Remus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Hepsinde olmuyormuş o genetik hastalık, coğunda varmış ama. Seninki nadir vaka yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 kırma olan hayvanlarda olabiliyor yapacak bir şey yok. sokaktan aldığım köpeğimin de eklem problemi var. ilerlerse ameliyat riski varmış. amazon'dan ilaç aldık düzenli kullanıyor. türkiye'de yok varsa da kesin 1000tl'ye satıyorlardır kutusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Suark said: tekirimsi zaten, alt tarafı çok tüylü ama şu işte bizimki http://www.youtube.com/watch?v=mJWYbB-qUCs oha benim kedimin bi tık çirkini fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 SENSİN ÇİKİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Vay arkadaş milletteki kedilere gel Bizde kedi otunu fazla kaçırıp abi bi milyon bea diye geleni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Llama said: bu insan yapımı zaten bunu elde etmek için adam 12 yıl uğraşmış İyi bok yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Llama said: http://www.kanaryasesi.com/resimler/kresimler/241.jpg bende bi ara bu kuşu beslemiştim şimdi olsa gerçi yine beslerimde bununda bi ton genetik sorunu var uçabiliyor mu bu hayvan. yazık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Tuysuz tavuk gibiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 insanlar breeding manyaklari ile recessive traitleri dominant yapacagiz diye nesillerdir kedi ve kopeklerin canini okumaya devam ediyorlar. golden retrieverlar en basitinden 100 yil once 2-3 yil daha uzun yasiyorlardi. ortalama yaslari dusmus durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2017 arz talep ..ay bak ne sirin gozlerinin biri kuzeydoguya biri guney batiya bakiyor ..ay suna bak cirkin cirkin ..bacak kadar boyuna bak tam cantada tasinir bu diye iyi para odemezseniz hicbiri olmaz..malin alicisi varsa uretirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Esh said: En iyi kedi sokak kedisi abi aynen kedi dedigin pic olucak biraz. ya da norvec kedin olucak en guzelinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 http://i.imgur.com/WXOrrPI.jpg ben de bu kediyi foldlara para veren, kediyi eşya gören, yatarken koridor hariç her odayı tüy yapmasınlar diye kapatan bir kadından kopardım. bana gelmese gidebileceği tüm aileler benzer kafada olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 bu muhabbet biraz saçma. bu genetik hastalıklar sadece scottish foldlar için geçerli değil ki. siz hiç gözleri akmayan iran kedisi gördünüz mü mesela. neden bu kampanya skotişler üzerinden yürüyor anlamadım açıkçası. bende british short hair var mesela. sürekli burun tıkalı ve köhür köhür ses çıkarıyor. veteriner cinsinden ötürü surat basık olduğundan pek yapacak birşey yok dedi. öyle takılıyor. hayvan sevgisi sadece cins kedi üzerinde çalışan insanlar var. benim çok yakın çevremde çok sevdiğim böyle insanlar da var. mesela sokakta durup hayatında kedi sevmemiş birisi skotiş olunca evde kedi beslemeye karar verebiliyor ve sorumluluk falan alıyor. bana garip geliyor açıkçası ama durum bu. ilginç bir insan psikolojisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 insanlar aşağılık varlıklar. merak etme protesto edenlerın yarısı da bir dönem illaki bir cins kediye imrenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Kedi köpek çaprazlama konusunda iş iyice boka sardı. En güzel kedi Birman abi. Hem safkan. Hayatımda bu kadar güzel kedi görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Ben de bengal kedisi istiyorum abi, kaplanı alıp besleme şansımız yok kedisi besleyelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 bundan 10 sene once bir adamin bir russian blue yavrusuna kac para istendigini duysaniz benden euro olarak, gozleriniz yuvalarindan firlar. 3 tane scottish, 5 tane british yavrusu satin alinabiliyordu. bir de yolda hastalanir olurse, ya da aldiktan kisa sonra olurse yeni yavru garantisi veririz falan diyor adam bana piskin piskin. bunun ticaretini yapan insanlar vicdansiz. en etik olaninda bile zaten konseptin kendisi vicdansiz. neyse, eski konular bunlar. acmaya gerek yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 russian blue ne lan derseniz, bu arkadas diger mavi turlerle (ozellikle chartreux la) karistirilir. bunlar zayif ve atletik oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2017 Esh said: En iyi kedi sokak kedisi abi Evet, hem görünüş olarak daha iyiler hem sorunsuzlar. Hani duyar kasmak için demiyorum sokakdan alın hayatı kurtulsun falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar