Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Boş odada sabahtan akşama kadar dur. 2 gün içinde ne zaman geleceği belli olmasın. Senin işin çıkarsa ve o sırada gelecek olursa sonra aynı şekilde ayarlaman gereksin. Doğru bulmuyorum. https://pbs.twimg.com/media/C9r_WkLW0AIn2-k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Ayrıca böyle işe de kafam girsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 olmaması için bir neden görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 ikinci satırı doğru bulmuyorum. anlayana kadar 5 kere okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Bi an sevgili muhabbeti sandım ama oyunmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Yok bura değildi orası prdn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Black-ice said: ikinci satırı doğru bulmuyorum. anlayana kadar 5 kere okudum. Valla ben de anlamadım boşver. Daha uzuycak olursa daha da doğru olmayan cümleler kurabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 valla öyle başlıklar var ki, narkotik falan olsam "la bu tipler ne çeviriyor" diye takibe alırım sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Feamer said: valla öyle başlıklar var ki, narkotik falan olsam "la bu tipler ne çeviriyor" diye takibe alırım sizi sen böyle diyince ben de doğru bulmadım. banlayalım gitsin. https://pbs.twimg.com/media/C9rpOonW0AEI5UN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar