sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Ne kullanıyorsunuz? Outlook kurdum, nova launcer ın badge count özelliğini desteklemiyor o yüzden başka bir şey bakıyorum.
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Kesinlikle Alto. Store tek hesapta tüm mail adreslerini mergelüyor. İstersen bilgisayardan/tabletten de login olup tüm maillerine ulaşabilirsin.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Hmm bakayım sağol. Gmail kurdum oldu gibi, bunu da deneyeyim.
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 gmail kullanıyorsan gmail app yi kullan zaten. entegre olarak güzel çalışıyor. gmailde aynı performansı başka bir app ile alamadım.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Hem gmail var hem exchange var bir tane. İkisini de kurdum gmaile, beklentilerimi karşıladı şuan için..
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Blue Mail kullanıyorum ama yenisini arıyorum bende. Farklı hesaplar arasında mesaj taşıma yapamıyor.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Bir ara K-Mail kullanıyordum. İyidi, kampanyada 2 liraya satın almıştım Google Playstoreden. Tabi yıllar önce idi. O zaman Samsungun Nexus cihazı vardı. Ondan sonra MIUI kullanmaya başlayınca, gerek te kalmadı ona. Tabi şimdi pahalı olmuş pro versiyonu. Satın almadan,free versiyonu da bir çok işime yariyordu. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onegravity.k10.free
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Alto'yu yukledim simdi, Blue Mail'den daha iyi gorunuyor. Kullanayim biraz.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Buldum sonunda masaustu programlariyle feature parity saglayabilen. MailDroid. Mukemmel gorunuyor. Reklamli halini kullaniyorum su anda, begenirsem alirim.
Öne çıkan mesajlar