Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 bugün bi anda yönetici bütün ağaçları kestirmiş apartman bahçedeki bütün ağaçları baya kavga gürültüde çıkmış ben şimdi belediyeye fotoğraflarla şikayette bulundum buradan ne sonuç çıkar ? birde cidden avukat tutup şikayette bulunmak istiyorum bana yol gösterir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 herkes onay vermeden nasıl ağaç kesiyor? sosyal medyada teşhir etsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 adam hapse girer. agac kesmek adam oldurmekten cok daha buyuk suc, ne tip agaclar? avukat nasil tutucan, cevre ve sehircilik bakanligini mi temsil edeceksin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Herkes bilirkişi amk. Bi bok çıkmaz zeytinlik falan değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 apartman yinetimine dava acicam bireysel apartmanda oturma hakkimi kullanarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 belediye gelip ceza yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 keserken polis zabıta vs cagırsalarmış ya bagrıs cıgrıs yapacaklarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 işte o ayrı salaklık zaten birde apartman yaş ortalaması 60 olunca galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 barok opera binası da yapcak mıymış yönetici? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 mahkemeye gider tazminat öder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Bence o komşuları terket. Ağaçları kesen adam sana neler yapar kim bilir ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Bence apartmani avmye cevirin bu saatten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 arcane said: belediye gelip ceza yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 senin ornekte apartman karari olmadan adam kendi basina yapmis herhalde? google'dan bakinca belediyenin para cezasindan ote, ciddi cezalar gozukuyor, hapis falan. komsularla birlesip davaci olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 evet şimdi bende baktım.. yarın sabah zabita ya da polis çağırıp tutanak tuturup mu dava açmalıyım yoksa fotoğraflar delil olur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 şimdi ufak çaplı yakın olduğum komşularla konuştum biri polisi aramış bizi demiş o an çağırın zabıt tutalım şimdi bir şey yapamayız demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 belediyeden birine ulaştım aldığım cevap said: 1-Zabıta ceza yazar,kabahatler kanunundan,izinsiz ve çevre kirliliği için2-ağaç kesimi için 634 sayılı kat mülkiyeti kanununa göre ortak karar alınması lazım(eğer itiraz varsa belediye başvuru mercii değil sadece apartman sakinleri mahkemeye verebilir) ve orman kanununa göre 10 kalınlık ağaç rahatlıkla kesilebilir,izne tabii. Sulh Hukuk Mahkemesine dilekçe ver abi,kat maliki olarak.varsa savcıya da anlat derdine derman olur ortada suç var.karar alması gerek oyçokluğuyla.. yarın bi dilekçe patlatıcam mahkemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 fotografi atsana bi. niye kesmis bi de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Agaclar kesilmis zaten ya, fotograflarini cekseniz yeter. Birde birkac sahit olsun iste. Polisin gelip falan tutanak tutmasina gerek oldugunu sanmiyorum. Adam zaten bir halt etmis, tum apartman gormus. Bu saatten sonra adami surundurmek isterseniz surundurursunuz diye dusunuyorum. Ki surundurun pisligi, haketmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 karıya kızmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 toggie said: fotografi atsana bi. niye kesmis bi de? https://pbs.twimg.com/media/DNedfiOWsAA7Y5n.jpg abi bunu çektim sinirden elim titrerken yarın sabah net çekicem.. o arkadaki yarım ağaç son kurtulan ağaç hani budama falan sanmayın hepsi köklenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 sol tarafa iyi bakarsanız çukurları görürsünüz gerekçe güvenlik hırsız tırmanıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 çukura bakmaya gerek var mı orada duruyo la ağaçlar :D 1-2 tane hırsızlık olayı mı oldu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Iyi lan hirsizlik oluyor diye tum tirmanilabilecek agaclari keselim. Ne serefsiz insanlarla dolu her yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 sabonis said: çukura bakmaya gerek var mı orada duruyo la ağaçlar :D 1-2 tane hırsızlık olayı mı oldu ki? 34 yıldır bu apartmandayım bi tane hırsızlık olmadı.. esasen olayın geçmişi var. apartman su parası çok geldi bi gün millet isyan etmiş nyie çok geliyor diye dedik ağaçlar sulanıyor her gün ondandır ee ağaçları keselim sonra toplantıda karşı çıkıldı kavgalar gürültüler.. derken 5 ay sonra sonuç bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar