Valeron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Aziz yoldaşlarım, bi kahve çekirdeği öğütücü arıyorum ama ŞUNU buldum,bu iş görür mü ? veya ben şunu kullanıyorum sen de al kullan diyeceğiniz bi öğütücü var mı ? sevgiler,saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 http://www.hepsiburada.com/delonghi-kg79-kahve-ogutme-makinesi-p-MTDELKG79 bende bu var memnunum, linklediğin değirmen değil bıçakla parçalıyor bu değirmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 abi bunlar kahve makinesinden pahalı ya,starbuckstan alıp çektiriyorum normalde de dedim çekirdek alsam ben çeksem nası olur diye ama bu çok pahalı. bak buda değirmen diyor ama bıçak var sanırım ne farkı var ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 tad olarak bişi farketmiyo ancak uzun süre duruyorsa çekirdek olarak bayatlaması daha yavaş oluyor işte. birde çekirdeği çekerken güzel kokuyor, gerçi ben artık almıyorum o kokuyu ama başkası girince ne güzel kokmuş diyor. bıçak olayına gelirsek benim bildiğim çekirdeği bıçakla parçalarken herhalde vuruşun etkisi ile çekirdeği yakma olayı falan varmış ama ne kadar farkeder bilemedim. el değirmeni al ya da onlarda gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 http://www.tarihidegirmencisozen.com/wp-content/uploads/2012/06/super-kahve-degirmeni.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 bıcakla ögütücü arasında ciddi bir fark. Bıcak kahveyi rastgele parçalara ayırır, parçacıklar aynı boyda olmaz tam olarak. Kaliteli ögütücü ise hepsini birbirine yakın parçlara ayırır. Bunun tat üzerindeki farkını şöyle bir analoji üzerinden açıklıyayım. Patates haşlayacaksınız diyelim bir tane büyük parça bir tane de küçük parça kestiniz suya koydunuz. Önce küçügün haslanacagını herkes bilir. Bu durumda kücügü sudan cıkarabilirsiniz ve sonra büyügün olmasını bekleyebilirsiniz. Ama yüzlerce kücük ve büyük parça olsaydı tek tek kücükleri cıkarmakla mı ugrasacaktınız? Kahve taneleri de böyledir belirli bir süre demlenirler. Eğer kahve tanelerinin boyutları birbirinden cok farklı ise taneler patates örneginde oldugu gibi bir kısmı olmus hatta geçerken digerlerinin daha zamana ihtiyacı olacaktır. Bu da kahvenin tadını olumsuz etkiler. Siz 5dk demlediginiz kahveyi ictiginizde aslında icinde 10-20dk demlenmiş gibi tat veren aromalar da vardır. Bu sebeple ögütülmüş kahve taneciklerinin hepsinin birbirine yakın boyutlarda olması istenir böylelikle suda geçirdikleri aynı zaman için aynı aromaları(molekülleri) salarlar suya. El ögütücüsü üstte atılan gibi iş görür daha ileri seviyeleri de var ama ileride bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 ŞU mu mesela ? bu daha mı iyi o makinelerden ? bunların da hazneleri küçük sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Kahve öğütürken önsevişme yapıp içerken sevişicem diyosan porlex, yok hacı öğütüp demleyip içeyim hoş da olsun diyosan delonghi kg79 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 abey bu delonghi 200 kaat ya makinayı 150 ye aldıydım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Oharey o kadar olmuş mu? Ben 100e aldıydım 2-3 sene evvel, artık espresso için öğütemez oldu ama filtre kahveye hala çalışıyo. Sadece fitre kahve yapıcaksan sinbo bıçaklı öğütücü al geç madem. Hepsi bir bıçaklıların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 işte arkadaşlar da diyor ki bıçaklı alma diyor iyi değil diyor değil mi gerçekten ? ne fark eder ki ciddi fark var mı yani aralarında ? filtre zaten toz halinde olması gerekiyor ondan da ince mi kesiyor ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 işte