zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Açtığımda bu salak ekran geliyor karşıma 0,2 snliğine. Yakalayana kadar anam ağladı zaten. https://i.hizliresim.com/GyBb0r.png Zeki olduğum için gidip o dosyayı sildim, elimde patladı, sistem geri yükleme yaptım, yine aynı hatayı veriyor. İnternette arattım da böyle bi şeyle alakalı bulamadım çözüm. edit: Esh crypto çalıştırıyolar makinende diyor. Korkutmayın adamı dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Win + R tuşuna bas %windir%SysWOW64cmd.exe yaz enterla ya da c:windowsSysWOW64 klasörüne git cmd çalıştır belki kısa yolları değişmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 32 bit değildir herhalde işletim sistemin sdf win 7 için bu btw 10da da aynıdır herhalde yeri bilmiyorum çalışmazsa rapor ver ssdffgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Yine aynı sayfayı çıkarıp file explorera atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 File explorerın açtığı sayfada CMD.EXE arat manual çalıştır ve ne oluyor onu da bi söyle bakem. ss deki komutlar cryptonight diye bi mining algoritmasına ait sen mi yapıyorsun mining olayını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Alakam bile yok miningle. YA ÜSTÜMDEN MİLYONLARI KALDIRDILARSA. Dediğini deneyip geliyorum. edit: Yine file explorer açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Abi ss koyarmısın file explorer nere açıyor C:WindowsSysWOW64 bu dizinde CMD.EXe orjinali var onu manual olarak bir aç açılacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 https://i.hizliresim.com/Oy0J40.png Bu açılıyor işte üstte attığım resim bi anlık açılıp kapandıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Sanırım birisi bi şekilde mining programı atmış sana. Son zamanlarda bilgisayar falan kasıyor demiyor muydun? :( İzleyiciler falan link attıysa sen de tıkladıysa mümkün sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 zipzip said: Açtığımda bu salak ekran geliyor karşıma 0,2 snliğine. Yakalayana kadar anam ağladı zaten. https://i.hizliresim.com/GyBb0r.png Zeki olduğum için gidip o dosyayı sildim, elimde patladı, sistem geri yükleme yaptım, yine aynı hatayı veriyor. İnternette arattım da böyle bi şeyle alakalı bulamadım çözüm. edit: Esh crypto çalıştırıyolar makinende diyor. Korkutmayın adamı dfs abi sag ustte gozukuyor zaten stratum, miner parameterleri etc., biri guzel baglamis seni botnete kisacasi H E K L E N D I N Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Son zamanlarda baya şikayetçiyim. Nedir bunun kurtuluşu format mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 off sıçmışsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 soyle birseyler: https://www.reddit.com/r/Malware/comments/6y2oob/got_infected_with_some_torrent_miner_undetected/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Formatla abi en temizi baya inek gibi sağıyorlar sanırım seni çünkü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 zipzip said: Son zamanlarda baya şikayetçiyim. Nedir bunun kurtuluşu format mı? senin yayın esnasındaki sorunların hep bundanmıydı acaba : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Kesin bundandır abi "obs son zamanlarda saçmaladı" diye dolanıyodu. Meğer arkada minoc madencileri çalışıyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Formatla geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Bu minin programlarında falan "wallet" dediğiniz şeyin yazması gerekmiyor mu? O yazıyosa zaten kimin yaptığı falan bulunamıyor mu? Merakımdan soruyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 ad3m bağlandı şimdi ortaya çıkardı lanet pislikleri https://i.hizliresim.com/0G12E8.png ağzına sıçmışlar pcnin. reset atıp sonuçları ileteceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 sana nasıl yapmışlar bunu peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 şu başıma gelse kasayı yakarım. format az kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Olm adamlar amazon aws'yi , azure i falan hackleyip serverlarda mining yapıyor. Bu da iyiymiş nası yedirmişler acaba sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 bu adam yayinciyim gamerim falan diyo abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Yeni nesil artık 1080 gamerı ya donanım yazılımdan anladığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 napmışlar lan adamlar ss de soundmixer yazıyor habire ne oluyor yani o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar