Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Fegho'nun yaptığı hala doğru hareket, kırmızı görecek dahi olsa doğru bence. Zamanında Pepe'nin yerdeki rakibini nasıl tekmelediğini izledik defalarca Real'de. Benzer hareketler istenenden sık tekrarlanıyor. Takım arkadaşın yerde, savunmasız durumda, gözü dönmüş rakip itip kakıyor başında, tekme mi atacak kemik mi kıracak belli değil, adamı uzaklaştırıp arkadaşı savunmak için kırmızı dahi göze alınmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 valequenta said: hedef 98 puan sezonunda Trabzonspor karsisinda gule oynaya bir galibiyet aliriz, 0-3 skor. Pati tarihinde gördüğüm en iyi anket. Alintida cikmio gerci ilk mesaja bakin Zaaaaaaaaâaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 haydaa olan pepeye oldu yine sadasdsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Daha dur meteye gelecek konu pepe ne ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Pepe'yi örnek olarak verdim en bilineni o diye. Kesin BJK aggrosu çekecek dedim ama daha iyi örnek de gelmedi, özellikle Real'deyken diye belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 feghouli caner'den az ceza yemez heralde ya. çenesini kırıyormuş adamın nerdeyse. gerçi gazeteci dövenlere 1 maç ceza verildiği geldi aklıma susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Olur mu göğsünden itmiş iste. Arka kamera açısına bak sdfsfsgsgdns Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 pepe tam bir tontiş ya 20 maç oynadı tek bir falso hareketi yok siz önce maicon'a bakın her maç hakemin görmeyeceği şekilde topla alakasız ittirme dirsek gırla gidiyor olcay'ın yüzüne de ilk o vurmuş bu arada kırmızı pozisyonunda kartsız kurtardı onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 İttirerek çene kırabilen adam varsa zaten yanlış sporla uğraşıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 https://i.hizliresim.com/1GJZGN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 enrique said: feghouli caner'den az ceza yemez heralde ya. çenesini kırıyormuş adamın nerdeyse. gerçi gazeteci dövenlere 1 maç ceza verildiği geldi aklıma susuyorum. applev0dka said: Olur mu göğsünden itmiş iste. Arka kamera açısına bak sdfsfsgsgdns Feghouli değil Maicon fotoğraftaki bu arada. Göğüsten ittirdi denilen Feghouli'ydi, Maicon'un yüzden ittirdiğini herkes söyledi, kendinize yontmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Suna göğüs doyenlerin anatomi dersi parasini karşılıyorum iban atin beyler.. Olmayan seylwr üstünden aglanissiniz ben dr bisey sandım yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 o pozisyonun devamında aynı hareketi feghouli de yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 fb'den tokadı yiyen kendine gelemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Rewendor said: enrique said: feghouli caner'den az ceza yemez heralde ya. çenesini kırıyormuş adamın nerdeyse. gerçi gazeteci dövenlere 1 maç ceza verildiği geldi aklıma susuyorum. applev0dka said: Olur mu göğsünden itmiş iste. Arka kamera açısına bak sdfsfsgsgdns Feghouli değil Maicon fotoğraftaki bu arada. Göğüsten ittirdi denilen Feghouli'ydi, Maicon'un yüzden ittirdiğini herkes söyledi, kendinize yontmayın lütfen. Formasında feguli yaziyor sag kroşe indirenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 applev0dka said: Suna göğüs doyenlerin anatomi dersi parasini karşılıyorum iban atin beyler.. Olmayan seylwr üstünden aglanissiniz ben dr bisey sandım yaa Ona göğüs diyen yok, pozisyon farklı, hareketi yapan adam bile farklı, pozisyon izlenmeden twitter'dan yorum yapınca böyle oluyor, özeti yayınlar birazdan bein :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 vale nerelerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 maicon kafayı kavrıyor feghou patlatıo gibi sanki. yalnız hakketen ya fb'nin yıprattığı takım 3-4 hafta boku yio resmen sadadasdadads. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 goldbären said: anket sonuçları doğru. ilk mesajdaki isimlerden sadece negredo gol attı bu hafta... (:P)(:P)(:P) (:P) (:P) (:P) (:P)(:P) (:P)(:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P) (:P)(:P)(:P) (:P)(:P)(:P) (:P)(:P)(:P) (:P) (:P) (:P) (:P) şu güzel kareografiyi kopyalayalım bu sayfaya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 applev0dka said: Formasında feguli yaziyor sag kroşe indirenin? Kroşe de yok orada, keşke pozisyonu bir kez olsun izlesen de öyle yorum yapsan. Ha kırmızı mı dersen Fegho değil Maicon kırmızı orada. (ilk twitter linkindeki fotodan bahsediyordum önceden bu arada) Daha cevap yazmayacağım izlemeden konuşulduğu belli mesajlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Rewendor said: applev0dka said: Suna göğüs doyenlerin anatomi dersi parasini karşılıyorum iban atin beyler.. Olmayan seylwr üstünden aglanissiniz ben dr bisey sandım yaa Ona göğüs diyen yok, pozisyon farklı, hareketi yapan adam bile farklı, pozisyon izlenmeden twitter'dan yorum yapınca böyle oluyor, özeti yayınlar birazdan bein :D Tamam ben fotoda 2 tane kirmizi görüyorum. Ikisi de en az 4 mac Gsliler neden ağlıyor onu çözmeye çalışıyorum. Maicon atılmadi diye mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 ne bu ya biri kafadan tutuyor biri vuruyor çete savaşları gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 yekeyeke said: vale nerelerde? Vale yok madcow var o daha eğlenceli.. asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 O yumruk sakatlayici olmadığı için sari sanirim.. 3 santim uste gelse kirmizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2017 valeeqqq valeeqqqqq valeqimi getirin bana Zaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar