Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mouse alicam

Auril

Öne çıkan mesajlar

Markanın modelleri arasında seçim yapabiliyorlar da alakasız mouse'ları kullanabilmeleri için kontratlarının izin vermesi gerekiyor.

Zowie'nin öyle ekstra bir olayı yok ayrıca. Sensör kalitesi son dönemde PMW3360 Logitech-only olmaktan çıkıp her üreticinin kullanımına açıldıktan sonra süper homojenize hale geldi. 3360/336x/3389 sensörlü mouselar için eliniz hangisiyle rahat ediyorsa onu kullanabilirsiniz. PMW3310, S3988/3989, Logitech Mercury de gene tercih edilebilir optik sensörler.

http://www.overclock.net/t/854100/gaming-mouse-sensor-list/0_30

Bu arada güncellenmiş sensörlü EC1/2-B de gene tercih edilebilir.
Sosyal ağlarda paylaş

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UaM765-S515ibLyPaBtMnBz7xiao0HL5f-F1zk_CSF4/edit#gid=1762004852

şurada zowie kullananlardan bi enyvus'un sponsoru zowie & benq galiba. tabii ki bir mouse kullandıkları için adamların performansı 2 katına çıkmıyor, ama senin bahsettiğin kadar "az" veya "toplu mouse" farkından çok ama çok fark var. en basitinden refleks shotları tamamen kaçırırlar farklı setupla alışmadıktan sonra.

yıllardır fps scene'i için mouse üretiyor zowie, sensör aynı olsa bile ergonomi ve alt padlerin kayganlığı vs bariz farkı var. gerçi logitech g403 ile baya aynı klasmanda şu anda.
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır logitech kullanıyorum ama bu son 2 aydır falan logitech dışında başka mouseları da deneme fırsatım oldu. deneme derken öyle günlerce kullanım değil ama çok kısa sadece 1-2 dakika da değil.

denediklerim arasında şu an hatırladıklarım

razer naga (iğrenç o yandaki tuşlar yüzünden bile)
deathadder 2013 (baya iyiydi bu ilginç bi şekilde çok ön yargılı olmama rağmen)
deathadder elite (2013'ten daha iyiydi bence)
lancehead te (denediğim razerlar içinde en beğendiğim bu oldu)
mionix castor(güzeldi bu da, ki daha önce adını falan duymamıştım pek)
corsair m65(fena değil)
corsair sabre(meh),
asus cerberus/impact/gladius vs (ısınamadım asus mouselara nedense bi türlü)

sonuç olarak evde g400s devam, hatta bozulunca 1 tane daha yedeği var. 2-3 yıl falan yeter en az heralde şu gidişle sdgfaasf
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

sonuç olarak evde g400s devam, hatta bozulunca 1 tane daha yedeği var. 2-3 yıl falan yeter en az heralde şu gidişle sdgfaasf

3 sene önce G400s'imi aldım. Sağ tuş hafiften gidiyor. Şimdi aranıyorum ne alayım ne alayım diye. Yeni Logitech G400-500 serileri çok garip. Senin yaptığını yapmam lazım Aluriel ama fakirdik alamadık ikinciyi :D
Sosyal ağlarda paylaş

MaxDamage said:

3 sene önce G400s'imi aldım. Sağ tuş hafiften gidiyor. Şimdi aranıyorum ne alayım ne alayım diye.

eş dosttan eski bir tane aynı markanın benzer modeli fare bulabilirsen kıyıda köşede kalmış switchleri değiştir. mx300 fareyi 15 seneden fazla oldu kullanıyorum hala fsdf
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

MaxDamage said:

3 sene önce G400s'imi aldım. Sağ tuş hafiften gidiyor. Şimdi aranıyorum ne alayım ne alayım diye.

eş dosttan eski bir tane aynı markanın benzer modeli fare bulabilirsen kıyıda köşede kalmış switchleri değiştir. mx300 fareyi 15 seneden fazla oldu kullanıyorum hala fsdf

Tek diyebiliceğim şey:

15 sene bu mouse aslında DPI vs açısından çok hoş olduğundan gider de.

Bu aleti açıcam, sonra mouse ayakları vs toplamak uğraştıracak gibi. Aslında tembelliği bırakıp, amazon.com'dan bir iki parçasını ısmartlatıp yapmak hoş olur.

Tam tersi bir konu açmak lazım buraya bir de ek olarak.

3 senelik gidecek ama oyun oynarkende fena olmayacak,en ucuz mouselar. Mesela 120 TL üst limit gibi gibi gibi
Sosyal ağlarda paylaş

MaxDamage said:

Aluriel said:

3 sene önce G400s'imi aldım. Sağ tuş hafiften gidiyor. Şimdi aranıyorum ne alayım ne alayım diye. Yeni Logitech G400-500 serileri çok garip. Senin yaptığını yapmam lazım Aluriel ama fakirdik alamadık ikinciyi :D

black friday geliyor. g502 kullanıyorum, tavsiye ederim (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

MaxDamage said:

Aluriel said:

benim de scroll tekliyor arada ya

dayanamıycam açıcam sanırım yenisini ama kıyamıyorum sadfsa
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

MaxDamage said:

Aluriel said:

benim de scroll tekliyor arada ya

dayanamıycam açıcam sanırım yenisini ama kıyamıyorum sadfsa

İçini falan temizledin mi ? Ne biliyim, scroll benim hafiften zorlanma sesleri yapıyor ama en sağlam yerlerden biri. Olmadı Huun dediği gibi gelecekte yedek parça olur. Tek scroll wheel kıllık yapıyorsa diğer iki tuşuda tekerlek gibi kullanmak için bind edilebiliyor sanırım ?

Ya hafiften bir de bende parayona başladı. Sürekli alıcam 3-4 sene belki dayancak sonra atıcam diye. Sanki böyle A4-Bloody vs gibi markalara gözüm kayıyor. Hadi hayırlısı, onları alıp da 2 sene sonra çöpe atabilirim gibi geliyor. Mouse işi çok kötü ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...