Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi | Porto x Beşiktaş | 13.09.2017

Peregrin

Öne çıkan mesajlar

fener maçından benim de pek beklentim yok. totem falan da değil ha. adamlar yıllar boyu bi şekilde derbileri kaybetmeme özelliği geliştirdi. en tırt oynadıkları zaman bile, şutları-pozisyonları olmadığında bile bi şekilde puan alabiliyorlar. bildiğin büyü gibi bişi var. o büyüyü bozacak tek şey de gs'nin kadıköy galibiyeti bence. sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir sdasdds
Sosyal ağlarda paylaş

fener 5 yiyecek diyorum ne diyorsunuz..

stoperin tillahi gitmis..kaleci s*cmis..kanat -kanat arkasi yok..ozan tufan diye bir yalanci cisim var..en cok gol atan oyuncusu 2 golle stoperi..ligde 8 tane atmis 8 tane yemis gol olarak..ondan daha kotu 9 golle gencler 10 golle osmanli var.. vardardan 4 gol yediler..

sallaya sallaya atar bjk bunlara..
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

fener 5 yiyecek diyorum ne diyorsunuz..

stoperin tillahi gitmis..kaleci s*cmis..kanat -kanat arkasi yok..ozan tufan diye bir yalanci cisim var..en cok gol atan oyuncusu 2 golle stoperi..ligde 8 tane atmis 8 tane yemis gol olarak..ondan daha kotu 9 golle gencler 10 golle osmanli var.. vardardan 4 gol yediler..

sallaya sallaya atar bjk bunlara..

ya agzindan bal damliyo
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

cicibeybe said:

Oylayin beyler :p

Goal of the Week

yarmalenko hariç bütün gollerin açıları bok gibi. bi de 3-4'er açı koymuşlar, ona rağmen... şaka mıdır nedir.
cenk'inki de kalenin ortasından giren ve muhtemel kaleci hatası olan tek gol :D

sutun sert oldugu gozukmuyo abi, kaleci hatasi gibi duruyo da, sut felaket gidiyo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...