fixmen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Merhabalar, Farklı zamanlarda aldığım 1 yaşındaki 1070'ler pek istemesem de ihtiyaçtan satılıktır. Yurtdışından gelen arkadaşlarım getirmişti, faturaları elimde değil. EVGA'ya garanti kayıtları, bios vs. güncellemeleri yapılmıştır. Kutuları, posterleri vs. mevcuttur. Sorunsuz kullanmaktayım. SC: https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Support-Graphics-08G-P4-6276-KR/dp/B01GX5YWAO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1507104208&sr=8-1&keywords=evga%2B1070%2Bftw&th=1 FTW: https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-Support-Graphics-08G-P4-6276-KR/dp/B01IA9HLMM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1507104208&sr=8-1&keywords=evga%2B1070%2Bftw&th=1 Pati'den satılması tercihim, daha önce de sorunsuz alışverişlerimiz oldu buradan (tu). Tanesi 1600TL. Patiye uygundur diye düşünüyorum :) İş yerim Levent'te. Buluşup elden teslim de yapabiliriz. Not: Bir kartı 1050Ti ile takas + üstüne nakit olarak düşünebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 kartın kullanılmamışı 1600 tl'ye geliyor yurtdışından. sen aynı kartın 1 yaşındaki halini 1600 e mi satmaya çalışıyorsun şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 700 lira veriyim birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Amazondan 2100TL'ye geliyor, 1600'e nerden alıyorsunuz? Bütün 2.el ilanları 1700TL üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 benim gigabyte Xtreme 1060 6gb'ı veriyim üstüne 250 liranı alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Sen nasıl aldıysan biz de alabiliyoruz, yurtdışından tax returnle. Amerikadan alınmış bir kart, ürün amerikada şu an 450-460 dolar (1600TL) sen de aynı fiyata satmaya çalışıyorsun. Olur mu sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 nasıl alabiliyoruz yurtdışından tax returnle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 ben de diyorum insanlar nasıl zengin oluyor.. dolar bunun yarı fiyatıyken al, 1 sene kullan, günlük kurdan sat.. hem TL olarak kar et, hem 1 sene kart kullan lul farkındaysanız 100-200 lira farka sıfır alınmasına hiç değinmedim daha o var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 adam herhalde güncel değerinin 2. el fiyatından satacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 1200 lira eder 2. eli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 hiç istemeden satıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 applev0dka said: ben de diyorum insanlar nasıl zengin oluyor.. dolar bunun yarı fiyatıyken al, 1 sene kullan, günlük kurdan sat.. hem TL olarak kar et, hem 1 sene kart kullan lul farkındaysanız 100-200 lira farka sıfır alınmasına hiç değinmedim daha o var aldigi gunku kurdan mi satsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Phyx said: nasıl alabiliyoruz yurtdışından tax returnle? hiç tanıdığın yoksa en kötü sakız adasına gider alır gelirsin. Ötesi mi var? Tax return çıktıktan sonra 370 euro gibi birşey olur. Üstüne yolu da koy 1600-1700TL ye gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 applev0dka said: ben de diyorum insanlar nasıl zengin oluyor.. dolar bunun yarı fiyatıyken al, 1 sene kullan, günlük kurdan sat.. hem TL olarak kar et, hem 1 sene kart kullan lul farkındaysanız 100-200 lira farka sıfır alınmasına hiç değinmedim daha o var olm senin kafa bazen gerçekten çok ilginç çalışıyo ya :D o günkü kurdan hesaplayıp 1400 yerine 1000'den mi satsın. eee yeni kart alırken adamın dötüne yeni kurdan giriyor? şu an birisi ekran kartı almaya kalksa 1800 lira ödeyecek, 1400 civarından satılması nasıl yanlış olabilir. ne kafası bu? 1600 yüksek dediniz diye 1400 yazdım yukarı bu arada. hiçbi fikrim yok fiyatlardan. ama baltalayacam diye bokunu çıkarmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Glatheros said: Phyx said: nasıl alabiliyoruz yurtdışından tax returnle? hiç tanıdığın yoksa en kötü sakız adasına gider alır gelirsin. Ötesi mi var? Tax return çıktıktan sonra 370 euro gibi birşey olur. Üstüne yolu da koy 1600-1700TL ye gelir. he ya. ekran kartı almak için sakız adasına gidecek insanlar. olm balatayacam diye bu kadar kafa yormayın lan hsadufhds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 vize yok olsa ben giderim nolcak gezmiş olursun üstüne de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 sabonis said: Glatheros said: Phyx said: nasıl alabiliyoruz yurtdışından tax returnle? hiç tanıdığın yoksa en kötü sakız adasına gider alır gelirsin. Ötesi mi var? Tax return çıktıktan sonra 370 euro gibi birşey olur. Üstüne yolu da koy 1600-1700TL ye gelir. he ya. ekran kartı almak için sakız adasına gidecek insanlar. olm balatayacam diye bu kadar kafa yormayın lan hsadufhds. muaha muhabbetler çok iyi. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Şurda jelatini açılmamış kart 1750'den satıldı. https://forum.paticik.com/read.php?27,8746954,page=1#msg-8750471 farkındaysanız fiyat doğru olunca kimse baltaları çıkarmamış. ama adam gelip 1 sene kullanılmış, üstünde tepinilmiş, kim bilir ne yüklere maruz kalmış, belki mine yapılmış kartı 1600e satıyor ki 1800-1900 civarına sıfırı geliyor amazondan. bunu baltalamak için çaba göstermeye bile gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Rot tan 1900e 1080 alarak iyi bi yatırım yapmışım heralde zamanında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 sabonis said: Glatheros said: Phyx said: nasıl alabiliyoruz yurtdışından tax returnle? hiç tanıdığın yoksa en kötü sakız adasına gider alır gelirsin. Ötesi mi var? Tax return çıktıktan sonra 370 euro gibi birşey olur. Üstüne yolu da koy 1600-1700TL ye gelir. he ya. ekran kartı almak için sakız adasına gidecek insanlar. olm balatayacam diye bu kadar kafa yormayın lan hsadufhds. sen yapmıyorsun diye neden kimse yapmasın? daha önce elektronik almaya defalarca gittim sakıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 sakız adasında varsa ben gideyim la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 var abi her birşey. Gitmeden önce dükkanı ara ama, bazı ürünleri sipariş geçmeleri gerekiyor, Atinadan 2 güne geliyor. Bir de not olarak salı günü gitmeyin. Salı öğleden sonra kapalı heryer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 olay senin yaptığın bu ilginç hareketi genel geçer şey olarak sunman. yoksa giden gider. ha ekran kartından 200 lira kar edicem diye gitmek de ayrı saçmalık ama yine de hadi giden gider diyelim. sonuç olarak %99.9 kişi elektronik alırken sakız adasına veya x adasına gitmediğine göre, bunu normal olarak değerlendiremeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 sabo neyin mücadelesini veriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Sen neyim mücadelesini veriyorsan tersini. Fiyat yüksek deyin buradaki fiyatını gösterip, veya amazondan aynı fiyata geliyor diye koyun ama kalkıp sakız arasına giderim diyince komik oluyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar