Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Foçalı kimler vardı?

Mal

Öne çıkan mesajlar

Bir süre foçada bulunmam gerekiyor 1 ay kadar. Maddi durum elverişsiz. Yani kalacak yere ihtiyacım var. iş imkanı varsa tanıdığı felan olan oda olur.

Ne biliyim şöyle bi yer biliyorum çok az kira ister, yazlığımız var eşyaları kaldırıp bir odasını kullan, pansiyon var personel arıyor hem kalırsın hem yardım edersin gibi her türlü teklife açığım.
Sosyal ağlarda paylaş

bizimkilerin var yazlığı foça'da. bana kalsa vereyim anahtarı faydalan tabi ama onlar, ablamlar falan hala kullanıp duruyor kullanmasalar da ufak bir mebla için uğraşmak istemezlerdi falan. sırf bigün yav foçada takılıyo ama bak yazmadı g*t dememen için yazıyorum bunu da :P

bir pati vardı foça'da bi dönem memurluk yapan o bir ev kiralamıştı öyle uygundu falan sanırım ama hatırlayamadım adını.
Sosyal ağlarda paylaş

Foçalı memur patiyi hatırlıyorum. Hatta üst katta ev sahibi kadın kalıyor çok tatlı kadın felan diyordu. Ama hatırlayamadım kimdi.

Aile gidip geliyorsa olmaz zaten. Biliyorum kimse kolay kolay yazlığını teslim etmez. Ailenin değil direk benim diyen varsa kendi evimden daha iyi bakarım. herşeyin üstünü kapatırım bıraktığı gibi bulur evi.

@masa

Gelişme aşamasının artık son noktalarına gelmiş bir ilişkim oldu son 1 aydır. Son bir iki adım kalmıştıki onun foçaya gitmesi gerekti okulu yüzünden. O bir iki adımı atamıyoruz o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal said:

Foçalı memur patiyi hatırlıyorum. Hatta üst katta ev sahibi kadın kalıyor çok tatlı kadın felan diyordu. Ama hatırlayamadım kimdi.

Aile gidip geliyorsa olmaz zaten. Biliyorum kimse kolay kolay yazlığını teslim etmez. Ailenin değil direk benim diyen varsa kendi evimden daha iyi bakarım. herşeyin üstünü kapatırım bıraktığı gibi bulur evi.

@masa

Gelişme aşamasının artık son noktalarına gelmiş bir ilişkim oldu son 1 aydır. Son bir iki adım kalmıştıki onun foçaya gitmesi gerekti okulu yüzünden. O bir iki adımı atamıyoruz o yüzden.

flamdı sanırım onu diyen ama taşınmış olması lazım ordan.
Sosyal ağlarda paylaş

Mal, 1 aydır olmadıysa oraya gittiğinde de olmayabilir. 1 ay yeterli bir süre çünkü. Öpüştünüz mü hiç?

Umarım bulursun istediğin gibi bir ev. Hayvanlık yapmayın evi olan varsa açsın şu adama evini. Benim olsa al kullan dilediğin gibi derdim mal kardeş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...