Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Selam patiler 2 seçeneğim var araba hususunda, ikisinde de doğal olarak borca giricem, malum yeni evlendim bebek de yolda. dükkanın fiorino'suyla ancak acile yetişiriz başka da bi boka yaramaz. VW kampanya yapmış '17 POLO 1.0 Trendline'a para yetiyor, borcunu ödeyebiliyoruz gibi görünüyo şimdilik. ödeme tablosu vs. şöyle https://i.imgur.com/Bf48SSt.jpg bir de aklımda -yine kredi çekip- 2005-2006 az kilometreli ve iyi bakılmış volvo S40 var. Sizce hangisini almalı, hangisi daha mantıklı olur? Polo'nun artıları: sıfır olması, daha modelli olması ve elden çıkarmanın kolay olması (ki hiç umrumda değil, aynı arabaya 10 sene binebilirim öyle değiştirme huyum yok) eksiler: aracı bayiden alacağımız için servis ve bakımları seve seve oradan 3-4 katına yaptıracağız bagajı küçük motoru 1.0 çok fazla iş yapmaz ama ben süratli de kullanmıyorum zaten. volvo'nun artıları: milyor tane donanım, güvenlik, yüksek motor gücü geniş iç hacim ve bagaj hacmi. eksiler: 10-11 yaşında araba almış olacaz ağır bakımları ya yapılmış olacak ya da ben yapıcam sanayide usta çatalı görme imkanı cevablarını bekler yüreklerinizden öberim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 boşline polo alacağına tabi ki s40. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 10 yaş üstü arabayla uğraşılmaz. Ben Polo alırım kafam rahat eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 doğuştan araba alınmasına karşıyım ben... bunun dışında niye volvo? o paraya niye başka bir şey bakmıyorsun veya niye polo? boyutlar sıkıntı değilse polo için, ikinci el o sınıftan bir araba niye bakmıyorsun skodalar mesela? skodaların donanım ve oyuncaklar hariç vw den geri kalmadığını söylüyorar mesela yeni ford fiesta fena durmuyor http://images.car.bauercdn.com/pagefiles/73800/z_ford-fiesta-interior.jpg http://www.arabakeyfi.com/images/userfiles/5%20(36).png https://www.otokokpit.com/wp-content/uploads/2016/06/2017-yeni-kasa-ford-fiesta-17.jpg gibi gbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 fiyatların da artık vwden geri kalır yanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 biri çok eski ve servisi/parçası pahalı diğeri de küçük 2012+ polo'dan biraz daha iyice bir araç niye bakmıyorsun? golf, mazda3, astra falan daha memnun edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 volvo hep hayalimdeki arabaydı, ondan volvo aklımda bu kadar yer ediyo nedense. bi de sağlamlık olayı var. myth de olsa placebo etkisi yeter diyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 HAHAHAH o gördüğümüz polo 85k'ya geliyor kredinin bittiği gün BU NE LAN ET Mİ YEDİK AMK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 o volvolar o kadar iyi değil gibi diye kalmış aklımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ne demek iyi değil kurban iyice düşün bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Abi fiyat bandını söyler misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 40 bilemedin 120k şaka şaka, 40-45k ödemesi beni zorlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 11 yaşındaki bir Volvo için sağlamlık garantisi verilmez. Her otomobil markası airbagler için bile 15 yıl açılma garantisi veriyor. Beş yaşındaki bir çok lüks markanın euro ncap testlerine bakarsanız bugünün kaliteli C segmenti arabalarından geride kaldıklarını göreceksiniz. 5 yaşında volvo alabileceksiniz düşünülebilir ama o da bakımlarda çok üzer. Anladığım kadarıyla sıfır B segment araçlara yetiyor bütçeniz. Benim tavsiyem yeni ibiza olurdu. Seat gerçekten sağlam araba üretiyor. Hiç bir açıdan sizi üzmez. 2. el araç almak zor iş gerçekten iyi anlamak gerekiyor. https://www.youtube.com/watch?v=3vw2HLMiNVE&t=314s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Yaris hybrid bakin lan 80 k lara cikiyosaniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 abi 80k'ya polo alanı siksinler ya. 80k bir yanda, polo bir yanda. 80k verdikten sonra arabaya binerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 polo kotu degil lan, babamda var sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 ama babamda oldugu icin kotu degil demiyorum. sadece araba iste. bi ekstrasi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Esh said: Yaris hybrid bakin lan 80 k lara cikiyosaniz nasıl şu araba cidden ya kullanan bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 toyota her zaman uzun omurlu araba yapar. ben kullanmadim da gecen bi arkadas esine aldi. iyi diyodu. ama tabi macaristanda 40 lira falan sanirim sifiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 bi de hybride subvansiyon var butun ulkede otoparklar bedava, sanirim otoyollar da indirimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Esh said: polo kotu degil lan, babamda var sdfg abi kötü araba değil zaten o yüzden niyetlendim 80K diyoruz pardon 85k hatta. alınır, ama o paraya öküz alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Esh said: toyota her zaman uzun omurlu araba yapar. ben kullanmadim da gecen bi arkadas esine aldi. iyi diyodu. ama tabi macaristanda 40 lira falan sanirim sifiri ne pis bi ülkeymiş orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 cekemiyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 yaşlı ve güvenli araba arıyorsan subaru niye bakmıyorsun, 2008 legacyler falan 50k diyorlar 2010 falan 1,5 imprezelar falan var 40k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2017 Subaru bizi tamircide üzmez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar