Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MTV'ye %40 zam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende düşünüyordum sigortalar bu kadar artıyorken neden M.T.V. ler artmadı diye ! Ne yalan söyleyeyim 2 katı bekliyordum ve oluşacak cümbüşü merak ediyordum falan filan.

Birde Zammın Beşiktaş galibiyetine denk gelmesi manidar. Aklıma Uefa maçları ve zamlar geldi ve sonraki yazarkasalar, krizler falan geldi.

Beşiktaş konusunun müdavimlerini göremedim, sanırım %40 dan memnunlar
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

şunla değiştirelim arabaları

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ferrari-1996-ferrari-f355-berlinetta-essiz-kondisyonda-279743225/detay

1300tl+zam mtvsi

aynı hacimde 1 yıllık arabalar 14k + zam

Gta da sağa sola vurduğumuz araba değil mi bu !
Mesaj tarihi:
ben bu arabanın 90bin euro olduğunu hatırlıyorum zamanında. euro'da düşüktü 200bin tl'ye falan geliyordu. bakıyordum hep. yıllar geçtikçe fiyatı kaç katına çıkmış sdfs.
Mesaj tarihi:
Yıllık kiralama falan daha mantıklı şirketiniz varsa ve masraf kalemine ihtiyacınız varsa.

2-3 tane lüks oto kiralayan ve devlete ödeyeceği vergiden yırtan birçok kişi var etrafımda. Her yıl da model değiştirip takılıyor.
Mesaj tarihi:
özür dileyerek dün aldığım sıfır araç için hiçbir zaman bu MTV'yi ödemeyeceğimi dile getirmek istiyor, yine de herkesin üzüntü ve kederine ortak oluyorum.
Mesaj tarihi:
said:
Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) yüzde 40 oranında arttırılmasını değerlendiren Ekonomist Mustafa Sönmez, “7 ayın sonunda bütçenin 21 milyar açığı var. Bu açık böyle vergilerle kapatılacak” şeklinde konuştu.

https://tr.sputniknews.com/seyr_u_sabah/201709281030340368-21-milyar-butce-acigi-nasil-kapatilacak/
Mesaj tarihi:
said:
Maliye Bakanı Naci Ağbal, Motorlu Taşıtlar Vergisi'ne (MTV) yüzde 40 zam yapılmasınına ilişkin değerlendirmesinde, "Zaten biz düzenleme yapmasaydık yüzde 15 artacaktı" dedi.

Ahahah ne güzel kafalar lan.. 15 artacak 40 yaptık ne var ki :P
Mesaj tarihi:
2007 3.35d abi.

Yani bana demislerdi birda vergisi yuksek olcak emin misin diye. Dedim ne kadar yukse iste 250 lira yerine 400 dediler. 6 aylik iyi ya falan dedim. Yok bu yillik , 2 taksit halinde oduyosun dediler. Orada film koptu bende
  • Yeni Oluştur...