Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MTV'ye %40 zam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu arada adam -maliye bakani zaten hicbirsey yapmasaydik da % 15 gecirecektik demisti..15 i az bulmuslardir 30 yapalim demislerdir..
ama halk ne der diye 40 geciricez diye haber salip buyuk basganimiz sayesinde 30 a indi diye de winwinwin yasatmislardir..
Mesaj tarihi:
Devlet aslında engelli olarak alınabilecek arabalara özel donanım zorunluluğu koysa hiç gerek kalmaz bu tip sınırlamalara. Misal koldan direksiyon,rampa,sadece engelliden engelliye satış veya hurdaya ayırma zorunluluğu gibi
Mesaj tarihi:
engel sayisi tek degil ki..onun disinda engelli araclarin cogunda amac engelli bireyin kullanmasi degil de tedavi yada yasam kosullarini devam ettirirken ulasiminin vs rahatlamasi..baskalarinin vs de onu birakabilmesi yonunde..benim bildigim..
Mesaj tarihi:
konu araba degil zaten herhangi bir vergi. dunyadaki butun insanlar devletin vergisinin yanindan gecmeye calisir ki bu en dogal icgududur
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
miyaw33 said:

Hukumetten emisyon oranlarina gore vergi getirmesini beklerdim.Boylece ucuza aldik diye sevindigimiz dizeller salak isi olurdu,hem eski aracta kalmazdi

Şu olay çok mantıklı. Ben şahsen araba yaşı eskimeye göre alınan vergilerin artırılmasını işterdim. Eski arabalar azalırdı fakat dar kesimden gelecek oy kaybıyla iktidardan bile olabilirler.
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...