların gazına gelmeden biraz sakin hareket etmek lazım, yoksa belediye de fazla kaale almaz. Şikayetten en yüksek verimi almak istiyorsanız sakin sakin araştırın, tanıdık avukat varsa ona da danışın.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Bizim eski kapıcı da ağaçlardan biri çürüyor diye kafasına göre kesmişti. Babam da kesin evine yakacak olsun diye kesti diyordu.

20 yıllık kapıcı diye pek üstelemedik ama gidişine ykaın çok çirkin çakallıklar yapmıştı, keşke süründürseydik.

sark kurnazi cok
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Oldu olacak assınlar adamı.

Bu kafadaki adami assalar uzulmem sahsen. Boktan bi apartmanin yoneticisi oldu diye her istedigini yapar, at kosturur diye dusunmesi zaten ne kadar ucuz karakterde bi adam oldugunu gosteriyor. Eline ufacik guc gecince gotu kalkan insanlardan iste, agaci da keserim, her seyi de yaparim kafasinda.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:

Herkes kafasına göre atmış tutmuş da adam yönetici, hele ki yönetim kurulu değil de tek kişi yönetici seçildiyse bazı konularda karar kendisine aittir, herkese gidip tek tek oylama yapmak veya izin almak zorunda değil.

Böyle bir şey var mı? Yönetici de olsa, kiracılar neyse de diğer ev sahiplerinin onayı olmadan nasıl istediğini yapabiliyor?
Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

Böyle bir şey var mı? Yönetici de olsa, kiracılar neyse de diğer ev sahiplerinin onayı olmadan nasıl istediğini yapabiliyor?

Bazı konularda var tabii ki, "yönetici" seçtiğin adamın işi "yönetmek" haliyle. Olsa olsa zamanı gelince yönetimini ibra etmeyip mahkemeye taşıyabilirsiniz olayı. Ha bazı konularda da her türlü çoğunluk onayı alması gerekebiliyor, bu da onlardan biri olabilir, ama ezbere fevri hareket etmemek lazım demek istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

yumy said:

Baggio said:

Herkes kafasına göre atmış tutmuş da adam yönetici, hele ki yönetim kurulu değil de tek kişi yönetici seçildiyse bazı konularda karar kendisine aittir, herkese gidip tek tek oylama yapmak veya izin almak zorunda değil.

yok tabi ki böle bişi. hani asansör bozulmuştur gider 80 liraya yaptırılacak şeyi 120'lik adama yaptırır kimseye sormasına gerek yoktur bunu. acil yapılması gerekiyodu bu adamı buldum der geçer. ha ama yıl sonunda apartmandakiler bakar her şeye fazla para veriliyor, başkasını yönetici yaparlar.

ama ağaç kesmek bambaşka bişi. oldu olacak apartmanın bahçesindeki çimlerden de mini halı saha yapsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...