hepsi toz halinde olmuyor Fili güzel anlatmış olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 napcam abi o zaman adam güzel anlatmış doğru diyosun da ne alim o zaman el öğütücüsü de zor olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Tek kullanımlık çekeceksin zaten, hazne boyutu çok dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 o zaman şu ahşap değirmenli kahve öğütücüler yeterli olur heralde ? ben 3 bardaklık falan kahve yapıyorum kendime,cihazda 4.seviyeye kadar su koyuyorum,2 tam kaşıkta filtre kahve koyuyorum,acaba ne kadar çekmek gerek bu seviye için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 zor oluyor tabi..su anda cekmecemde 3 tane var hatta..ilk ufagindan pirinc aldim..sonra buyuk pirinc aldim..sonra cinden seramik ogutuculu aldim..ondan cok memnundum ama icindeki bir plastik parca 1 ay sonra gitti..hala sozen pirincle cekiyorum taze taze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 ben de dün düşünüyordum alsam mı diye ya. sözen mantıklı geldi. keyifli olur hemn diye düşünüyorum. hoş mokka potu yıkmaya üşenen bir insanım nasıl olacak bilmeeidm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 ben bu manuel değirmenlerden alıyom o zaman ? onların hepsi aynı mı kesiyor ki kahveyi,bıçaklıdna farklı olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Manueller filtrede hayattan bezdirir öğüt allah öğüt. Bıçaklı alacaksan 30-40 liralık sinbo al, yoksa alma. İdare ediyo o bi arkadaşımda kullandım, gurme tadım yapamıyosun ama kahve mi kahve diyosun. 150 liralık filtre kahve makinesinde çok farketmez hakikaten, bence minimum bütçeli otomatik değirmen al. Senden pek el değirmeni fetişisti kahvecisi kokusu almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 yok be abi ben çok kahve içiyorum açıkcası ama öyle bu colombiaymış,bu şuymuş vs gibi bi damak tadım yok. filtre kahve olsun bana yetiyor. zaten h.içi evde olmadığım için sadece h.sonları 2 gün demliyorum ve 3 bardak çıkacak kadar demliyorum,daha içersem dışarda içiyorum zaten. dediğin gibi gurme kafam yok. ben sinbo alam o zaman ya drall sana çok güvendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 cok iciyorum diyorsan yakinlarda tchibo da varsa oradan 100 gr 100 gr cektir onu tuket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 abi yakınlarda yok maalesef gene arabayla gitmem lazım ve her seferinde onunla uğraşamam açıkcası. starbuckstan alıp çektiriyodum ama dedim çekirdek alıyım istediğim yerden kendim çekerim böylece starbucksa veya tchiboya muhtaç kalmam. (çünkü metro da falan da kahveler var ama hepsi çekirdek) denemiş olurum diğerlerini de diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Ben hario mss1 porselen değirmen kullanıyorum, 3-4 dakika uğraşıyorum kahve için ama değiyor. Gelip kahve isteyen olursa veriyorum eline değirmeni, öğüt gel diyorum. İki fincanlik çıkıyor tek seferde (30-40 gr) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 go go amazon. kendim çekerim diyorsan bu, bende var memnunum. 80 gr falan öğütebiliyorsun tek seferde. 4 fincan için 24 gram falan çekeceğin için yeterli olur. https://www.amazon.com/gp/product/B00P76C3DO/ref=oh_aui_search_detailpage?ie=UTF8&psc=1 Elektrikli istersen de alttaki, bıçaklı değil öğütücülü, f/p ürünü. https://www.amazon.de/dp/B00R7HKAWC/ref=wl_it_dp_o_pd_nS_ttl?_encoding=UTF8&colid=31XJUI2BX0NRX&coliid=I1AB1F411MYUP4&psc=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 abi 40 euro gene 160 tl falan ediyor bi de shipping vs gelir sanırım, 200 e olan delonghiyle gene aynı kafaya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar