NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Buglandım mı ben ne oldu oyun bok oldu Chapter II de Micah'ı hapisten kurtardıktan sonra ana hikayede bir türlü görev çıkmadı bir tek görev olarak: Blackwaterda Javierı kurtarma açık. Ancak blackwaterda dead or alive olarka arandığımdan girmem söz konusu değil anında indiriyorlar. Neya pıcam başına böyle birşey gelmiş olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 girecen giriliyor gayet yaklaşınca mapten bak bounty hunterlar nerde onlardan kaça kaça gidiyosun. şehre girmiyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 NolaxThensbane said: Buglandım mı ben ne oldu oyun bok oldu Chapter II de Micah'ı hapisten kurtardıktan sonra ana hikayede bir türlü görev çıkmadı bir tek görev olarak: Blackwaterda Javierı kurtarma açık. Ancak blackwaterda dead or alive olarka arandığımdan girmem söz konusu değil anında indiriyorlar. Neya pıcam başına böyle birşey gelmiş olan var mı? şehrin dışında Javier. Öle kenardan kenardan gidicen yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 dediğiniz gibiymiş sağolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 bende bitirdim bakalım. gayet keyifliydi. tabiki para pesine gittim :/ bi de diger endingi deneyeyim bakayım. hatta iyiki yakın save almışım gidip biraz free takılayım etrafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=MvJPKOLDSos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2019 Oyun hakkında tonla laf edilmiştir şimdiye ama çok güzel olmamış mı. Özellikle karakterin tercihlerinize göre değişimi bence çok şık olmuş. Hikayenin tercihlerinize göre şekillenmesinden ziyade karakterin değişimi ve bunu bu kadar iyi yansıtmalarını çok beğendim (vicdan yapma durumları filan var outlawa kaydıkça çok iyi olmuş.) Yüz mimikleri filan çok iyidi. Combat olayları biraz yavan geldi bana o kadar gerçekçilik kasıp üzerinde mermi taşıma limitlerini filan ayarlayabilirlerdi. Özellikle inventory olayı saçma başlı başına. Itemlar amaçsız gereksiz var olsun diye var para gereksiz daha harcamadım bile yüzde 30u bitti oyunun. Trevor sarkazmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2019 bundan RDR'den aldigim tadi alamadim. ama iki oyun suresince bu karakterlere o kadar alismisim ki, bittiginde cok uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar