zweig Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 arcane tespitin ırzına geçmişsin. bi de havalar soğudu hala sivrisinek vızıltısı geliyor anlamadım gitti...
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 applev0dka said: Fistan said: quaresmasız bjk tat vermiyo ya Lens verelim ? gol dışında görünmedi ki lens
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Ilk yari zaten arkasinda neciple oynadı.. Bombos pozisyonda pas alamadı falan dogal yani.. Ayrica orta sahanin dusnesi de dogal. Necipte pas yetenegi yok. Tolgay ekstra kotu bugun pas konusunda
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 bu hubocan tam bir öküz ya 3-4 defa aynı şeyi yaptı bugün hayvan gibi dalıyor herif vücutla
arcane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 tolgay bos yere sari aldi. umarim pahaliya patlamaz.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 sen soylenmedigine gore bi kac tane daha besiktasın sarısı verilmemis.
madcow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 lens'in taban mı? yoksa gg'nin taban mı? hangisi bilemedim
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 bjk li futbolcular ayıp ediyo adamı attırmak için o kadar itiraz fair play dışı
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Fistan said: bjk li futbolcular ayıp ediyo adamı attırmak için o kadar itiraz fair play dışı Her mac kadiköyde 2847273 kere olan sey..
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 çok net sarıyı vermedi yalnız cidden şg kenarda olsa paslı oynayın diye bağırıp çağırırdı saçma sapan bam güm oynuyoruz şu an
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Madcow baraj kursa göz yaşlarından buyun forum yararlanır o derece
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 faul çalmaz itiraz edersin de sarı niye vermiyon hocaa diye itiraz etmek tam abecilik
madcow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 tunch said: Madcow baraj kursa göz yaşlarından buyun forum yararlanır o derecesen hala konusuyo musun ya sarı kart falan yazmıssın kendin. ayıp degil mi macı kartlar uzerinden yorumluyosun
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Ah be güzelim Kendinle aynı mı görmeye başladın bemı Yerler
Stringray Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 o harika acceleration'a yakışmadı o vuruş be lens çok belliydi yiyeceğimiz lel
madcow Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 tunch said: Ah be güzelim Kendinle aynı mı görmeye başladın bemı Yerler Yo mesajları okuyorum sadece tunch said: Buna uyarı olmaz mesela. Çat diye vermen lazım rus gibi
Pordakal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Bakınız Atamayana nasıl atarlar, şekil 1A'da aynen gösterimi yapıldı.
tunch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2017 madcow said: tunch said: Ah be güzelim Kendinle aynı mı görmeye başladın bemı Yerler Yo mesajları okuyorum sadece tunch said: Buna uyarı olmaz mesela. Çat diye vermen lazım rus gibi Demin anlamamissin ne dediğimi Bilale anlatır gibi anlatıyım bu kıyağımı da unutma Sen 1 sarı kart vermeyince maçı katletti demişsin Ben sadece o pozisyona demişim Ha sen bunu anlayamıyorsun, hakkında düşündüğümüz gibi biri oluyorsun zaten şaşırtmaz :)
Öne çıkan mesajlar