paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 .. al zowie al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Markanın modelleri arasında seçim yapabiliyorlar da alakasız mouse'ları kullanabilmeleri için kontratlarının izin vermesi gerekiyor. Zowie'nin öyle ekstra bir olayı yok ayrıca. Sensör kalitesi son dönemde PMW3360 Logitech-only olmaktan çıkıp her üreticinin kullanımına açıldıktan sonra süper homojenize hale geldi. 3360/336x/3389 sensörlü mouselar için eliniz hangisiyle rahat ediyorsa onu kullanabilirsiniz. PMW3310, S3988/3989, Logitech Mercury de gene tercih edilebilir optik sensörler. http://www.overclock.net/t/854100/gaming-mouse-sensor-list/0_30 Bu arada güncellenmiş sensörlü EC1/2-B de gene tercih edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Bu arada pro dediğiniz adamların öyle über oynaması için spesifik mouse'a da ihtiyacı olmuyor. Ellerine toplu mouse da verseniz çatır çatır oynarlar. Yok şu mousela daha iyi oynanıyor tribi pleblere özgü genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 adamların özel mouse ayarları, özel crosshair'leri, özel çözünürlükleri bile var, senin dediğine bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UaM765-S515ibLyPaBtMnBz7xiao0HL5f-F1zk_CSF4/edit#gid=1762004852 şurada zowie kullananlardan bi enyvus'un sponsoru zowie & benq galiba. tabii ki bir mouse kullandıkları için adamların performansı 2 katına çıkmıyor, ama senin bahsettiğin kadar "az" veya "toplu mouse" farkından çok ama çok fark var. en basitinden refleks shotları tamamen kaçırırlar farklı setupla alışmadıktan sonra. yıllardır fps scene'i için mouse üretiyor zowie, sensör aynı olsa bile ergonomi ve alt padlerin kayganlığı vs bariz farkı var. gerçi logitech g403 ile baya aynı klasmanda şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 yıllardır logitech kullanıyorum ama bu son 2 aydır falan logitech dışında başka mouseları da deneme fırsatım oldu. deneme derken öyle günlerce kullanım değil ama çok kısa sadece 1-2 dakika da değil. denediklerim arasında şu an hatırladıklarım razer naga (iğrenç o yandaki tuşlar yüzünden bile) deathadder 2013 (baya iyiydi bu ilginç bi şekilde çok ön yargılı olmama rağmen) deathadder elite (2013'ten daha iyiydi bence) lancehead te (denediğim razerlar içinde en beğendiğim bu oldu) mionix castor(güzeldi bu da, ki daha önce adını falan duymamıştım pek) corsair m65(fena değil) corsair sabre(meh), asus cerberus/impact/gladius vs (ısınamadım asus mouselara nedense bi türlü) sonuç olarak evde g400s devam, hatta bozulunca 1 tane daha yedeği var. 2-3 yıl falan yeter en az heralde şu gidişle sdgfaasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Aluriel said: sonuç olarak evde g400s devam, hatta bozulunca 1 tane daha yedeği var. 2-3 yıl falan yeter en az heralde şu gidişle sdgfaasf 3 sene önce G400s'imi aldım. Sağ tuş hafiften gidiyor. Şimdi aranıyorum ne alayım ne alayım diye. Yeni Logitech G400-500 serileri çok garip. Senin yaptığını yapmam lazım Aluriel ama fakirdik alamadık ikinciyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Rival 310 da iyi bu arada :P Razer in yeni mouse u da guzel Rocketjumpninja neye iyi diyosa gozu kapali giricen. Bi tek audio konuaunda fazla subjektif bas agirlikli eglenceli headsetleri, monitorlere gore daha cok seviyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 MaxDamage said: 3 sene önce G400s'imi aldım. Sağ tuş hafiften gidiyor. Şimdi aranıyorum ne alayım ne alayım diye. eş dosttan eski bir tane aynı markanın benzer modeli fare bulabilirsen kıyıda köşede kalmış switchleri değiştir. mx300 fareyi 15 seneden fazla oldu kullanıyorum hala fsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 aynen huun un dediği. Double click yapan g500 un micro switch ini degistirdim kullanıyorum. Bozuk mouselarınızı atmayın bu yuzden ise yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 huun said: MaxDamage said: 3 sene önce G400s'imi aldım. Sağ tuş hafiften gidiyor. Şimdi aranıyorum ne alayım ne alayım diye. eş dosttan eski bir tane aynı markanın benzer modeli fare bulabilirsen kıyıda köşede kalmış switchleri değiştir. mx300 fareyi 15 seneden fazla oldu kullanıyorum hala fsdf Tek diyebiliceğim şey: 15 sene bu mouse aslında DPI vs açısından çok hoş olduğundan gider de. Bu aleti açıcam, sonra mouse ayakları vs toplamak uğraştıracak gibi. Aslında tembelliği bırakıp, amazon.com'dan bir iki parçasını ısmartlatıp yapmak hoş olur. Tam tersi bir konu açmak lazım buraya bir de ek olarak. 3 senelik gidecek ama oyun oynarkende fena olmayacak,en ucuz mouselar. Mesela 120 TL üst limit gibi gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 MaxDamage said: Aluriel said: sonuç olarak evde g400s devam, hatta bozulunca 1 tane daha yedeği var. 2-3 yıl falan yeter en az heralde şu gidişle sdgfaasf 3 sene önce G400s'imi aldım. Sağ tuş hafiften gidiyor. Şimdi aranıyorum ne alayım ne alayım diye. Yeni Logitech G400-500 serileri çok garip. Senin yaptığını yapmam lazım Aluriel ama fakirdik alamadık ikinciyi :D black friday geliyor. g502 kullanıyorum, tavsiye ederim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 MaxDamage said: Aluriel said: sonuç olarak evde g400s devam, hatta bozulunca 1 tane daha yedeği var. 2-3 yıl falan yeter en az heralde şu gidişle sdgfaasf 3 sene önce G400s'imi aldım. Sağ tuş hafiften gidiyor. Şimdi aranıyorum ne alayım ne alayım diye. Yeni Logitech G400-500 serileri çok garip. Senin yaptığını yapmam lazım Aluriel ama fakirdik alamadık ikinciyi :D benim de scroll tekliyor arada ya dayanamıycam açıcam sanırım yenisini ama kıyamıyorum sadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxDamage Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Aluriel said: MaxDamage said: Aluriel said: sonuç olarak evde g400s devam, hatta bozulunca 1 tane daha yedeği var. 2-3 yıl falan yeter en az heralde şu gidişle sdgfaasf 3 sene önce G400s'imi aldım. Sağ tuş hafiften gidiyor. Şimdi aranıyorum ne alayım ne alayım diye. Yeni Logitech G400-500 serileri çok garip. Senin yaptığını yapmam lazım Aluriel ama fakirdik alamadık ikinciyi :D benim de scroll tekliyor arada ya dayanamıycam açıcam sanırım yenisini ama kıyamıyorum sadfsa İçini falan temizledin mi ? Ne biliyim, scroll benim hafiften zorlanma sesleri yapıyor ama en sağlam yerlerden biri. Olmadı Huun dediği gibi gelecekte yedek parça olur. Tek scroll wheel kıllık yapıyorsa diğer iki tuşuda tekerlek gibi kullanmak için bind edilebiliyor sanırım ? Ya hafiften bir de bende parayona başladı. Sürekli alıcam 3-4 sene belki dayancak sonra atıcam diye. Sanki böyle A4-Bloody vs gibi markalara gözüm kayıyor. Hadi hayırlısı, onları alıp da 2 sene sonra çöpe atabilirim gibi geliyor. Mouse işi çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Corsair m65 var açılmamış kutu satayım sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar