tunch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Selamlar Teknosa Mediamarkt gibi mağazalardaki teşhir TVlerini almanın kısa uzun vadede dezavantajı olur mu? Ekran ömrü diye bişey var mıdır? Neredeyse yarı fiyatına alınabilen TVler görüyorum teknosa teşhir reyonlarında ama cesaret edemiyorum almaya. Aramızda alıp kullanan var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 canlı görünsün diye, brightness ve contrast'a abandıkları için screen retention; ya da ölü piksel olabiliyor. üstüne panelde, ekranda çizikler falan olması muhtemel. kontrol etmen lazım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 ben ananeme ucuz diye aldım allahtan hatun çakmiyor 2 ay gecti gecmedi salaklasti parlaklığı. verme o parayi. evkur iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 telefon ve tv alınmaz teşhirden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Teşhirde onlar günde 12 saat açık duruyor full parlaklık ile. 6 ay dursa zaten senin 3 yılda kullanacağın kadar açık kalmış demektir. Çok da sağlıklı olmasa gerek. Aynı garanti süresi varsa ve sağlam indirimi varsa alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 6bin'lik tv 3700 falana geliyor garanti süresi de kurulumdan sonra başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 internetten baktın mı gerçekten 6000 mi fiyatı diye. akakce cimri vs.. öyleyse göm gitsin. bi de bu teşhir olduğu için eskime nedeniyle oluşan arızalar yapılmaz falan gibi şeyler yok di mi, hani aynı garanti tıpatıp? (böle bi bilgim yok sadece aklıma geldi soruyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 http://www.hepsiburada.com/samsung-ue55mu9500-ss5-premium-ultra-hd-55-140-cm-dahili-uydu-alicili-smart-led-tv-p-HBV000005EL1B?magaza=Do%C4%9Fuhan%20Elektronik&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.13.2 tv bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 onu ben de dusunmustum zamaninda ..teshirden eski panasonic plazmami aldim bilmem kac sene oldu -10 kusur 1kez major sorun yasadim onu da 2 sene once yasadim kontrol devresi degisti onun disinda zaten naturel seyrettigim icin hic ole renkleri soldu bilmem ne yasamadim pikseli cizigi vs de yoktu aldigimda hala da ole..ama fosfor yanigi ?? dedikleri sey var..kapattigimda siyah ekranda izler vs gorunuyor ama umrumda degil.. dh da ise ozellikle lg markali televizyonlarin garanti suresi olan 3 seneyi gectikleri zaman cit diye sorun cikartmaya basladiklari yaziyor..kronik sorunlu bazi serileri de var her markanin..almani dusundugun seriyi bir arastirirsan amazondan vs daha mantikli olur..bir de alicisi duzenbaz cikmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar