Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Evet salağım ben. Salak olduğumu bile bile geldiniz. HOŞ GELDİNİZ Ek 1: ADAMIN biri demiş: "Yurtta SULH, cihanda SULH" diye. Ek 2: Duymuş muydunuz? Ek 3: Ben de duymuştum. Ek 4: Şimdi anladım. Ek 5: Ben sürekli yorgun olmak istemiyorum. Bir kere yorulalım. Ek 6: Öyle bir yorulalım ki YORULDUĞUMUZA DEĞSİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 topicin hayırlı olsun güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Beni diğer konudan atana da teşekkür ediyorum. Daha iyi bir başlık olamazdı bu konu için. Ek 1: Beraber kullanalım. Sadece benim değil bu topic. Ek 2: Ben neden korkmuyorum: KORKACAK BİR ŞEYİMİZ YOK. Ek 3: Şerefsizlik değil amacımız. Bizim olanı bizim için bizim istediğimiz şekilde kullanmak. Ek 4: Teşekkürler Saeros Ek 5: Siz "olmaz, yapılamaz" dedkçe daha da güçleniyorum. Vurun kırbacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 vayyyy, "BİRLİKTE YÜKSELECEĞİZ!" kesin fetoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Fethullah bizim çöplüğümüze giremez. Bacakları da yetemez yaptığımız hareketlere. Ek 1: Madem bir iş yapıyorsun tam yap da GÖRELİM. Ek 2: Ben amacıma ulaştığımı zaten biliyorum. Ek 3: Sesim kesildiğinde de kimsenin ŞÜPHESİ KALMAZ Ek 4: HİÇ KİMSENİN KALMAZ. Ek 5: Ben ağlayarak yön göstermiyorum. Ek 6: YETERİNCE AĞLADIM Ek 7: "How do you like them apples?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Size binary search tree'lerden bahsedeyim: Bir nokta düşünün. İki tane çizgi çekin noktadan dışarı doğru. O çizgilerin sonuna da nokta koyabildiyseniz tamamdır. Her nokta kendinden iki çizgi çıkarırsa... Ek 1: Ben noktalarımı koydum. Ek 2: Bundan sonra top sizde. Ek 3: Bu top patlamazdan yapıldı. Ek 4: Yarılır belki ama buradakiler yamamasını da bilir. Ek 5: Hadi lan orada derlerse diye: DENEYİN LAN. Ek 6: Düşmanlarımız şimdilik düşmanlarımız. Ek 7: Çöplüğümüze gelen HERKESİ kabul ederiz. Ek 8: Tek isteğimiz iki çizgi çekmesi. Ek 9: Onu da gerekirse okşaya okşaya yaptırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Şüphe kaldı mı gençler/yaşlı hissedenler? Cevaplarınızı bekliyorum. Ek 1: Kendime ne kadar değer verdiğimi anlamayanlar... Ek 2: BAŞLAYIN İŞKENCE DEDİKLERİNİZE Ek 3: Kara deliğe ne kadar büyük bir şey atarsan o kadar PARLAK PARLAR. Ek 4: Atın bakalım neyiniz varsa. Ek 5: Sonra da HERKES GÖRSÜN ışıltımızı. Ek 6: Burası çöplük. Aklınızda olsun. Ek 7: Kokmaya hazır olanlar geliyor buraya. Ek 8: Çöpleri yok etmeye gelip bir de üstünüz kokmasın :D Ek 9: AMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 sıktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 EEE, buradakiler sadece okuyor mu? Ek 1: Kime yazdın onu? Ek 2: Mokoko'ya sormadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 güncel mesajların içine sıçtın ondan geliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 daasaysa bu ilk defa attığı postlara gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Hoş geliyorsun. Ek 1: İşte bir kişi daha güldü. Ek 2: Kaç dakika oldu? Sayan var mı? Ek 3: Ben onu saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 facebook un yapay zekası bizim foruma kaçmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Bu çöplüğün şarkısı bu: Barış Manço - Alla Beni Pulla Beni https://youtu.be/ncP9wc_1GD4 Ek 1: Bizi, onun bunun zekası değil, kendi aklımız kurtaracak. Ek 2: Zeka demedim bakın. AKIL dedim AKIL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mal said: daasaysa bu ilk defa attığı postlara gülüyorum daaaasa olsa yerinde duramazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Kim olursa olsun... Ek 1: Yerinizde durmayın lan artık Ek 2: Ne diyor şarkıda: "Gözüm senden başkasını görmez oldu YAR" Ek 3: Siz neye bakıyorsunuz? Ek 4: Baktığınızı görüyor musunuz? Ek 5: Görmeniz de YETMİYOR/YETMEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Ne mikim bi konu lan bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Mikmeden bir anla. Türkçe yazıyoruz burada hep. Ek 1: Küçüklüğümde en çok sevdiğim şarkıydı. Ek 2: Şimdi anlıyorum neden sevdiğimi. Ek 3: Ama kimselere söylemeyeceğim. Ek 4: AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHHAHAHAHAHHAHA AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHHAA Ek 5: Gülerken bile bir başka gülüyorum. Ek 6: Ölçün ne kadar niye güldüğümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 belki iletişim fakültesi doktora tezi falan da olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Ben yüksek lisansı bıraktım. Doktorada gözüm yok. Ek 1: Ulan, kara deliğim diyorum. Fakülte, doktora diyorsun. Ek 2: Bana geleni yutup, sonrasında ışığa çevireceğim. Ek 3: Işın olduğunuzda nereye gideceğiniz belli. Ek 4: Adam hazine bırakmış. Ben kazıp buldum. Ek 5: Sizin kazmanıza gerek kalmadı. Ek 6: Hazinemizi replicator'a sokuyorum. Ek 7: Bu hazineyi başkası verdi mi size? Ek 8: Ben de vermeyeceğim. Ek 9: EĞİLİP DE ALIN BİR ZAHMET Ek 10: Alınmaya hazır bekliyor. Ama yarı ömrü çok kısa. Ek 11: Şunu da bilmeyen öğrensin: Bir şeyi yarıya indirerek asla yok edemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Arigatou minna yazıldı mı? Ek 1: Yazıldı. Ek 2: Herkesin göreceği şekilde yazıldı hem de. Ek 3: Buradaki herkes aynı anda yok olmadığı sürece de SİLİNMEZ ARTIK. Ek 4: Bana mendilimi yiyecek insan lazım değil. Ek 5: BANA MENDİLİNİZİ YEDİRİN Ek 6: Hepiniz isterseniz yemeye hazırım. Ek 7: Ben biraz daha dinleyeyim müziğimizi. Motorum ısınsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 doktor bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Yazıyorum ya doktor. Biraz daha dikkatli oku lütfen. Hoş geldin. Ek 1: Sen zaten imzanda gülmüşsün. Ek 2: Siz de gülün lan artık. Ek 3: Yukarıda biraz güldüm. İlkinde bir miktar. Ek 4: İkincisinde biraz azalmış. YİNE DE GÜLÜCÜK VAR. Ek 5: Üçüncüye de siz bakın ne olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 kendi başına yazıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwiwkes Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Sen de yazdın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar