Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 https://www.facebook.com/patiseyler/videos/540416569641951/?hc_ref=ARRoZaaXek2YxB2rBdl8nyam2gDc2hPMxGjcFIMSAdu7_Nnuz8MKQKnIK_Tbg-gRmZM Şu haber ne kadar doğru bilmiyorum şöyle farklı bir kaynaktan yazı da buldum ama doğruysa çok yazık ya. http://batipet.blogspot.com.tr/2016/06/scottish-fold-osteochondrodysplasia.html Gördüm mü ne güzel, sessiz sakin hayvanlar diyordum ama meğer sakinliğin asıl sebebi eklem ağrılarımıymış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Bunu ben de duydum, gercekse fold alan insanlara da hafiften laf soyleyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 kedi dediğin deli olur zaten biraz, yazık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 bir çok insan bilmiyordur bunu sonuçta, hani şu bilgi yayıldıktan sonra alanlara laf sayılması daha doğru sanki. Demek ondan masum masum bakıomuş keratalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 hadi bunlarinki belli olmuyordu da kopek sahiplerinin yarisi pug aliyor hayvanin ne yurumeye ne nefes almaya mecali yok, her gordugumde icim parcalaniyor kisacasi insanlarin umurlarinda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Pugların da kemikler içeri büyüyormuş yeni öğrendim. Yazık emq ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Aynen katılıyorum o pug'lara veya kalça çıkığı olma riski %50'den fazla olan ingiliz bulldog'lara cok üzülüyorum. Pug resmen nefes alamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 http://www.kanaryasesi.com/resimler/kresimler/241.jpg bende bi ara bu kuşu beslemiştim şimdi olsa gerçi yine beslerimde bununda bi ton genetik sorunu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Elyın kuşu mu lan o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Genelde evde para ile alınmış hayvan beslemek yanlış... yada masa gibi bir sahip olacan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 ad3m said: Elyın kuşu mu lan o ne? italyan kamburu kanarya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Llama said: http://www.kanaryasesi.com/resimler/kresimler/241.jpg bende bi ara bu kuşu beslemiştim şimdi olsa gerçi yine beslerimde bununda bi ton genetik sorunu var bu ne lan raf ömrü geçmiş cp piliç gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Şunun gerçeğini görsem UMUT SARIKAYA ALLAH olmuş yaratmış diyecem direk adamın kaleminden çıkmış yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 bu insan yapımı zaten bunu elde etmek için adam 12 yıl uğraşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 En iyi kedi sokak kedisi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Hatta 1 sokak kedisinden daha iyi bi şey varsa o da 2 sokak kedisidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 bir sonraki asamasinda diyecegin sizin ev abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Suark said: bir çok insan bilmiyordur bunu sonuçta, hani şu bilgi yayıldıktan sonra alanlara laf sayılması daha doğru sanki. Demek ondan masum masum bakıomuş keratalar. Ne bileyim abi, aliyorsun sonucta bir iki arastirirsin herhalde. Mesela benim kopek sahiplenmek gibi bir planim var birkac yila, ozellikle buyuk kopeklerin bir suru problem sebebiyle omrunun uzun olmadigini vs ogrendim direk. Ayni sekilde puglar fln gercekten yazik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 valla biz sokaktan topladık bizimkini sonradan öğrendikki norveç orman kedisi kırması bişimiş. insanlar tüyleri kısa diye alıo skotiş cicibeybe said: Suark said: bir çok insan bilmiyordur bunu sonuçta, hani şu bilgi yayıldıktan sonra alanlara laf sayılması daha doğru sanki. Demek ondan masum masum bakıomuş keratalar. Ne bileyim abi, aliyorsun sonucta bir iki arastirirsin herhalde. Mesela benim kopek sahiplenmek gibi bir planim var birkac yila, ozellikle buyuk kopeklerin bir suru problem sebebiyle omrunun uzun olmadigini vs ogrendim direk. Ayni sekilde puglar fln gercekten yazik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 bunun tuyleri kisa olani bildigin tekir oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 tekirimsi zaten, alt tarafı çok tüylü ama şu işte bizimki http://www.youtube.com/watch?v=mJWYbB-qUCs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Kedi dediğin şey Anadolu kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 onun sebebi de yazimtrak seylerin anadolu kaynakli olmasi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 scottish eklem ağrıları bilinen bir şey. bu yüzden ilaç kullanan çok scottish sahibi var. bi de kim diyor olm sessiz sakin diye. bizimki yaşlanana ve kısırlaştırılana kadar manyağın tekiydi. en büyük problemleri kilo ve kalp. bi de çiftleştirirken iki tane kısa kulaklıyı çiftleştirme hatası var. onların yavruları da çok sorunlu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar