Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 arkaaşlar parfüm alcam da şu perfume point'te fiyatı 270 tl Armani Stronger with You adı parfümün,internette çok uygun fiyatlara var ama sahte mi bilemiyorum. güvenilir orjinal olduğunuzdan emin olduğunuz kullandığınız vs bi parfüm sitesi var mı önereceğiniz ? çok parfüm sitesi var piyasa da güvenilmiyor,yoksa paşa paşa gidip 270 bayılcam mı bi ses verin be tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Orjinal kokmak istiyorsan paşa paşa gidip o parayı vereceksin. Yok öyle hem aşım dursun hem karnım doysun. Hadi yallah Güvenilir parfüm sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 bu akşam alternatif bulamazsam yarın alıcam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Dilan hakli Parfumde ucuzluk varsa boklukta oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 evet abi bende ondan çekindim açıkcası,270 tl'lik parfümü 170'e satıyolar internette insan çekiniyor açıkcası belki vardır kullanan falan diye bi sorayım istedim gene de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Bu arada deneyip sevdin mi stronger with you yu? Seveni var ama genelde fazla aromatik bulunan bir koku, top notedaki mint aklimda kalmis benim de, fazla baskindi sanki Deneme sansin varsa, yine armani den code profumo yu siddetle oneririm, yine stronger with you cizgisinde ama daha balsamic. Top notalarda cok daha dengeli dagitilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Abi code profumo armani code un edp si degil mi ? Ona da bakiyim yarin ama stronger with you bence hos aromatik bi kokuydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Yeni bir parfüm denemek isteyen varsa d&g pour homme tavsiyemdir. karşıdaki kadın üzerinizde kokan şeyin nolduğunu anlamaya çalısıp size yaklaştıkça yaklaşacaktır ve sonunda soracaktır. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 dylanN said: Yeni bir parfüm denemek isteyen varsa d&g pour homme tavsiyemdir. karşıdaki kadın üzerinizde kokan şeyin nolduğunu anlamaya çalısıp size yaklaştıkça yaklaşacaktır ve sonunda soracaktır. ;) aha bunu alıyoz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 kalıcılığı nasıl dilan bu parfümün ? armani stronger with you,iyi sayılırdı kalıcılık olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 www.cabukparfum.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 öyle bi site bulunamadı diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Vpn ile dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 gııgle da da çıkmıyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 le editör değil mi oranın sahibi, ünlü fransız parfümcü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 antalyada olan varsa gerçekten orijinal tester satan bir dükkan var benim düzenli alışveriş yaptığım öm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 dylanN said: Yeni bir parfüm denemek isteyen varsa d&g pour homme tavsiyemdir. karşıdaki kadın üzerinizde kokan şeyin nolduğunu anlamaya çalısıp size yaklaştıkça yaklaşacaktır ve sonunda soracaktır. ;) Tobacco giden adama cok guzel uyar aynen Tam bi sonbahar kokusu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 dylanN said: Orjinal kokmak istiyorsan paşa paşa gidip o parayı vereceksin. Yok öyle hem aşım dursun hem karnım doysun. Hadi yallah Güvenilir parfüm sitesi Guveniir dedigin yer iflasin esiginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Valeron said: Abi code profumo armani code un edp si degil mi ? Ona da bakiyim yarin ama stronger with you bence hos aromatik bi kokuydu Deneyip sevdiysen okey zaten problem yok. Denemeden aliyor olma ihtimaline karsi soyledim Code profumo edp evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 ginaly said: dylanN said: Orjinal kokmak istiyorsan paşa paşa gidip o parayı vereceksin. Yok öyle hem aşım dursun hem karnım doysun. Hadi yallah Güvenilir parfüm sitesi Guveniir dedigin yer iflasin esiginde Hadi ya. Ben de paramı oraya yatırmayı planlıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Ohal var diye iflas erteleme de alamiyor sirketler. Kozmetikte bir de su an hem %25 gumruk hem var hem de taksitli satis yok vey 2-3 te limitli. Bu koşullarda yarin kapattik dese ben sasirmam Tekin acar 20 magazayi sephoraya vericem vs diyordu da takip etmedim ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 parasız olduğum bi dönemde dior intense söyledim lidyanadan orjinal geldi. yıllar önce de mizudan artık satılmayan bir parfüm söylemiştim o da orjinal gelmişti. yine de gidip sevilden falan almaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 parfüm freeshoptan alınır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Dolce pour homme yillardir yok mu? Kis icin yeni parfum tavsiyem bvlgari man in black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 dylanN said: ginaly said: dylanN said: Orjinal kokmak istiyorsan paşa paşa gidip o parayı vereceksin. Yok öyle hem aşım dursun hem karnım doysun. Hadi yallah Güvenilir parfüm sitesi Guveniir dedigin yer iflasin esiginde Hadi ya. Ben de paramı oraya yatırmayı planlıyordum. stoklarda biriken parfümlerin tarihinin eski olabileceği ihtimali gelmiyor değil mi hiç aklına. internetten orijinal diye satılan ve gerçekten de orijinal olan parfümlerdeki falso, üretim tarihlerinin üzerinden uzun zaman geçmiş olması oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar