Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ROG GR8 Oyuncu Bilgisayarı & Monitör


turambarturin

Öne çıkan mesajlar

Yeni doğacak bebeğimize yer açmak için masaüstü oyuncu bilgisayarımı, monitörümü satıyorum.

ASUS ROG GR8 Masaüstü Oyuncu Bilgisayarı - 2.400 TL

21.09.2015 tarihinde Hepsiburada'dan alındı; haftada 1-2 kere kullanıldı. Tertemiz kullanıldı, halen tüm faturaları, kutuları, kağıtları vs mevcuttur. Teknik özellikleri ise şöyle:

İşlemci Tipi: Intel Core i7-4510U
İşlemci Hızı / Belleği: 2.0Ghz, turbo ile 3.1Ghz/ 4MB
RAM: 8GB DDR3 (1x8)
Sabit Disk : 1TB 2.5"
Ekran kartı : NVIDIA GeForce GTX750Ti, 2GB harici

ASUS 21.5" VP228H 1ms Full HD HDMI Gaming Monitör - 350 TL

5.04.2016 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan alındı. 21,5 inc 1920x1080 çözünürlüğe sahip, özellikle 1 ms tepki süresi olması sebebiyle alındı. Temiz kullanıldı; kutusu ile birlikte verilecektir. Garantisi halen devam ediyor, Sıfırı şu an 600 civarında satılmakta.

Eğer bilgisayar ve monitoru beraber almak isterseniz toplam fiyatta daha uygun bir şey konuşabiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne diyim, "iyi tamam bedavaya vereyim" mi diyeyim? Ben kendi adima bu paraya deger oldugunu dusunuyorum, baska biri de boyle dusunurse alir.

Ben su an ekmegimi urunlere fiyat bicip, iskonto degerlerini ayarlayarak kazaniyorum, ve is tanimim sadece bundan ibaret (İlgilenen olursa ozelden detay da verebilirim.) Meslegi bu is olan birisi olarak anlayamadigim nokta, siz buraya "gelip yarisi eder vs." seklinde yorum yazinca elinize ne gectigi. Sizce pahali olabilir dogal olarak ama bu size "bu kasa bu kadar etmez." deme hakkini vermez. Ego falan tatmin etmek istiyorsaniz onu da anlarim ama sizden ricam gidin az ileride tatmin edin egonuzu, cok rica edecegim. Oto pazarlarinda ellerini arkadan baglayip "lpg taktir sen buna daha rahat satarsin" diye dolasan bir emmilerden farkiniz kalmiyor ego tatmin edecegim derken.

Ben bu bilgisayari belki satarim belki satamam, ama sizin sikinti daha buyuk.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu demek serbest mi peki?

"Muhteşem kasa almayanı dövüyorlarmış 2 yıllık bir ürünü bu fiyata bulmanız imkansız! 600€ verip daha iyi bir sıfır kasa toplamaktansa en azından 2 yıl kullanılmış huyu suyu belli bir kasayı bu fiyata bulduğunuza şükredin."

Senin işin bu ise gerçekten firman için üzüldüm o zaman ne diyeyim insan bir açıp bakar ne ne kadar ediyor diye sonra cevap vermeye çalışır en azından.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Baltanın kalanını da bırakıyım da

Alet konsol çakması PC, boyutları ufak mufak ama içindeki herşey proprietary, laptoplar gibi. Anakart, işlemci, ekran kartı upgrade'i falan yapmazsınız. Sadece RAM ve HDD değiştirilebiliyor ve sadece DDR3L kabul ediyor(maks. 2x8 GB 1600 Mhz DDR3L), yukarıda yazılan 8 GB DDR3 yanlış mesela. İşlemcisi 4.nesil Intel(referans olarak önümüzdeki günlerde 8.nesil core serisi işlemciler çıkacak) düşük güçle çalışan laptop işlemcisi. 2c/4t 2 Ghz baya kıytırık bir işlemci. Ekran kartı 750ti, 3 nesil eski GTX680 ayarında bir ekran kartı. Monitörde bildiğin kıytırık 60 Hz 1080p 21,5" TN panel monitör, 100-150 lira falan eder anca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili Mahmut,

İroniden anlamayan nesil için not: Mahmut diye biri gerçekte yok, şu iki fotoğrafın karışımı gibi bir şey:




Normalde sana şu an şunları açıklamıyor olmam gerekiyor:

- bir ürünün bazı özellikleri sana saçma gelebilir (konsol çakması yorumuna ithafen) ancak bu özellikler başka insanların farklı ihtiyacları için çözüm olabilir. ürün geliştirirken self referans yapma, tüketici dinle.

