Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 son zamanlarda hiç yapmaya elimin gitmedigi hep salladığım projeler var. bitirmemde gerekio onları söle gaza getircek, motive edicek tılsım takı falan işe yararmı diyorum !?? :/ örnk: kola bileklik meseeelaaa.. gördükçe pineklememi engellicek işe koyulmamı sağlıcak, arkada sağlam bi hikaye etkili olcaksa hiç bilinmeyen dinlere/tarikatlara inanmaya hazırım o derece olay tabi irade de bitio ama böle trigger edicek bi item fena olmaz hani veya iradeyi güçlendirmeye yarayan teknikler varsa konuya hakim insanlar dinlemeye acıgım ne zaman bugun yardırıyorum diye başlasam beynim bişekilde beni kandırım irademi kırıo, soluğu barda sokaklarda veya salak saçma oyun oynarken alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Böyle şeylere inanıyorsa yarayabilir aslında. Vasfi, sen her sabah eline dambıl alıp 17 defa kaldır, her kaldırışında üç Kulhuvallahü bir Ave Maria oku, çok motive olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 http://hais2017.unirioja.es/wp-content/uploads/2016/10/hais17_peq_50.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 şakamı da yapamadım OŞ YORONDO OÇOYOZ KORDOŞOM dersiniz diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 denge bilekliği diye bişey vardı mesela... Bilim çevresi saçmalık derken kullanan herkes çok işe yaradı diyordu. Hidayet Türkoğlu kullanıyordu mesela. İşe yarayabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Kitap var beyine takıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 beyime mi HAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Tam noyanlık olmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 inanırım tabi niye inanmıyım, mesela bi eşyamı kaybettiğim zaman biyere düğüm atarım. kesin biyerden çıkarasdgfdasfgsdf https://ae01.alicdn.com/kf/HTB164CvJVXXXXcyXVXXq6xXFXXX7/2016-Yeni-Yaz-Hip-Hop-Erkekler-Ah-ap-Boncuk-Bileklik-Sandal-Budist-Buda-Meditasyon-Namaz-Boncuk.jpg_640x640.jpg söle bişey alıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 inanırsan yarar valla go for it. noyan bilir böyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 5 harfliler gelmesin olm sonra dikkar et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 At 1 gr altin noyana. Sana bi okusun uflesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Vasfi said: inanırım tabi niye inanmıyım Cunku aptallik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar