Katibim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Aracımı bilen bilir direk kopyala yapıştır yapıyorum... Aracın İlk Sahibiyim... Satın Alım Faturası, Bakım Faturaları, Kitapçıkları, Kompresörü Ve Diğer Tüm Evrak Ve Malzemeleri İçindedir. Aracım 56.000km De Olup Tüm Bakımları Yetkili Servis Rekor Otomotiv Ve Doğuş Oto Kartal Da Yapılmıştır. 1.6 Tdi Comfortline Dsg Modeli Olup Otomatik Vitestir Geri Kaydırma Yapmaz Yağmur Sensörü, Far Sensörü, Otomatik Kararan Dikiz Aynası, Yokuş Kalkış Desteği , Dijital Klima , Hız Sabitleyici Gibi Modelinin En Üst Donanımına Sahiptir Tramer Kayıtlarında 2.900 Tl Gibi Bir Rakam Gözükmektedir Bu Da Aracıma Işıkta Beklerken Aradan Bir Aracın Çarpması Sonucu Değişen Bagaj Kapağının Masrafıdır. Bunun Haricinde Kaza Bela Boya Yoktur. (bagaj Kapağı Değişimi Rekor Otomotivde Yapılmıştır) Fiyatta Cüzi Miktarda Pazarlık Payı Vardır. Uygun Fiyatlı Evler İle Takas Değerlendirebilirim Onun Haricinde 20.000-30.000 TL Gibi Araçlarla Takas Yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 kaç modeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 osmanlı tuğrası var mı arka camda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 2014 model araç fiyat olarakta 70.000 TL düşünüyorum... Osmanlı tuğrası doblolarda var bildiğim kadarı ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Dsg degistimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 cıx... taş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Satıcının aracına olan bağlılık seviyesini hatırlatmak isterim: https://forum.paticik.com/read.php?31,7774822,7775282#msg-7775282 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Katibim said: 2014 model araç fiyat olarakta 70.000 TL düşünüyorum... Osmanlı tuğrası doblolarda var bildiğim kadarı ile memur ve caddy kullanıyorsan otomatik yaptırman lazım o tip araclara doblo onların genel adı caddy de bi nevi doblo yani :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Baggio said: Satıcının aracına olan bağlılık seviyesini hatırlatmak isterim: https://forum.paticik.com/read.php?31,7774822,7775282#msg-7775282 balta timeeeee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Valla gayet güzel savunmuşum işte... Halen de aynıyım... otomatik vites bir çok mpv den bin kat daha güzel araç Ama artık ayrılık vakti geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 gonlumuz el vermez sizi ayirmaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Yapacak bişey yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 niye ayrılıyorsunuz, galeride mi bastı seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Biliyorsun detaylar sadece beni ilgilendirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Abi su arac nasil 70 kaat olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Esh said: Abi su arac nasil 70 kaat olabilir ozan tufan nasil 7m oluyorsa o sekilde abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 70k altina sunlar alinabiliyor; http://www.motortrend.com/price/50-70k/ Dolar daha pahali demeyin, kalbinizi kirarim. Asgari ucret-calisma saati hesabina gore asiri fakir ve asiri pahali bi ulke oldugumuz cok belli. 70 k neymis hatta, 100k istese yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Yalnız 70k TL diyor o zamanda şunlar oluyor. http://www.motortrend.com/price/15-20k/ He bence halen pahalı ama ülkemizde araba fiyatları hele ki yeni vergilendirmelerden sonra baya arttı. Ama ben 70k verecek olsam bunu değil daha sürüşü keyifli bir aracı tercih ederdim. Ama Caddy doblo sınıfından olduğu için illa ki alıcısı çıkar diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 valla arkadaşlar sıfırı 105 bin TE LE her malın elbet bir alıcısı vardır... ha fiyatta biraz indirim yaparım ama naapacaksın adam dandik clio ya 80 bin istiyor... ki benim bu fiyatı istemem normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 DareJedi said: Yalnız 70k TL diyor o zamanda şunlar oluyor. http://www.motortrend.com/price/15-20k/ He bence halen pahalı ama ülkemizde araba fiyatları hele ki yeni vergilendirmelerden sonra baya arttı. Ama ben 70k verecek olsam bunu değil daha sürüşü keyifli bir aracı tercih ederdim. Ama Caddy doblo sınıfından olduğu için illa ki alıcısı çıkar diye düşünüyorum Abi TL olarak bakma. Sen amerika'da yasiyor olsan asgari ucret 1300$. O asgari ucretin alim gucuyle turkiyedeki asgari ucretin alim gucu ayni degil. O yuzden kabaca da olsa, kazanilan para olarak turkiyedeki 70k tl esittir amerika'daki 60-70k dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Alakasi yok 70k tl ile 70k dolarin alim gucunun. Hele otomotiv sektorunde falan ppp iyice sacmaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 combi sanırım araç bir de sıfırı için 105k demişsin ama listelerde artık 1.6 motor yok. sadece 2.0 dsg satılıyor 105k olan araç da exclusive paket, comfortline olanı 99k ki bu fiyat liste fiyatı on road fiyatı daha da düşüktür diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Üç sene önce x tlye al Hayvan gibi bin üç sene sonra 0 piyasasını öğrenip satış başlığına yaz satacağın fiyata x + y tl farkını koy ?? profit Turkish way of selling 2nd hand cars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 cavanagh said: combi sanırım araç bir de sıfırı için 105k demişsin ama listelerde artık 1.6 motor yok. sadece 2.0 dsg satılıyor 105k olan araç da exclusive paket, comfortline olanı 99k ki bu fiyat liste fiyatı on road fiyatı daha da düşüktür diye tahmin ediyorum. hangi site bu link paylaşır mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Rotweiler said: Üç sene önce x tlye al Hayvan gibi bin üç sene sonra 0 piyasasını öğrenip satış başlığına yaz satacağın fiyata x + y tl farkını koy ?? profit Turkish way of selling 2nd hand cars Su olay olmasa 0 araba almayi tesvik edecek hic bi sey yok ki ulkede. 2014'te 51'e Polo aldim, 2016 sonunda (vergi zammindan once) 48'e sattim 24 bindeyken. Gittim gene 0 aldim 120'ye, vergi olayi geldi 0'i 154bin olmus simdi. Cok deli paralar veriyoruz olmayacak arabalara ama 2. elde zarar cok olmuyor, tesekkurler uzun adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar