TheGreatWall Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Oha artık. Bu forumdaki bjk taraftarı niçin bu kadar köylü ve görgüsüz? İlk defa izledim adamları ve ilk yarıda baya patatestiler. 2. Yarı iyiler eyw da o an gördüğümü yazdım. İyiki 30 yılda bi takım yakaladınız. Bu ne agresiflik ve görgüsüzlük? Hayır bide bjk eziyo yazmışım başarılar yazmışım. Hepsini geri alıyorum. Umarım geçen haftaki gibi ezin ezim ezilirsiniz her maç. Boş herifler.
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 faturanin asgarisini yatirmisiz sadfgfsd
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Lan tam isiklar yandi hakem iceri girdi mal mi ne ssfaf
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Sigorta atti gibi bi ses geldi isiklar gitti sanki? Neyse ki geldi simdi
madcow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 super kupayı verdiklerinin 5 gun ertesine ısıklarınız gitmeseydi iyiydi.
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 TheGreatWall said: Oha artık. Bu forumdaki bjk taraftarı niçin bu kadar köylü ve görgüsüz? İlk defa izledim adamları ve ilk yarıda baya patatestiler. 2. Yarı iyiler eyw da o an gördüğümü yazdım. İyiki 30 yılda bi takım yakaladınız. Bu ne agresiflik ve görgüsüzlük? Hayır bide bjk eziyo yazmışım başarılar yazmışım. Hepsini geri alıyorum. Umarım geçen haftaki gibi ezin ezim ezilirsiniz her maç. Boş herifler. Leipzigi ilk defa izleyenler köyüne dönebilir mi ?
tunch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 TheGreatWall said: Oha artık. Bu forumdaki bjk taraftarı niçin bu kadar köylü ve görgüsüz? İlk defa izledim adamları ve ilk yarıda baya patatestiler. 2. Yarı iyiler eyw da o an gördüğümü yazdım. İyiki 30 yılda bi takım yakaladınız. Bu ne agresiflik ve görgüsüzlük? Hayır bide bjk eziyo yazmışım başarılar yazmışım. Hepsini geri alıyorum. Umarım geçen haftaki gibi ezin ezim ezilirsiniz her maç. Boş herifler. sen niye üstüne alındın, merak etme bizim lafımız sana değil :)
tunch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 yalnız çok iyi oldu adamların hızını aldı bu ara hehe
tunch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 madcow said: super kupayı verdiklerinin 5 gun ertesine ısıklarınız gitmeseydi iyiydi. 2-0 olduğunda değil de elektrikler kesildiğinde mesaj atmayaydın iyiydi :D
Catze Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 şu haliyle çok net galibiyet valla. tüm takım güzel oynuyor.
madcow Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 tunch said: madcow said: super kupayı verdiklerinin 5 gun ertesine ısıklarınız gitmeseydi iyiydi. 2-0 olduğunda değil de elektrikler kesildiğinde mesaj atmayaydın iyiydi :DSen kafayı mı yedin bilader her mesajıma boyle aptal aptal mesajlar atıyosun. İlk attıgım mesaj da su olmasaydı iyiydi. madcow said: oh fabri cok acayip cıkardı la. Herkes sizin macı bekleyip oturup onu izlemiyor denk geldi gordum yazdım. Deli midir nedir.
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 medel necip değişikliği neden yapıldı ya yine yaslandık çok bu arada yiyeceğiz gibi
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 lig macinda rotasyon yapmayan SG CL macinda rotasyon yapiyor bariz ahah
tunch Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 talisca yerine oğuzhan çıkmalıydı bence
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 tunch said: talisca yerine oğuzhan çıkmalıydı bence Basta ozzy yazdi tabelada sonra değiştirdiler
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 of necip ya iki kontratağı yalan etti sen en yakındaki adama pas at gitsin be birader
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 necip yedirmesin de attiramasa da olur. orada gordukce bilic doneminden kotu anilar gozumun onunden geciyor.
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 eve geldim mac nasil hala bitmedi diyorum besiktas faturayi odememis sgdsfaFS neyse 10 dakika izlemis olcaz.
Öne çıkan mesajlar