yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 pazar alanına açmak garip oldu biraz ama en uygun yer burası gibi. ilk buraya yazıyorum çünkü geçen sene ev/arkadaş ararken burdan bulmuştum, bir seneyi kendisiyle tatlış bi şekilde geçirdik, adam gurbet yolcusu şimdi. referans alabilir hakkımda gıybet yapabilirsiniz. senko oluyor bahsettiğim. --- eve gelirsek, göztepe minibüs caddesi üzerinde, benzinciyi geçtikten az sonra (bostancıya doğru) 2+1, eşyalı (eksik eşya ne kalacak kestiremiyorum yakında belli olur ama temel eşyalar full) 2.kat, odalar arkaya, salon caddeye bakıyor. odalar ve salon gayet geniş, mutfak küçük. evin tek kötü yanı ki bu evin kirasına yansıdığından şahsım adına o kadar kötü bir durum değil; apartman epey eski. İç kısım ise o kadar da eski değil. Kombili, salonda klima bile var. kira 1.5 + faturalar, direkt 2'ye bölüyoruz. 20-40 yaş erkek kadın lgbti kedili köpekli farketmez easy going bir insan istiyorum. pati'de orda burda yazdığım şeylerden bana aşırı çok fazla gıcık kapmamışsanız bu zamana kadar, bence gayet anlaşırız, zaten ev 2 kişinin de kendi yalnızlığında yaşayabileceği boyutta. Yarın itibariyle istanbul'dayım, ev/oda arayan varsa gelin görün biralayalım. fotoğraf daha sonra sonra koyabilirim. Eylül sonu itibariyle müsait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 bonuslar 1-HS de eu top bilmemkac legend oyuncudan beles ogrenebilirsiniz, jade druid, jade druid ve jade druid decklerine karsi en efektif jade druid stratejilerini ogrenin 2-bu eve tasinan 3 vakte yurt disina rahat kaciyormus, kesin bilgi yayalim bol sanslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 amazonda aynısı 6.. baltalanamaz bir başlık daha, bol şans yavzör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Seneye gelirim yeni geleni erasmusa yolladıktan sonra sen. Az para lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Eh denilecek ev 1400 tl ,istanbul ne zalım yer.1400 tl ye eskişehşrde rezidansda unili kızlarla neler yapılıyor pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 ben olsam o bölgedeki eski binalarda yaşamazdım, istanbul depreminin en çok vuracağı yer o civarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 evet, adalar açıklarında olucak deprem. göztepe de baya yakın. yine de baktırmışlardır binaya, o tarafta kentsel dönüşüm vs. baya aldı başını gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sakalliyan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 mükemmel fırsat. inşallah iyi bir ev arkadaşı bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 abi sizin mantıkla kadıköy'den pendik'e kadar hiçbir yerde oturulmaz. anadolu yakasında adalara yakın olmayan yerler çok az ve zaten uzak sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 eski binalar depreme göre yapılmadığı için büyük risk altında.yeni ve düzgün yapılan binalara birşey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 yeni ve duzgun yapilan binanin yaninda duran eski bina cokup yeniyi gotururse ne yapcaniz? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 o artık kader oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 eski bina çöküp yeniyi götürmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 ben de hayal dunyalarini yikmak istemedim, hatta domino gibi butun semt yikilabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Ev arkadaşının hs yüzünden sürekli salty dolaşma olasılığı var Al sana balta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2017 valla yakın zamanda büyük deprem olcaksa ölmeyi yeğlerim çok lazım değil kaosunu bokunu püsürünü çekmek hs azaltacağım bi dönem olacak diye umuyorum. pozitif enerjiyle gelin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 depremi düşünürseniz istanbul'da yaşancak ev yok ki. ben de çıktım kadıköyde 30 yıllık binaya. deprem olacak diye gidip kurtköyde siteye mi çıksaydım. gereksiz. senin binan yıkılmasa bile istanbulda oluşacak kaosu yaşamak isteyeceğinizi sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 bu arada çökmez demiyorum ama etrafı boş ikiz apartman ve ev ikinci kat (apt 3 katlı) yumuşak bi çöküş olabilir hani en azından :F erasmus'a hala geliyo mu insanlar yav? marmara üniv'e yürüme mesafesindeyim. craiglistten yardırıyodu bizim arkadaşlar, onlara da soracağım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 baltalıycak bişey bulamamışlar deprem olur oturmayın orada diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 :D haklılar abi deprem fobisi olana hitap eden bir ev değil neticede. ne kadar ekmek o kadar köfte kadıköy'e 10-20dk dolmuş, cadde'ye 20dk yürüyüş, kozyatağı'na 15dk, y.sahra metro'ya 20dk, marmara ünv.göztepe kampüsüne 20dk yürüyüş mesafesinde cadde üstünde 1.5k'lık geniş kombili havadar bir ev işte, alternatifi yoktur öyle diyeyim. GARAJI bile var hemen arkada ehueh mcdonalds ve marmaris büfe'ye 1dk mesafede olduğunu da eklemeden geçmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Park sorunu var mı yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Artariel said: depremi düşünürseniz istanbul'da yaşancak ev yok ki. ben de çıktım kadıköyde 30 yıllık binaya. deprem olacak diye gidip kurtköyde siteye mi çıksaydım. gereksiz. senin binan yıkılmasa bile istanbulda oluşacak kaosu yaşamak isteyeceğinizi sanmıyorum kurtköy iyi di mi ya, güvenli di mi? lütfen öyle olsun çünkü sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Asd o kadar güzel kendinizi teselli etmişsiniz ki bi şeyler yazıp sizi mutsuz etmek istemedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Kurtköyde oturan istanbulda oturuyorum demesin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2017 demiyorum abi zaten ama teknoparkta çalışıyorum, işe yürüyerek gidebiliyorum sfsdfsd. işe yürüyerek gidebildiğim için zaten istanbullu değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar