ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Selamlar. Sabah ise gitmek için evden çıkarken yavru bir kedi ayaklarıma dolandı kapıda. Böyle kediler sevilirken mir mir ses çıkarır ya öyle ses çıkarıyordu hayvan. Eve girmek istiyordu falan. Ben de aldım eve. Eşim de bak eve girerse daha bırakmam ona göre sahipleniriz dedi. Tamam dedim ben de. Hayvan acayip tatlı bir şey. Ev ortamına alışkın. Dışarıdan kum getirdik tuvaletini ona yaptı falan. Eğitimli. Ben anlamadım sabahın köründe ne işi vardı binada. Hatunun kına tepsisi vardı evde gitmiş ona yerleşmiş sapsal. Baya saat uyumus orada. https://i.hizliresim.com/ZOOVpa.jpg Veterinere götürdük asisi falan yapıldı. Kalacak herhalde bizimle. Sabah ishali yokmuş şimdi ishal olmuş kedi. Sabah sut vermiş hatun biraz ondan midir yoksa ası ishal yapar mi acaba. Hiç bir bilgim yok. İshal için ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 abi sadfsadfasf bu nası tip çok tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Süt verilmez ki yavru kediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 sütten ishal olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 sütü bir kere vermiş hatun evde verecek başka bir şey olmadığından. artık mama yiyor hayvan. düzelir o zaman ishali iyi bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 düzelir, düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 kına tepsisinin aşıları var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 ssdfsd tepsi ilk kez bir işe yaramış oldu. bu arada mama tavsiyeniz var mı? hepsiburada da yavru kedi mamaları var onlar uygun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Abi sut cok seviyorlar. Ama dedigin sorunu yaratiyor, ayni zamanda gaz da yapiyor. Eger sut vermek istiyorsan (ki ben veriyorum hala ara ara), %30 sut %70 su karisimi bir sey yap. Yavrular hala inanilmaz severek iciyorlar ve cok ishal gaz falan olmuyor. Veterinerimde karsi cikmadi boyle verilmesine. Bu sirada cok tatliymis, ugur getirsin evinize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 eğer ev kedisiyse ve biri bıraktıysa, siz de aynı aşıları tekrar yaptırdıysanız bir şey olur mu acaba kediye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 sut verilecekse kesinlikle soguk olmasin ve yarisi falan su olsun, hatta icine biraz ekmek dogransin. hergun icerse ishal olmasi kesin. yillarca bizim butun yuzlerlerce kediler mama disinda migros sut ve kfc ile buyudu hepsi at kadar oldu hep :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 büyüyünce çok güzel olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Biyik said: eğer ev kedisiyse ve biri bıraktıysa, siz de aynı aşıları tekrar yaptırdıysanız bir şey olur mu acaba kediye? Bunu ben de düşündüm veteriner fakültesine götürdük orada uzman doktor yaptı asiyi. İnsallah sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 adini kina koydunuz heralde artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inabsentia Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Lancelion said: adini kina koydunuz heralde artik Evvet kına olabilir :) biraz feminen ama olabilir :) Tepsiyi de dün atacaktım iyi ki atmamışım hakikaten Bir işe yaradı 😄 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 çok güzel la bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Sek süt, fazla yağlı insan yemeği falan verirseniz direk ishal olur, hele ki yavruyken. İlk yıl boyunca kitten yazan kuru mamalardan verin, mamayı da internetten veya veterinerden Hills, Proplan, Royal Canin, Acana, N&D gibi markalardan seçin. Süpermarkette satılan hiçbir mamayı almayın. Arada sevinsin daha lezzetli yesin diye yine aynı markalardan konserve yaş mama alıp verebilirsiniz, haftada 2 öğün falan işte. Kediler genetik olarak zaten eşeleyip üstünü kapayabilecekleri yere yapıyorlar tuvaletlerini, bir eğitim gerekmiyor, "kum burası" diye göstermek yeterli. Topaklanan bentonit kum alın, silika almayın. Aşıları da yapıldı madem, güle güle otursun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Cenesinin altında küçük bir böcek görmüş eşim. Pireden şüphelendim ama Kedi genel olarak hiç kasinmiyormus. Pire için damla turu ilaçlar olduğunu duymuştum. Almak gerekir mi ondan? Veteriner dememiş pire ile alakalı bir şey ama bilemedim şimdi. @baggio mama tavsiyeleri için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 al al mamacılarda vardır. 25 tl civarı bişey. ensesine döküyosun pirelerin yumurtlaları hallediyo. tamamen çözmüyo ama aklında olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 abi kedi dediğin kum arıyor sıçmak için doğasında var yani eğitimiyle ilgili değil hayırlı uğurlu olsun pek tatlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 yaptigi asilarda ishal yapabilir bu sirada ozellikle ic parazit ise. onun disinda sut verirken yukarda arkadaslarin tavsiyelerini uygularsaniz olur. Ilk kediniz ise baya uzerine dusun derim. Veterinere gitmekten cekinmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Veteriner o hayvanlar yaptığımız asi yüzünden çıkıyor 48 saatte temizlenir merak etmeyin demiş. Geçmezse damla alırım artık. İç parazit de yapıldı evet. Sütle beraber ishal yapması normal o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 biraz koca kafa :D erkek di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inabsentia Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Biyik said: biraz koca kafa :D erkek di mi? Evet erkek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 ahmedinejad said: bu arada mama tavsiyeniz var mı? hepsiburada da yavru kedi mamaları var onlar uygun mu? Acana, Royal canin, N&D Tahılsız mama tercih etmenin iyi olacağı söyleniyor. Kedinin tipi efsaneymiş. Ayrıca eğer istersen kediyi dışarıda dolaştırmaya alıştırman mümkün. Her gün sen işe giderken seninle birlikte dışarı çıkar, biraz gezip dolaştıktan sonra da eve geri gelir. Böylece bir ömür boyu dört duvar arasında yaşamamış olur. Gerçek bir kedi hayatı sürme fırsatı tanımış olursun. Bunun eğitimini vermek çok kolay, sadece biraz emek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar