axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Selams gençler ekim başında 15 günlüğüne falan Antwerp > Köln > Amsterdam geziyoruz (+hanım çalışıyor). Benim hat kontörlü o yüzden ucuz yurtdışı seçeneği olmuyor günlük x lira olanlardan (hattın sahibi değilim sahibi çok uzakta falan uzun hikaye). Sonuç olarak bu 15 gün için internet vs. kullanabileceğim bi hat alıp takayım diyorum. Neyi tavsiye edersiniz, kullan at mümkün mü ve kaça mal olur gavurda yaşayan panpalar aydınlatsın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Hmm şu var günlüğü 16,90a. Biraz pahalı geldi ama diğer taraftan evrupada daha ucuzunu da bulamam heralde? https://www.turkcell.com.tr/yurt-disi/yurt-disinda-kullanim/hazir-kart-tarifen-yurt-disinda-gecerli?place=packages_category Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 http://www.turkcell.com.tr/yurt-disi/yurt-disinda-kullanim/avantaj-yurt-disi-paketi?place=autocomplete&q=avantaj%20yu Bu günlük 17 liradan daha ucuza gelir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 hazır kart o hat ücreti vs de biner üstüne sıfırdan alırsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 2-3 sene önce Antwerp'de iken Orange'ın geçici hattını almıştım. O dönem için Turkcell'e gore uygundu. İstersen sitelerinden fiyatlara bir göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Phoenixlin said: http://www.turkcell.com.tr/yurt-disi/yurt-disinda-kullanim/avantaj-yurt-disi-paketi?place=autocomplete&q=avantaj%20yu Bu günlük 17 liradan daha ucuza gelir =) Aaa tam aradığı şeymiş bu eyv panput. Görmemişim valla (tu) 15€dan daha ucuza avrupa sim kartı bulabileceğimi sanmıyorum zaten ama bi bakayım yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Ben de vodafone almıştım prepaid hat. Kesin vardır yani herhangi birinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 antwerpte türk telefoncu vardır kesin ordan ayarlarsın gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 serjuhan said: Ben de vodafone almıştım prepaid hat. Kesin vardır yani herhangi birinin. Aylık 75 liradan daha pahalıya geliyor (hatta ben haziran ayı boyunca kullanmıştım 65 liraydı zamlamışlar :(). Vodafone'un en ucuz hattına 25€ vermiştim aldığım telefonun region lock'ını açabilmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Turk telekomda 1aylık 1gb internet paketi var 20tl ye genelde ben onu kullanıyorum (belçikada geçmiyor) Onun dışında yerel halkın kullan at hatlarına bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 serjuhan said: Ben de vodafone almıştım prepaid hat. Kesin vardır yani herhangi birinin. Bu arada vodafone diyince buradaki vodafone değil yanlış anlaşılmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 NolaxThensbane said: Turk telekomda 1aylık 1gb internet paketi var 20tl ye genelde ben onu kullanıyorum (belçikada geçmiyor) Onun dışında yerel halkın kullan at hatlarına bak istersen ben bunu aldım meğersem hattın geçerliliğini italyadan kaldırmışlar bir güzelde kullandım 10sn sonra faturanız 100tlyi geçmiştir diye mesaj geldi. Noluyor lan diyene kadar 200tl olmuş. Şimdi geçerli olan paketten aldım ve interneti tamamen kullanamıyorum.Wifiden wifiye koşuyorum. TURK TELEKOM PİŞMANLIKTIR! ibretlik olsun yaşadıklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Tum mesajlari okumadim ama gittiginiz yerde bir prepaid alip onu kullanmaniz daha mantikli olabilir. Ozellikle asil hedefiniz internet ise gayet ucuza internet bundle alirsiniz, kartin kendisi zaten ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 NolaxThensbane said: 10sn sonra faturanız 100tlyi geçmiştir diye mesaj geldi. Noluyor lan diyene kadar 200tl olmuş. https://www.youtube.com/watch?v=_nVk25ZvTkU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haleluya Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Bazı yerel sağlayıcılar bedava simcard veriyor. Hatta bazıları 1gb internet ve 250,500 aynı sağlayıcı için dakika yüklü geliyor. erasmus network ler erasmus öğrencilerine tanışma toplantılarında bu kartları dağıttıkları oluyor. Ya da sonradan ofislerinden verenler bile var. İşine yarayabilir diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 10 gün telefonsuz kafa dinleyin, artan parayla da cigara içersiniz Amsterdam'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar