xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 range ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 rover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 ha limit 80k mı. Görmemişim sorry Evet range noldu beğenemedin mi enes? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 ya cam tavan görünümlü yapıyorlar ya sen de öyle yaptır kendinin kandırırsın sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Şıkoda rapidback https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRnuvtTPuWj1nEsEUU9STYR5gy2BtFa9r6Rdrt4OMO79ajJgeHhHvdLDXs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Benim arac auris cam tavan İskenderun da yaşıyorum buranın sıcağını anlatmama gerek yok. Araç 1 seneyi aşkındır bende hiç olumsuzluğunu görmedim cam tavanın. Sıcak olayı şöyle cam tavanın altında perdesi var güneş gelince perdeyi kapatıyosın skntı olmuyor. Tavsiye ederim yalnız toyota auriste perde var diğer cam tavan araçlarda perde olmayanları duydum onlar skntı olabilir yaz sıcağında Cam tavan inanılmaz ferahlık katıyor, yağmurlu havalarda araç kullanması çok keyifli kırmıxı ışıklara bakarken büyk avantaj, trafikde skldın mı kafanı kaldırıp havaya bakıyosun çok güzel oluyor ayrıca hoş bi görünümü var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 perdesiz olan yoktur bence o ne lan asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 yazın çok sıcak yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 hangi araba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Mazda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 sallayın mazdayı distribütör kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 yazın güneşi bol bi şehirdeysen sakın alma. araba soğumuyor allah belamı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Cam tavan olmayan soğuyo sanki. Hele siyah renk arabaysa abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 abi müthiş keyifli bir şey cam tavan ya. benim hedef direkt cabrio gerçi de neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 dylanN said: ha limit 80k mı. Görmemişim sorry Evet range noldu beğenemedin mi enes? olum vardi pederde zati hemide sport grey market. neyse yas is range olmaz bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 vivavale said: Benim arac auris cam tavan İskenderun da yaşıyorum buranın sıcağını anlatmama gerek yok. Araç 1 seneyi aşkındır bende hiç olumsuzluğunu görmedim cam tavanın. Sıcak olayı şöyle cam tavanın altında perdesi var güneş gelince perdeyi kapatıyosın skntı olmuyor. Tavsiye ederim yalnız toyota auriste perde var diğer cam tavan araçlarda perde olmayanları duydum onlar skntı olabilir yaz sıcağında Cam tavan inanılmaz ferahlık katıyor, yağmurlu havalarda araç kullanması çok keyifli kırmıxı ışıklara bakarken büyk avantaj, trafikde skldın mı kafanı kaldırıp havaya bakıyosun çok güzel oluyor ayrıca hoş bi görünümü var auris ve i30 bakmaya basladim ama 80-90 i30'da. auris cok yabanci bi model benim icin. leon dan sonra beygir gücü disinda ne gibi bi eksiklik.hissederim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 citroen ds5 http://www.citroen.com.tr/araclar/ds/ds-5/medya-galeri.html markayı sevmem ama şeklen güzel araba http://media.carsvibe.com/photos/2012/06/08/Citroen-DS5_2012_1600x1200_wallpaper_1b.980x0.jpg https://forum.donanimhaber.com/store/5d/9c/6d/5d9c6dfd15a53afda94693ba51894920.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 yeni beetleların sunroofu baya geniş cam tavan gibi onlara bir bak derim. Sıfır alcaksan 80k olmaz gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 enes sen rcz mi ne öyle iğrenç bi arabaya biniyodun. şuan senden citroen cactus performansı beklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Glatheros said: yeni beetleların sunroofu baya geniş cam tavan gibi onlara bir bak derim. Sıfır alcaksan 80k olmaz gerçi. yok bu beetle lara baktim ben leon fr i almadan once. fena yakiyor arac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 mercedes al sen napıcan 80k lık arabayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2017 benim arabayı satayım? megane 3 coupe cam tavan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 cam tavanlı arabada kendinizi çok güvensiz hissetmiyor musunuz? ben hissediyorum, oldu olacak tabanı da cam yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 zaten güvensiz oluyor, sunroof bütün tavan mukavemetini kaldırıyor ortadan onu geçtim, fırtınada üzerine ağaç dalı düşse perte çıkma şansı var arabanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2017 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar