Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Bugün Dumbbell Row yaparken başıma gelen hadise. Hareketi doğru yaptığımdan eminim, hatta hoca da başımda duruyordu o esnada, sadece ağırlık %80 dolaylarındaydı, gerginlik son tekrarda o kadar arttı ki başımın titrediğini hissettim sonra aniden boynumun sağ arka kısmına bıçak saplandı ve boynum 4 saattir tutuk. Şuan hafif hafif sağ sola çevriliyor ama çok zorlarsam hançer saplarcasına bir ağrı girip çıkıyor. Ciddi birşey var mıdır? Kas gevşetici + bengay ile masaj yapıp sardırdım ama ciddi birşey olmasından tırsıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 trapezi çalıştıran hareket yaparken trapezini sakatlamışsın, neye şaşırdın tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 http://2.bp.blogspot.com/-Be6n00r8GV4/UdBhF5YTjBI/AAAAAAAAAFE/YGWaV5H-RH0/w1200-h630-p-k-no-nu/trapezius-muscle-pain.jpg Trapez olarak düşünmemiştim ama bakınca öyle duruyor ağrı kürek kemiğime kadar inmiyor ensemde bitiyor. Trapez başı çekmiş olabilir çünkü sol omzum yukarıda sağ omzum aşşağıda duruyor an itibariyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Aluriel koş. konuyla ilgili olarak traplerin sol tarafı sakatlamıştım ben de. düzelmesi baya sürdü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Fitik olmussun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 bişi olmaz geçer neck press yaparken çok skatladım zamanında 2-3gün max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Daha konuyu acmadan `kesin lord argos acmistir` dedim, hakli ciktim. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Önemli noktayı atlamışsın bence. Kaç kiloyla yapıyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 bi de telefonun üstüne düştü mü dumbell o da önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 geçmezse gel açma germe yaptırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 quel niyeti bozdu kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 ters bi anda ani dönünce dalan boyna saplanan acı ağrı gibi mi? ondansa çabuk geçer heralde. boyun ciddi sakatlandıysa benim tatil dönüşü OHPde sakatladığım gibi, çabuk geçmez 2 hafta dalan sürer sonra da arada rahatsız eder. jaeger değilsen tabi. benim tecrübem bu kadar. şu an hiçbir ağrı yok ama yıllar geçti. eser kalmadı sakatlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 ılık (no offense) su torbası, sıcak kompres falan da iyi gelir olayın üstünden 48 saat geçtiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 sample size: 1 tuck your chin row falan yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Jaegerjaquez said: quel niyeti bozdu kaçın yok lan işim bu vergi levham bilem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2017 temsili: http://i.cdn.ensonhaber.com/resimler/diger/antalya-fitik_1913.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Evet üşenmeyip yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim. 4. gündeyim, artık başımı oynatabiliyorum, omuz ve duruşum normale döndü, ağrı ise sadece başımı 90 derece sağa tam çevirmeye çalıştığımda giriyor o da sanıyorum iyileşme sürecinde olduğu için olacak o kadar. Ben ilk günden beridir sıcak kompres ediyordum ama internette araştırdım sanırım 24 saatten sonra sıcak kompres etmeyi tavsiye ediyorlar. Süreci hızlandıracak tavsiyelere açığım. Merak ettiğim yarın spora gidip chest/triceps antremanıma başlayabilir miyim %70 vol. ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Tim said: Daha konuyu acmadan `kesin lord argos acmistir` dedim, hakli ciktim. lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Lord_Argos said: Ben ilk günden beridir sıcak kompres ediyordum ama internette araştırdım sanırım 24 saatten sonra sıcak kompres etmeyi tavsiye ediyorlar. Süreci hızlandıracak tavsiyelere açığım. E dedik sana ? Archangel_ said: ılık (no offense) su torbası, sıcak kompres falan da iyi gelir olayın üstünden 48 saat geçtiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 onun derdi derman degil ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar