Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Divinity: Original Sin 2

Cokomantis

Öne çıkan mesajlar

Esh

lohse-ifan-sebille takimimdi, bende o noktada sanirim affectioni 100 olmayan yoktu birak persuade etmeyi ayaklarima kapandilar (4 persuasion vardi ayrica ama check attim mi hatirlamiyorum bile, hepsine birakin benden kral divine'i nerden bulacaksiniz dedim haklisin dediler)

o ana kadarki butun companion questlerini yapmistim yanniz, o adadaki questleri dahil (olanlar icin)

Sosyal ağlarda paylaş

HellHound said:

Esh

lohse-ifan-sebille takimimdi, bende o noktada sanirim affectioni 100 olmayan yoktu birak persuade etmeyi ayaklarima kapandilar (4 persuasion vardi ayrica ama check attim mi hatirlamiyorum bile, hepsine birakin benden kral divine'i nerden bulacaksiniz dedim haklisin dediler)

o ana kadarki butun companion questlerini yapmistim yanniz, o adadaki questleri dahil (olanlar icin)

bug?

abi bi lohse 83 ki zaten onun questi arxta tamamlanir. sebille ve red prince 100 att. hala senin arkandayiz demiyolar, nasil olacak ki bu is?

Sosyal ağlarda paylaş

gemiye geri gidip black mirrordan stadlarını recheck et ben öyle yaptım. arx da wits ve persuasion olmadan rpg mantığında ilerlemiyor oyun. çatır çatır kesmen gerekiyor. dakka başı combat.
şimdi son bosstayım keseyim oyun bitsin diplomat lizard açıcam onunla oynayacağım birde combatı heroes gibi auto combata bırakabilsek çok güzel olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

kompanyonların (daha doğrusu ana karakterlerin) hikayeleri çok iyi hakkaten. hani bu hafta hiç oynayamadığım için çok ilerlemedim ama ifan'ın vicdani redçiliği ve cold blooded killer havaları falan ilerledikçe şov yapacak gibi. güzel kontrast olmuş. sebil zaten bebeyim, lohse'den de iyi delilik çıkıcak gibi. fane'e gıcık olsam mı üzülsem mi bilemedim.

neyse şey demeye gelmiştim, act2'de

hancı, kayıp magister'lar, kniles, sonra herkes aşçıya

hancı kniles'ın anası çıktı. ayıp olmasın diye OĞLUNUN BAĞIRSAKLARINI DEŞİP KANINDA DANS ETTİM demek yerine "hıhı evet doktor çıktı pek akıllı maşallah" dedim. "yavrııım <3 al evladım benim oğlanın en sevdiği yemek" deyip bi yahni verdi. kadına ayıp olmasın rp'siyle bi yandan kniles'ın manyak işkence odasını gözümün önüne getirerek kusmamaya çalışarak zar zor yedim. (main'im sebille, elf, cannibal, ölü yiyince hafızalarını görebiliyor kısıtlı bi şekilde) ZANK diye katil aşçı çıktı. karı magister'ları kuşbaşı kesip handa yahniye basıyormuş!

hani sıçayım magister'ına, ölsün gebersin hepsi. zaten ex-slave elf'im, yana yakıla master'ı ararken ne kadar köleci, insanları ailesinden çoluğundan çocuğundan zorla koparan self-righteous şerefsiz varsa ilk fırsatta kese kese gidiyorum. benim tek derdim ifan kankamı lone wolf bağlantısı baran'la buluşturmaktı. derken bu çıktı. ula deli misiniz onu ordan tutup oraya nasıl bağladınız, ben "ulan kniles, ananın hatrına bişey demiyorum şerefsiz pezevenk" diye takılırken buna nasıl rastladım falan derken aklım gitti iyice dsafjhg

handa da drunk with dwarven mirth çalıyor <3
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...