Malibu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 KillJoy said: ... Sağol abi 12 saat önce uyuyacaktım. Sayende 12 saat daha bilgisayar başında oturdum :( :) Güzel oyunmuş ama sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Ben de meth yapmalisini sevmistim 1 gun sirkette isleri durdurmustu oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 uzaya probe gönderiyorum da ilerleme yok hiç ne yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drlanbn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Cuce said: yere seker atarak absladi[imiz oyun vardi o baya iyiydi mesela merak ettim hatırlayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 senko said: Ben de meth yapmalisini sevmistim 1 gun sirkette isleri durdurmustu oyun :) link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 valla seneler geçti üstünden ya hiçbi fikrim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 clickingbad değil mi? http://clickingbad.nullism.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2017 µh said: dizi izlerken oynamalık Bende öyle yapayım demiştim ama dizi kaçtı gitti sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 https://swarmsim.github.io/#/tab/meat/unit/hive devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 https://candybox2.wordpress.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 abi bu nedir kitlendim resmen şu candybox'a ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2017 candybox süpermiş ya oyun ihtiyacım giderildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 bombilo da bitirmiş tebrix. sarıyo valla abi işte. aynı kalitede mi paylaşılan oyunlar? başlamayayım bodozlama, test edip onaylayın Kaede said: uzaya probe gönderiyorum da ilerleme yok hiç ne yapmak lazım çözebildin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 kongregate-idle incrimental.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 bende bitirdim dün keyifliydi hafta sonu iş yaparken enerji verdi diğerlerinede bakıcam biraz müsait olunca ben tam combatı falan çözdüm derken bi anda bitti en keyifli yerinde kafamda kuruyodum, şimdi dier galaksilerden saldırı olur die ama belli bi süre probe artısını + combatı güzel ayarlaman lazım yani bakıo olman lazım sık sık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Ben bundan gelişmişini göremedim bu tarzda. Seviyorsanız bu tarzı muhakkak oynayın Realm Grinder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 KillJoy said: Kaede said: uzaya probe gönderiyorum da ilerleme yok hiç ne yapmak lazım çözebildin mi? hallettim evet sonu güzeldi baya drifter muhabbeti falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 said: Space Exploration 0.000000000000% of universe explored Launch Probe Cost: 100.00 quadrillion clips Launched: 2.10 thousand Descendents: 2.44 thousand Lost to hazards: (4.20 thousand) Lost to value drift: (338 ) Total bakmadan bu kadar ilerledi ara ara 20-30 tıkla. şimdi ama uzayı yeterince irdelemiyor, dünden bu yana uzayı araştırmamış hiç bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 wire'ı otomatiğe almak nasıl oluyor ya edit: projectmiş ya ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 sonunda yeni gezegen mi diye sordu, evet dedim, sim level 2 olarak bastan baslatti sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 space exploration ilerlemiyor hiç nedendir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 800 proble launch edip mousemun tıklama ömrünü doldurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 3000 tane yolladım. Von Neumann Probe Design da dengeli yatım 3,3,3,3,2,3,3 şeklinde. Ama ilerlemiyor artık. Bir ipucu da vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 replica candır gerisi heycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2017 Dragonfire said: 3000 tane yolladım. Von Neumann Probe Design da dengeli yatım 3,3,3,3,2,3,3 şeklinde. Ama ilerlemiyor artık. Bir ipucu da vermiyor. self-replication, combat, factory + drone basacan 5-6. kalanlarıda 1-2 dagit iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar