yav Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 ufak tefek sorularım var detay incik cincik böyle bi süredir yenilemiyodum artık yeter sfd hala devam ettiğim yl programını şöyle mi yazmalıyım? değilse nasıl said: 2016 - ... : başlayıp yarıda bıraktığım ilk üniversitemi anmam lazım mı? anmazsam lise üniv. arası 2 sene boş gözükecek. anarsam nasıl açıklayayım. eski cv'de tüm satırı italik yapıp parantez içi not finished gibi bişi yazmışım ama içime hiç sinmemişti şimdi hala nası yazılır emin olamıyorum şimdi şöyle bişey yaptım eskisi böyleydi eğitim kısmı MA BA şekil şukul kastırdım ama liseye ne diceğimi bilemedim high school mu dicez yoksa o MA'leri BA'leri al sonuna koy mu dersiniz. az bi rep'i olduğundan liseyi de eklemem gerekiyo sdf bu 2 fotodaki hangi format daha uygun? erasmus kısmından da emin değilim nasıl entegre ediliyor, eğtimin bel kemiği değil sonuçta orda satır kaplıyor e ama yazılcak da bi şekilde. doğru mu böyle kronolojik olarak araya sıkıştırmak?? bu yaptığım cv'nin muhattapı öncelikle iş ile ilgili olcak sanırım, bu bişeyi değiştirir mi bilmiyorum yapayım bi CV her yere çatçat göndereyim artık diyorum. hep böyle ufak tefek detaylarla uğraşmamak için erteleyip duruyodum sdf daha devamı gelecek soruların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 ustteki yeterli ve anlasilir sorarlarsa neden biraktigini, tasra universitesi istedigimi vermedi dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 dostum europass formatında yap derim. kafan çok daha rahat olur format bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2017 EuroPass iyi, evet. Onun haricinde yüksek lisansı 2016 - devam ediyor vs. gibi yazabilirsin ve bıraktığın okulu yazmanda da herhangi bir zarar yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Lancelion said: ustteki yeterli ve anlasilir sorarlarsa neden biraktigini, tasra universitesi istedigimi vermedi dersin Dedesi Çorum göçmeni adam İzmire taşra demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 en azindan leblebisi var dedelerimin, izmir'in nesi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 daglarinda cicek aciyor yetmez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 çiğdem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 boyoz yedirdilerdi bikere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 iyi kurtulmussun bi kereyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Boşlukta bırakabilirsin çok içine sinmiyorsa. Çoğu kişi sormaz sorarsa açıklayabilirsin. Neden bıraktığını açıklamak sıkıntı değilse yaz problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 oho kizlari denmemis..sayilmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 çok sevimsiz geldi europass'ın o form yapısı bana nedense ya. yurtdışı için lazım olursa belki tekrar bakarım. geçen yaptım gönderdim 1/2 dönüş var ondan da %100 winrate planlıyorum bakalım şans dileyin yarın görüşcem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Europass çirkin zaten ya, ama kullanışlı ve işlevsel, çok kabul görmüş, o yüzden orada da tutmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar