Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

apartman bahçesi izinsiz ağaç kesimi

Llama

Öne çıkan mesajlar

bugün bi anda yönetici bütün ağaçları kestirmiş apartman bahçedeki bütün ağaçları
baya kavga gürültüde çıkmış ben şimdi belediyeye fotoğraflarla şikayette bulundum buradan ne sonuç çıkar ?

birde cidden avukat tutup şikayette bulunmak istiyorum bana yol gösterir misiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

belediyeden birine ulaştım aldığım cevap

said:
1-Zabıta ceza yazar,kabahatler kanunundan,izinsiz ve çevre kirliliği için2-ağaç kesimi için 634 sayılı kat mülkiyeti kanununa göre ortak karar alınması lazım(eğer itiraz varsa belediye başvuru mercii değil sadece apartman sakinleri mahkemeye verebilir) ve orman kanununa göre 10 kalınlık ağaç rahatlıkla kesilebilir,izne tabii.

Sulh Hukuk Mahkemesine dilekçe ver abi,kat maliki olarak.varsa savcıya da anlat derdine derman olur ortada suç var.karar alması gerek oyçokluğuyla..

yarın bi dilekçe patlatıcam mahkemeye
Sosyal ağlarda paylaş

Agaclar kesilmis zaten ya, fotograflarini cekseniz yeter. Birde birkac sahit olsun iste. Polisin gelip falan tutanak tutmasina gerek oldugunu sanmiyorum.

Adam zaten bir halt etmis, tum apartman gormus. Bu saatten sonra adami surundurmek isterseniz surundurursunuz diye dusunuyorum. Ki surundurun pisligi, haketmis.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

fotografi atsana bi. niye kesmis bi de?

https://pbs.twimg.com/media/DNedfiOWsAA7Y5n.jpg

abi bunu çektim sinirden elim titrerken
yarın sabah net çekicem..
o arkadaki yarım ağaç son kurtulan ağaç hani budama falan sanmayın hepsi köklenmiş
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

çukura bakmaya gerek var mı orada duruyo la ağaçlar :D
1-2 tane hırsızlık olayı mı oldu ki?

34 yıldır bu apartmandayım bi tane hırsızlık olmadı..

esasen olayın geçmişi var. apartman su parası çok geldi bi gün millet isyan etmiş nyie çok geliyor diye dedik ağaçlar sulanıyor her gün ondandır ee ağaçları keselim sonra toplantıda karşı çıkıldı kavgalar gürültüler.. derken 5 ay sonra sonuç bu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...