- her ürünün belli bir marka değeri vardır (toplama bir bilgisayarın bile içerisindeki ürünlerin marka değerlerinin getirdiği bir değer mevcuttur) ve bu değeri ölçmenin ne yazık ki 100% genel kabul görmüş bir yolu yoktur.

- her ürünün fiyatı pazarda bulunan insanların algısı ile şekillenir ve bu insanların algıları farklı şekilde gerçekleşebilir. insanların senden farklı düşünmeleri (bu örnekte bu bilgisayarı satın almaları) onların salak ya da mal olduklarını değil sadece senden farklı olduklarını gösterir.

bu teknik açıklamaları bir kenara bırakırsak sevgili mahmut, herşeyi bilmediğini kabul etmenin vakti geldi bence. hele hele yer muhabbeti için yaptığın çıkarımları komik. amne hizmeti olsun diye bak açıklayayım sana:

- ilk evlendiğimiz zaman oturduğumuz evde yarı çalışma odası, yarı marangoz atölyesi bir odam mevcut idi:



- ama çocuk olacak diye yeni taşındığımız -ve ekstra odası bulunmayan- evde bana ayrılan bölüm sadece bu oldu:



-Koltuğun arkasındaki ufak masa-

şimdi sevgili mahmut,

çıkartman gereken bir sürü ders var ama şu an burada bu saçma muhabbeti yapacak boşlukta bir adamsan zaten bunları almayacaksın. o yüzden sadece bilmediğin konularda yorum yapma, yapacaksan da bir miktar mütevazi yap. eğer çok doluysan, illaki bir şey söylemem gerekiyor diyorsan, sana önerim, git bir mastürbasyon yap, hala söyleyeceğim diyorsan yine gel söyle. ama önce kendini bir başka yerde tatmin et, sonra gel.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yoruma bile acik olmayacak sekilde yuksek fiyat bicip nasil da sana yorumlariyla urunu satabilmen konusunda yardim ettikleri icin tesekkur etmen gereken insanlara pervasizca dusunmeden saldirmissin be abi.

surada onca balta gormusumdur, sacma sapan baltalara bile cok guzel uslupta cevap veren saticilar oldu. hakli bi sekilde yorum yapana saldirmissin direk "BOYLE DEMEYE HAKKINIZ YOK BU URUNE, BU BENIM KUTSALIM, MANEVI DEGERI VAR!!" diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zeawee said:

yoruma bile acik olmayacak sekilde yuksek fiyat bicip nasil da sana yorumlariyla urunu satabilmen konusunda yardim ettikleri icin tesekkur etmen gereken insanlara pervasizca dusunmeden saldirmissin be abi.


tam olarak bundan bahsediyorum, herhangi bir fiyat hiç bir şekilde yoruma açık olmayacak şekilde yüksek olamaz. kaldı ki, ben bu işin taciri değilim, doğal olarak yapacağım şey, piyasadaki diğer satıcıların aynı ürüne verdiği fiyata bakmak olacaktır. eğer google'ı bir iki kullansanız, aynı ürünün paralel fiyatlardan satışta olduğunu göreceksiniz.

zeawee said:

surada onca balta gormusumdur, sacma sapan baltalara bile cok guzel uslupta cevap veren saticilar oldu. direk "BOYLE DEMEYE HAKKINIZ YOK BU URUNE, BU BENIM KUTSALIM, MANEVI DEGERI VAR!!" diye cikismissin biraz.


"benim kutsalım" diye demeyelim de, doğru düzgün bir cümle kuramayan adamların bir elleri "eşofman"larının içinde bir elleri klavyede yazdıkları yorumlara bu yaştan sonra tahammülüm daha az diyelim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yasini falan bilmiyorum elbet, yasadiklarini bilemem, insan tecrube ettigi seylerden sonra gercekten tahammulunu yitirebiliyor.

ancak mesajlara tekrar baktigimda goruyorum ki topic'deki OP ile ikinci mesajin arasindaki mesajlarda insanlar gayet duzgun uslupla yorumlarda bulunmus, tamam yari fiyati falan dediklerinde OEH diyebilirsin, ama genel olarak iyi bir uslupta yorumda bulunulmus "bu fiyata satamazsin be abi, cok" diye.

saldirgan tutumdaki mesajlar daha sonrasinda senin agresif tavrindan kaynaklanmis.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...