sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Ne kullanıyorsunuz? Outlook kurdum, nova launcer ın badge count özelliğini desteklemiyor o yüzden başka bir şey bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Kesinlikle Alto. Store tek hesapta tüm mail adreslerini mergelüyor. İstersen bilgisayardan/tabletten de login olup tüm maillerine ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Hmm bakayım sağol. Gmail kurdum oldu gibi, bunu da deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 gmail kullanıyorsan gmail app yi kullan zaten. entegre olarak güzel çalışıyor. gmailde aynı performansı başka bir app ile alamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Hem gmail var hem exchange var bir tane. İkisini de kurdum gmaile, beklentilerimi karşıladı şuan için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Blue Mail kullanıyorum ama yenisini arıyorum bende. Farklı hesaplar arasında mesaj taşıma yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Bir ara K-Mail kullanıyordum. İyidi, kampanyada 2 liraya satın almıştım Google Playstoreden. Tabi yıllar önce idi. O zaman Samsungun Nexus cihazı vardı. Ondan sonra MIUI kullanmaya başlayınca, gerek te kalmadı ona. Tabi şimdi pahalı olmuş pro versiyonu. Satın almadan,free versiyonu da bir çok işime yariyordu. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onegravity.k10.free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Alto'yu yukledim simdi, Blue Mail'den daha iyi gorunuyor. Kullanayim biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2017 Buldum sonunda masaustu programlariyle feature parity saglayabilen. MailDroid. Mukemmel gorunuyor. Reklamli halini kullaniyorum su anda, begenirsem alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar