sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 kart gtx 670 Bugün uzun zamandır oyun oynamıyorum diye bi oyuna girdim(hots) sonrasında ekran dondu. mavi ekran verdi. code 43 hatası yazıyordu. kapandı açıldı. sonrasında aygıt yöneticisinde ekran kartıın üzerinde sarı ünlem çıktı. 2 monitör kullanıyorum mesela. sadece birisini çalıştırmaya başladı. tabi tüm bunlar olurken ekranın heryerinde mavimsi fragmantler çıktı böyle matrix vari. şimdi özet geçicem tabi. bun code 43 hatası ile alakalı internette 3-4 saattir yazan her şeyi denememe rağmen hiçbirisi sorunu çözmedi. in before driverı sil kur... son çözüm -ki aklıma da yatmadı değil- fırınlamak kalıyor. çünkü bana kalsa yazılımsal bişeye benzemiyor format dışında her boku denedim. kartı söküp macunlayıp kapattım bile. şimdi ben yeni kart mı alayım yoksa almadan önce fırın mı çakayım ? ya da diyorum böyle sırf internette gezmelik kullanayım bir süre. nasıl olsa 1 aya black friday geliyor. o sıra bişeyler alayım kıçıma masraf girsin boş yere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Hots'da kaç dereceye çıktı ki kart bu artifact'leri vermeden önce veya ne zaman pastelemiştin en son vs. Gözle de kontrol etseydin PCB'de yanık vs. var mı diye pastelerken. CPU gibi pastelenmiyor ekran kartları. IHS olmadığı için boya/badana yapman lazm üst tarafın tamamına. Bunlar harici DDU'yla driver'ı sil, yeniden temiz kur. Geforce Experience tarzı abzürt şeyleri kurma. Ekrandan ses almıyorsan(HDMI, DP) HD Audio Driver'ı kurma. 3D birşey yapmıyorsan veya ekran desteklemiyorsa 3D Vision vs. driver'larını kurma. Format gerekeceğini sanmıyorum ama son çare deneyebilirsin. Bunların hiçbiri işe yaramıyorsa yanık komponent veya gidik lehim bağlantısı olabilir, o zaman fırınlamayı deneyebilirsin. Tabi fırınlamanın herhangi bir garantisi yok. Fırınlarken çıkartabildiğin bütün plastik parçaları çıkart, kalanları da eritme. gl diyorum lakin anlattıklarına göre cozurdamışa benziyor kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 O dediklerini tek tek yaptım valla çözmedi. Şöyle bişey var. Güvenli moddan açıp driverları komple sildiğimde pc açılıyop çalışıyor baya. Hatta fragment baya azalıyor. Driverı kurmaya çalışınca kartı tanıdığı ve ekranı siyah yapıp tekrar açtığı kısım varya orda bir daha açılmıyor hep kara kalıyor. Misal demin zar zor windows güncellettim. Bu sefer de windowa logosundan sonra kararıp bi daha açmıyor. Hatta bi süre sonra resetliyor. Sonra güvenli modda deniyince anca açılıyor falan. Baya ilginç ya. Driversız açması ve driverlı açmaması. Hardware gg sanırım. İlk defa bir kart probleminde bu kadar sofware detayı denedim ve hiçbiri işe yaramadı. Kartın biosu güncelleyebiliyo muyum ona bi bakmam lazım belki driver yükleme şeysinde bug olmuştur. O da olmadı fırın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryzer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Abi kartın driver cdsi mevcutsa onu kurup dener misin birde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 malesef o yok. çok eski kart olduğundan hangi sürümle geldiğini bile bulmam imkansız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 gg sanssizsanssiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Fırınla, artık olan olmuş zaten kaybedecek bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 sanssizsansli said: malesef o yok. çok eski kart olduğundan hangi sürümle geldiğini bile bulmam imkansız. kartın sitesine bak orada vardır. stock driver neyse. birde driver kaldırdıktan sonra ddu ile temizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 yaptım abi onları. o değil de ben bu gpu biosu sıfırlamayı/güncellemeyi bi türlü beceremedim. nasıl da noobmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 https://forum.paticik.com/read.php?6,7532130,page=1 cenazeyi kaldır geç olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 gece film izlerken uyuya kalmışım. sabah kalktığımda windows onarılması gerekiyor diye uyarı vermişti. iyi dedim hadi takıl kafana göre diye tıkladım. gittim kahve suyunu koydum. geri geldim baktım açılış ekranında bişeyleri repair ediyor. bir kaç kere reset attı sonra windows düzgün açıldı lel. şu an çalışıyor iki monitör de. zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 la acaba ben dün bios güncellemesini nvflash'la yaptıktan sonra heralde olmadı diyip reset atmadan film açıp yattım. acaba o iş mi çözdü O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2018 bu arada ben bunu fırınlayıp tamir ettim. taş gibi şu an. termali falan da yeniledim sessiz buz gibi. bir süre daha götürsün yeter bana o zamana kadar dolar 2 lira olur belki sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar