yloibx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 logitech'ten bile daha ergonomik, kullanışlı geliyor bana bloody mouselar. bloody v7 kullanıyorum kaç yıl oldu bilmiyorum tekerleği dışında bir şikâyetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 benq zowieyi alalı yıllar olmadı mı ya? ben bildiğimden beri benq. hayır zaten yıllardır en kaliteli fps mouselarını üretiyor adamlar, sensörü zaten çok iyi de ergonomileri de mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Ya Logitech g402 kullanıyorum abi kablosu mouse'ı sağa sola çekiyor ya. Kablosu çok kalın aim alıyorum sağa döndüreyim mouse diyorum rahatsız hissettiriyor. Ağır geliyor sağa sola dönerken. Bu zowie ec-2a önermiş herkez de nasıl bir mouse yani kablosu sert mi anlatmış olduğum problemi bana yaşatır mı ? Gerçekten alacağım geçen streamerlara baktım böyle hepsi fps oyunlarda bunu kullanıyor ve problem yaşamıyorlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Abi sırf kablosu yüzünden yeni mouse alma bence kablo tutucular var öyle seylere bak . Yeni mouse alma sebebin kablo yerine ergonomik sensör falan olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 darkageman said: Ya Logitech g402 kullanıyorum abi kablosu mouse'ı sağa sola çekiyor ya. Kablosu çok kalın aim alıyorum sağa döndüreyim mouse diyorum rahatsız hissettiriyor. Ağır geliyor sağa sola dönerken. Bu zowie ec-2a önermiş herkez de nasıl bir mouse yani kablosu sert mi anlatmış olduğum problemi bana yaşatır mı ? Gerçekten alacağım geçen streamerlara baktım böyle hepsi fps oyunlarda bunu kullanıyor ve problem yaşamıyorlar sanki. g402 çok ağır Mouse bende g502 ye geçtim 402'e göre çok daha iyi, hafif.5 tane ağırlık ile geliyor istediğin gibi ayarlayabiliyorsun tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Abi bak doğru diyorsun da. Bu mouse taş gibi delirtiyor insanı ya. İnternette videosu bile var kablosu gram oynamıyor. https://www.youtube.com/watch?v=9xeyssXIdrs video da olduğu şekilde gram oynamıyor. Adamda da tutucu var ama işte görüldüğü üzere kablo kablo değil sanki mübarek taş. Zowie güzel duruyor ve kablosuna da baktım bu kabloyla arasında dağlar kadar fark var. Zaten fps oyun oynuyorum abi Overwatch cs go. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 al o zaman zowie. yalnız tutuş şekline ve el büyüklüğüne göre ec2a küçük olan (19cm falan bilek orta parmak ucu benim ben claw-fingtertip arası kullanıyorum bendeki bu) ec1a büyük olan. ona göre bak al, kabloları o kadar ağır değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 steelseries rival 300 kullanıyorum. bu kadar övüldükten sonra zowie ec1-a da alıp deneyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Auril said: -Deno- said: benq mouse'u mu aldın. (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm) http://csgoguru.com/wp-content/uploads/2016/01/mouse-manufacturer-chart.jpeg Benq deyip gecme herkes bunu kullaniyormus Bu tablonun bir anlamı yok, prolar sponsorları neyse onu kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 ha zowie iyi ec2-a da rivale benziyo tutus acisindan. ama gerek var mi dersen. yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Bu örgülü kablo olayı büyük saçmalık, çok sertleştiriyor kabloyu, hareket kabiliyetini azaltıyor mouse'un. Düz lastik kablolular doğru seçim. Yeni kabloya aliexpress'den falan bakın, TR'de sanmıyorum olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 yoo bendeki g502 örgülü. varlığıyla yokluğunun farkında değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Örgüyü çıkart, farkına var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 kablosuz teknolojisi yeterince gelişti artık paraya kıyın da g903/g703 falan alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 G102 boyutunda wireless yapsalar alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 hiç engellemiyor diyorum örgüyü çıkar diyosun niye yapayım öyle bişey:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Çünkü engelliyor. Lastik kablonun etrafına sıkı dokuma örgü geçiriyorlar, sonuç olarak kablonun eğilme, bükülme kabiliyeti azalıyor. Sen rahatsız olmuyorsundur, örgü taş gibi değildir belki tamam da düzgün, esnek kabloyla örgülü kablo arası dağlar kadar fark olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 kablo esnekliğinde fark var tabi ki, benim söylediğim kullanımı engellemiyor. mesela bi yandan kablosuz mouse da var. hani sırf şu an oturuş şeklim ve kullanış noktamda denedim acaba diyip. sıfır fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Bungee'yi daha yükseğe koyup böyle kablo yukarıdan aşağı gevşek şekilde yerleştirince bende çok sıkıntı yaşamıyorum da kablosuz gene kablosuz. Masaya 2 stick, kb+mouse koyunca veya koyarken kablolar sıkıntı yaratabiliyor. Güzel wireless mech kb ve wireless mouse artık hayatımıza girebilir yavaştan, sene 2017. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Örgülü olması daha rahat kabloların. Keşke tüm mouselar örgülü kablo olsa. Örgüsüzler plastik gibi kontrolsüz hareket ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Bright said: Auril said: -Deno- said: benq mouse'u mu aldın. (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm) http://csgoguru.com/wp-content/uploads/2016/01/mouse-manufacturer-chart.jpeg Benq deyip gecme herkes bunu kullaniyormus Bu tablonun bir anlamı yok, prolar sponsorları neyse onu kullanıyor abi mouse bu koltuk değil. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UaM765-S515ibLyPaBtMnBz7xiao0HL5f-F1zk_CSF4/edit#gid=1762004852 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Abi bak size ben şöyle özetleyeyim ben kabloyu serbest bıraktığım halde hala taş gibi sağa sola dönerken kablo. Rahatsızlık veriyor abi. Hani nasıl anlatabilirim bunu daha bilemiyorum. zamanında g700 kullanıyordum wireless de şimdi dolar kuru olmuş 3,80+ hani o kadar da yüksek meblalara çıkmak istemiyorum işin gerçeği. Herkez zowie kullanıyor ve rahat olduğunu söylüyor forumlarda vs. Bu arada ec1-a demiş de arkadaş g402 boyutunda mı g402 bile benim elime büyük geliyor. Ec-2a g402 kadar ise Ec2-a almam benim için daha makul olacağı düşüncesindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 paradoksalkedi said: Bright said: Auril said: -Deno- said: benq mouse'u mu aldın. (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm) http://csgoguru.com/wp-content/uploads/2016/01/mouse-manufacturer-chart.jpeg Benq deyip gecme herkes bunu kullaniyormus Bu tablonun bir anlamı yok, prolar sponsorları neyse onu kullanıyor abi mouse bu koltuk değil. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UaM765-S515ibLyPaBtMnBz7xiao0HL5f-F1zk_CSF4/edit#gid=1762004852 Farketmez abi, profesyonelsin, kontratta ne yazıyorsa o. Mecburen hangi marka sponsorunsa onun peripheral'ını kullanıp güzelleme yapman lazım, aksi söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 steelseries sensei 310 aldım mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 tt black v2, çok memnunum, alın aldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar