dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 yeni trilyon degildir sanirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 hap var mi (basim agriyor) gel birlikte saralim (basini) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Auril said: trilyon falan werdi eskisine ya ayda veriyor galiba milyon kadar para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Ilk hanimi boynuzladi normal... Canerde boynuz yedi nafaka felan vermedi saniri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Evlendikten sonra edinilen mallar için geçerli o. Llama said: yumy said: Kadına tekmeyi basabilmek için kendi itibarını da riske sokacak böyle bir konuyu niye yaratsın ki? Basar tekmeyi geçer kime hesap verecek hshs evli lan adam malının yarısını kaptırmasın caner gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Özellikle yapılmış bir şey de olabilir, organize bir şekilde biri çekerken diğerleride arkada o şekilde konuşur olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Acun dediğin Bakara Makara hap map karı kızla işi olmaz! Şeyma Ilıcalı zamanın da.... Şeyma Subaşı; "Ben artık devam edemeyeceğim, yeter' dedin mi?" sorusuna ise şöyle cevap veriyor; "Sence kaç kere dedim? Her hafta diyordum! Ama insanlara pek fazla ağlamadım. Gece yatakta çok ağladım. Namaz kılarken çok ağladım. Şu an tabii bu sosyallikte kılamıyorum. Allah affetsin diyelim, içimizi biliyor... Hayatta hiçbir zaman “Şu olsun” diye dua etmedim. “Hayırlısıyla” dedim hep. İçten söylüyorum. Yemin ederim. Hayırlısı neyse o olsun dedim. Değilse ben artık başka yola gideyim, onlar mutlu olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Rotweiler said: Evlendikten sonra edinilen mallar için geçerli o. tamam ya 1 hafta evli kalayım ben acunla o bile yeter hayatım kurtulur o bi haftadaki kazançla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Hmm o zaman hepimizi siradan gecirsin 1 er hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 kapitalizm 40 yil gecirecegine Acun 1 hafta gecirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Acun, para bahane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 pattisliborek said: https://www.instagram.com/p/Baz5O84DKi3/ Beraber saralım.. Hap var mı Ortam.. BUSTED garbage bölümü diye topiğe Bok var yazmıştım ama silinmiş. kim sildi kim sildirdi bilmiyorum, ama seni rahatsız ettiği için silindiyse özür dileyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 bölüm modu bok var dedim diye keyfi sildiyse özür dilemiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 fasist moderasyon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 hap yok, adam kayirmaca var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 "bakara makara"nin devam filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Konu aciyo kitleniyo, mesaj atiyo siliniyo, ustune hala ayni muhabbeti devam ettiriyo. http://www.reactiongifs.com/r/2013/10/tim-and-eric-mind-blown.gif Bu arada size ne bize ne takilsinlar denmis de, Turkiye'nin prime time programlarina cikan, bunlari yoneten kisilerin neden ulu orta, gostere gostere takilmamasi gerektigini bu yasta size biz anlatmayalim artik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 -Deno- said: http://www.youtube.com/watch?v=FSYtnt6JW10 Ahshshshhsshh dakikalarca guldum ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 https://www.everyonedoesit.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Tim said: Konu aciyo kitleniyo, mesaj atiyo siliniyo, ustune hala ayni muhabbeti devam ettiriyo. http://www.reactiongifs.com/r/2013/10/tim-and-eric-mind-blown.gif Tim hacım, muayen gününde felan mısın yoksa alakasız konudan alakasız konuya çekip birileriyle dalaşmaya mı çalışıyorsun? topicteki başlığa karşılık "-Hap var mı? -Hap yok bok var." şeklinde bir geyik çevirmek istedim, "hala aynı muhabbeti devam ettiriyo" bahanesiyle silmişsin. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/731/143/3e3.jpg diyorsan bilelim ona göre takım elbise ceketle Garbage bölümüne iştirak edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 videoda arkadaki noyan mı? derrrrrrrmişim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 uuu ne dedi ÇATÇAT BAN BAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Bone said: "-Hap var mı? -Hap yok bok var." yemin et!! var mı gerçekten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Hatun 3 yıldır burningman e giderken aaa uyuşturucu kullanıyormuş diye şaşıran insanlara bende bir o kadar şaşırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 herkes senin gibi kültür değil. napacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar