Mal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Bir süre foçada bulunmam gerekiyor 1 ay kadar. Maddi durum elverişsiz. Yani kalacak yere ihtiyacım var. iş imkanı varsa tanıdığı felan olan oda olur. Ne biliyim şöyle bi yer biliyorum çok az kira ister, yazlığımız var eşyaları kaldırıp bir odasını kullan, pansiyon var personel arıyor hem kalırsın hem yardım edersin gibi her türlü teklife açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 bizimkilerin var yazlığı foça'da. bana kalsa vereyim anahtarı faydalan tabi ama onlar, ablamlar falan hala kullanıp duruyor kullanmasalar da ufak bir mebla için uğraşmak istemezlerdi falan. sırf bigün yav foçada takılıyo ama bak yazmadı g*t dememen için yazıyorum bunu da :P bir pati vardı foça'da bi dönem memurluk yapan o bir ev kiralamıştı öyle uygundu falan sanırım ama hatırlayamadım adını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 yav sen ne iyi insansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Mal, ne yapacaksın foçada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Foçalı memur patiyi hatırlıyorum. Hatta üst katta ev sahibi kadın kalıyor çok tatlı kadın felan diyordu. Ama hatırlayamadım kimdi. Aile gidip geliyorsa olmaz zaten. Biliyorum kimse kolay kolay yazlığını teslim etmez. Ailenin değil direk benim diyen varsa kendi evimden daha iyi bakarım. herşeyin üstünü kapatırım bıraktığı gibi bulur evi. @masa Gelişme aşamasının artık son noktalarına gelmiş bir ilişkim oldu son 1 aydır. Son bir iki adım kalmıştıki onun foçaya gitmesi gerekti okulu yüzünden. O bir iki adımı atamıyoruz o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 böle yazdıktan sonra kimse vermez evini sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 illa ev değil. kalacak yer veren işte olur. 200 tl ye kadar kira vereceğim yerde olur. Ev olursada benden başka kimse girmez eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 böyle aşklar kaldı mı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Mal said: Foçalı memur patiyi hatırlıyorum. Hatta üst katta ev sahibi kadın kalıyor çok tatlı kadın felan diyordu. Ama hatırlayamadım kimdi. Aile gidip geliyorsa olmaz zaten. Biliyorum kimse kolay kolay yazlığını teslim etmez. Ailenin değil direk benim diyen varsa kendi evimden daha iyi bakarım. herşeyin üstünü kapatırım bıraktığı gibi bulur evi. @masa Gelişme aşamasının artık son noktalarına gelmiş bir ilişkim oldu son 1 aydır. Son bir iki adım kalmıştıki onun foçaya gitmesi gerekti okulu yüzünden. O bir iki adımı atamıyoruz o yüzden. flamdı sanırım onu diyen ama taşınmış olması lazım ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Mal, 1 aydır olmadıysa oraya gittiğinde de olmayabilir. 1 ay yeterli bir süre çünkü. Öpüştünüz mü hiç? Umarım bulursun istediğin gibi bir ev. Hayvanlık yapmayın evi olan varsa açsın şu adama evini. Benim olsa al kullan dilediğin gibi derdim mal kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 iş ortamında olmuyor işte. Shift saatleri uyuşmuyor, o sabahçı ben akşamcı, iş ortamında rahat davranamıyorsun. Başka güçlükler de vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 İşi bırakacak mısın. Yoksa izin mi almayı planlıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Ekimin 8 inde bitiyor zaten sezonluk çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Sana kiralık ev yaramaz iş bul başka çaren yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Valla anlattım nasıl bişeye ihtiyacım olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Foçada yazlığım var nerede kalıyorsun bilmiyorum ve beklentilerin neler ama normal bir ev kiralayabilecek gibi görünmüyorsun otogara doğru katta bulursan belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Yani çarşının köşesinde 1+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Bence istediğini karışlayacak tek şey iş bulman 1aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Foça’yı görünce gaza geldim yazdım. :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Yazlığında kimse kalıyor mu? Karşılığında boya badana bahçe işi felan yaparım ama tanımadığın adamım sonuçta sende haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Boya badanaya veya hiç bir hizmete yazlık tarafında kalamazsın foçada çarşı içini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Bol şans fazla bile yazdım iş bak kalacak yerden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Ben burda uzun zamandır takıldığım için tanıyan bilen adamlar var, mesela masa gibi. Onlardan bişey çıkar diye yazdım. iş zaten dedim varsa arayan düzgün bi yer gider görüşürüm. Küçük yerlerde o da tanıdıkla oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 aşk için yola düşmüş adam, açın evinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Mal ''paticik heritage'' o yüzden koruyun,kollayın,açın evinizi-bahçenizi. Bir mal daha yok , Unique karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar