Bone Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 eski öğrendiğim konuları baştan çalışmak istiyorum, neural networks, object oriented analysis and design gibin. bilmediğim konuları öğrenmek istiyorum, scrum, agile gibin. yeni yabancı dil öğrenmek istiyorum, almanca, japonca gibin. ancak öğrenmem gereken şeyler o kadar fazla ki, nereden başlıycağımı, nasıl ilerleyeceğimi bilmiyorum. bunlar da hep 500-1000 sayfalık konular, öyle iki-üç günde öğrenilecek şeyler değiller. hepsini aynı anda karşılamaya çalışıyorum, bu da üstüme çok fazla konunun yıkılmasına neden oluyor. sonuç olarak hiç birinde ilerleyemiyorum, olumlu bir gidişatı olmuyor. böyle bir durumda bunun altından nasıl kalkmak gerek? nasıl bir plan izlemek lazım? 1000 sayfalık kitaplar yerine 10-15 saatlik eğitim videolarını izleyip geçiştirmek ne kadar sağlıklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Sow a thought, reap an action; sow an action, reap a habit; sow a habit, reap a character; sow a character, reap a destiny. Kucuk hedeflerden basla. Yapmak istedigin ve yapabileceklerini unut sadece tek birsey uzerine odaklan ve yine kucuk basla. Atiyorum gunde 1 saat tek bir konu uzerinde. Herseyde muhtesem olamazsin belki ama o 1 saat bakarsin 2 olur, ogrendigin sey bir sonraki icin yardim eder, compounding interest gibi buyur. Yapabilecegin on tane seyi bilip hicbirini yapmamaktansa en cok istediginle baslamak en mantiklisi ama kucuk hedeflerle. Hatta hedef olayini unutmak lazim. Ogrenmeye calismak yerine calisma isini onurlandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 ise gir calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 You got boneD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Hayirlisi bu isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 reyou said: You got boneD. Ahahslfkdsjlkf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Ya bone sen reelde nası bi insansın çok merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 sürekli kitap okumaktan sıkıcı ve durgun hale gelmiş birisi olarak hayal et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Okuma o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 tembellik basa bela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Japonlar'ın kaizen ilkesini uygulayabilmek lazım aslında :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2017 araçları amaç edinmede bi hata var abi bence. ortada bi amaç yoksa, araçlar arasında kayboluyorsun işte. O saydıkların hep araç, amaç değil. Kaldı ki, kullanmadığın zaman çok kısa sürede unutacağın şeyler süper über hafızan yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar