Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 adnan oktarın tornacısından çıkmış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 at duvara kaç kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Ahaha cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Ne zaman fark muhabbeti olsa o maç zor geçiyor. Henüz fark atarız denilipde gerçekten atıldığı maç göremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Yani aykutun koylu cift on liberosunu gecmekte zorlanmayiz da, sirf biz oynamayalim diye adam adama basip 9 kisi defans yapabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Ligde salabilir hala bizimkiler ya. Bu seviyede futbol beklemiyorum ben ligde. Gerek de yok zaten. Fener macinin da cok kolay gececegini dusunmuyorum, hos gecen sene kolay gecti de ne oldu. Adamlar 10 kisiyken yuzyilin en balli golunu atip yine beraberligi kaptilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 fener maçı zor hatta çok zor geçer. galip gelirsek şanslıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 totemic said: fener maçı zor hatta çok zor geçer. galip gelirsek şanslıyız. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enrique Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 fener maçından benim de pek beklentim yok. totem falan da değil ha. adamlar yıllar boyu bi şekilde derbileri kaybetmeme özelliği geliştirdi. en tırt oynadıkları zaman bile, şutları-pozisyonları olmadığında bile bi şekilde puan alabiliyorlar. bildiğin büyü gibi bişi var. o büyüyü bozacak tek şey de gs'nin kadıköy galibiyeti bence. sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir sdasdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Johnson 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 fener 5 yiyecek diyorum ne diyorsunuz.. stoperin tillahi gitmis..kaleci s*cmis..kanat -kanat arkasi yok..ozan tufan diye bir yalanci cisim var..en cok gol atan oyuncusu 2 golle stoperi..ligde 8 tane atmis 8 tane yemis gol olarak..ondan daha kotu 9 golle gencler 10 golle osmanli var.. vardardan 4 gol yediler.. sallaya sallaya atar bjk bunlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Oylayin beyler :p Goal of the Week Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 johnson maçı gibi 2-3 tane var, diğer onlarca maç ezim ezim ezdik onlardan da koyun arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 dana22 said: fener 5 yiyecek diyorum ne diyorsunuz.. stoperin tillahi gitmis..kaleci s*cmis..kanat -kanat arkasi yok..ozan tufan diye bir yalanci cisim var..en cok gol atan oyuncusu 2 golle stoperi..ligde 8 tane atmis 8 tane yemis gol olarak..ondan daha kotu 9 golle gencler 10 golle osmanli var.. vardardan 4 gol yediler.. sallaya sallaya atar bjk bunlara.. ya agzindan bal damliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 olm cocugu besiktasli yapin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 ridvan haber versin fenerli zibinini ben yollayayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 cicibeybe said: Oylayin beyler :p Goal of the Week yarmalenko hariç bütün gollerin açıları bok gibi. bi de 3-4'er açı koymuşlar, ona rağmen... şaka mıdır nedir. cenk'inki de kalenin ortasından giren ve muhtemel kaleci hatası olan tek gol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Stringray said: ozzy ve yanında 150m len mq yazanı olsa keşke :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 sabonis said: cicibeybe said: Oylayin beyler :p Goal of the Week yarmalenko hariç bütün gollerin açıları bok gibi. bi de 3-4'er açı koymuşlar, ona rağmen... şaka mıdır nedir. cenk'inki de kalenin ortasından giren ve muhtemel kaleci hatası olan tek gol :D sutun sert oldugu gozukmuyo abi, kaleci hatasi gibi duruyo da, sut felaket gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 bir de şenol güneş ve şampiyonlusu vardı bunun, geçen senede babel'in de çok güzel bir fotoğrafı vardı panolarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Esh said: olm cocugu besiktasli yapin bari. abi seneye beşiktaşın balonu patlar ondan sonra 12 sene şampiyonluk göremez ezik büyümesin çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 olsun abi en azindan sikesiz buyuduk der solcu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Stringray said: bir de şenol güneş ve şampiyonlusu vardı bunun, geçen senede babel'in de çok güzel bir fotoğrafı vardı panolarla o babel fotosunun geniş açısında gökhan gönül'ün durumu da harika. golden hemen sonra dizlerinin üstüne çökmüş yumrukları sıkmış seviniyor. özledik jöleli reyizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 cicibeybe said: Oylayin beyler :p Goal of the Week yaprak gibi site yapmışlar ne doğru düzgün kod var ne adamakıllı golleri gösteriyor ne de zappacostayı listeye almışlar https://www.youtube.com/watch?v=T8xxdIpZj_U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar