Esh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 act 3 ya ebenin ami millet nasil library e butun companionlariyla beraber giriyo? ben direk persuade edemiyorum amk gruptan ayriliyolar. bi tane lavlarin ustunde gizli giris buldum orada da ayni sonuc sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Esh lohse-ifan-sebille takimimdi, bende o noktada sanirim affectioni 100 olmayan yoktu birak persuade etmeyi ayaklarima kapandilar (4 persuasion vardi ayrica ama check attim mi hatirlamiyorum bile, hepsine birakin benden kral divine'i nerden bulacaksiniz dedim haklisin dediler) o ana kadarki butun companion questlerini yapmistim yanniz, o adadaki questleri dahil (olanlar icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Ooo esh sen tutmuşsun o zaman bu leverı https://i.imgur.com/x67nQMp.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Ahahahah vay hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 O lever baya komikti Glass Cannon Ranger olayı boss combatlarına kadar güzel de çoğu zaman herhangi birşey dönüp vursa ölüyor. Gerçekte o oynanan 11 AP için party'deki supportun dönüp ona 2-4 AP harcaması gerekiyor toplamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 quick load'un varsa autosave load etmesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 HellHound said: Esh lohse-ifan-sebille takimimdi, bende o noktada sanirim affectioni 100 olmayan yoktu birak persuade etmeyi ayaklarima kapandilar (4 persuasion vardi ayrica ama check attim mi hatirlamiyorum bile, hepsine birakin benden kral divine'i nerden bulacaksiniz dedim haklisin dediler) o ana kadarki butun companion questlerini yapmistim yanniz, o adadaki questleri dahil (olanlar icin) bug? abi bi lohse 83 ki zaten onun questi arxta tamamlanir. sebille ve red prince 100 att. hala senin arkandayiz demiyolar, nasil olacak ki bu is? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 of. persuasion un krali red princeti bende ya amk. tek karaktere yuklemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 gemiye geri gidip black mirrordan stadlarını recheck et ben öyle yaptım. arx da wits ve persuasion olmadan rpg mantığında ilerlemiyor oyun. çatır çatır kesmen gerekiyor. dakka başı combat. şimdi son bosstayım keseyim oyun bitsin diplomat lizard açıcam onunla oynayacağım birde combatı heroes gibi auto combata bırakabilsek çok güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 hangi gemi abi gemi mi kaldi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 kalmis. oha cok sacma dsfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 6 persuasion gerekiyomus mk 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 gel coop a :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 boss ta oyun çöktü açılmıyor şimdi deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 son combatta; dallis dragon forma bürünüp sol köşeye uçuyor, bende red prince ile yavru dragonu salıyorum. dallise doğru salıyorum ama yavrucak uçarken oyun çöküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Dram :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 birde; Birde kendimi feda etmiyorum diyince combattan önce başalmıyorlar. cloacked figure u 200hp ye kadar düşürüyorum bir şey olmuyor sonra soul kinge dönüyor sağ üst köşeye ışınlanıyor. orada kesiyorum onu diğerleri karışmadan bitiyor combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Delikanlı adam son combatta herkesi keser!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 biraz önceki save gelince düzeldi. artık nasıl buglandıysa. Fane-red prince-sebille ile bitirdim ranger açarak. hepsi birbirinden güzel hikayelere sahip. Ama asıl malady ile ne olacak onu merak ediyoruma rtık bir expansion gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 kompanyonların (daha doğrusu ana karakterlerin) hikayeleri çok iyi hakkaten. hani bu hafta hiç oynayamadığım için çok ilerlemedim ama ifan'ın vicdani redçiliği ve cold blooded killer havaları falan ilerledikçe şov yapacak gibi. güzel kontrast olmuş. sebil zaten bebeyim, lohse'den de iyi delilik çıkıcak gibi. fane'e gıcık olsam mı üzülsem mi bilemedim. neyse şey demeye gelmiştim, act2'de hancı, kayıp magister'lar, kniles, sonra herkes aşçıya hancı kniles'ın anası çıktı. ayıp olmasın diye OĞLUNUN BAĞIRSAKLARINI DEŞİP KANINDA DANS ETTİM demek yerine "hıhı evet doktor çıktı pek akıllı maşallah" dedim. "yavrııım <3 al evladım benim oğlanın en sevdiği yemek" deyip bi yahni verdi. kadına ayıp olmasın rp'siyle bi yandan kniles'ın manyak işkence odasını gözümün önüne getirerek kusmamaya çalışarak zar zor yedim. (main'im sebille, elf, cannibal, ölü yiyince hafızalarını görebiliyor kısıtlı bi şekilde) ZANK diye katil aşçı çıktı. karı magister'ları kuşbaşı kesip handa yahniye basıyormuş! hani sıçayım magister'ına, ölsün gebersin hepsi. zaten ex-slave elf'im, yana yakıla master'ı ararken ne kadar köleci, insanları ailesinden çoluğundan çocuğundan zorla koparan self-righteous şerefsiz varsa ilk fırsatta kese kese gidiyorum. benim tek derdim ifan kankamı lone wolf bağlantısı baran'la buluşturmaktı. derken bu çıktı. ula deli misiniz onu ordan tutup oraya nasıl bağladınız, ben "ulan kniles, ananın hatrına bişey demiyorum şerefsiz pezevenk" diye takılırken buna nasıl rastladım falan derken aklım gitti iyice dsafjhg handa da drunk with dwarven mirth çalıyor <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 witsi main stad olan class yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Ranger a wits abanmıştım ben crit için. Denemedim ama pyro mage, savage sortilege ile güzel dps çıkıyor diye duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Main statlar Str/Int/Finesse, o açıdan yok. Crit kasan class'lara yarıyor ama wits: Wizard, Ranger, Knight Scoundrel dagger kullanıyorsa yaramıyor backstab %100 crit olduğu için de spear gidiyorsa olur tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Bu arada http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1143412184 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Driftwooddaki merchantları nasıl soyabiliyoruz. 1 tanesini soyabildim sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar