bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 zaten giyim dükkanından borçlardan içerideydik aynı avm nin içinde saat corner'ının alarak amacı giyimden borçları eritmek ama cirolar aynı, borçlar fazla haliyle başımıza iş açılıyor borç büyüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 vekaleti buldum, vekaleti azleteyim dedim ancak vekaletin üzerinden zaten çek-senet-kambiyo düzenleme yetkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 senetleri borclara karsi ver.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 saatler ne peki ya en azından vitrini çekip şuraya koysaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 bLackcha0s said: zaten giyim dükkanından borçlardan içerideydik aynı avm nin içinde saat corner'ının alarak amacı giyimden borçları eritmek ama cirolar aynı, borçlar fazla haliyle başımıza iş açılıyor borç büyüyor abi adam aslında kötü bişey yapmak istememiş bence, kendince kurtarma planı yapmış. saatler orjinal mi bari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Lopeth said: şöyle bişey al, telefonla çek http://www.hepsiburada.com/foldio-2-isikli-urun-cekim-cadiri-akilli-fotograf-studyosu-p-FTFOLDIO861718?magaza=Foldio%20T%C3%BCrkiye&wt_gl=cpc.elk.foto.pla&gclid=Cj0KCQjw8vnMBRDgARIsACm_BhJRcgOxvg8Uh1-3eSwuGxaHQT0V6bQHGTsAz1ilSyyxaXFZDo5-KpYaAuDaEALw_wcB bunun biraz daha büyüğünü aydınger kağıdı ve florasan lamba ile yapmıştı ev arkadaşım. fotoğraf çekiyodu içerisine bişeyler koyup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 kuzenimin gittigidiyor, n11 de falan düzgün dükkanı var sürekli satış yaptığı, saatlerin marka model fotoları, gümüşlerin de gençlere gidecek marka model fotoları olursa sorarım ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 makine ile çektim sonya6000 + 35mm lens ile elimden geldiğince fena olmadı aslında ama çok bir netlik yok. daha prof olması gerekir mi bilmiyorum. fotoğraflarda oynayıp koyacağım. gümüşler ayrı bir dünya onları nasıl fotoğraflayacağım bilmiyorum yani n11 ve gg de sorun şu işte 0 kullanıcıyım hiç yorum ve puan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2017 gümüşü bu arada topluca elden daha kolay çıkarırsın hayvan gibi işleme yoksa üstünde. neticede yeniden işlenebiliyor. saat ama gerçekten ayrı bir dünya. çakması, çıkması 5tl den başlar sonu yok fiyat olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Fotoları buraya at, belki alıcısı da çıkar. 10 tanesini satsan kar, kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 abi 5 10 tanesini kurban et ölü fiyata koy internete hatta forumdan birilerine sat ama rica et internetten alsınlar sahibinden üzerinden ufak ufak rep kazan işte sonra gerisin normal satarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Neler var ki Nomos, miansai vb varsa dusunurum ben de almayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 ucuza böyle tarz duran saatler varsa ben de alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Pahali saate param yetmio zaten :) Ucuz ve sekilleri gonder sen buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 abi fena değil aslında abime yakışır :p for motion 160-180 tl civarında 2 yıl garantili çelik kasa ek olarak 23 tane de raymond var pahalı saat kategorisinde bunlarda 400 tl civarında akşam tüm fotoğrafları atıcam dükkana bakarsınız pati indirimi yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 1500e çekerim profesyonel fotoğraflarını sdf.kaç ürün var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 bence saatler çakma bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Çakma değil len :) Tanınan bir marka değil ferruci for motion işte kendi çapında marka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 400 tl diyorsun, raymond diyosun, raymond weil'den bahsetmiyon mu? nası 400 tl oluyo onu anlamadım ondan dedim çakma diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 bLackcha0s said: abi fena değil aslında abime yakışır :p for motion 160-180 tl civarında 2 yıl garantili çelik kasa ek olarak 23 tane de raymond var pahalı saat kategorisinde bunlarda 400 tl civarında akşam tüm fotoğrafları atıcam dükkana bakarsınız pati indirimi yaparız :) hani fotolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2017 http://s1079.photobucket.com/user/sinad85/library/?view=recent burada bir kısmı var :) Raymond Weil değil tabiki ya Raymond diye bir marka işte kendi çapında garantisi falan var direkt çakma değil yani onu anlatmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 o kadar mı kötü lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2017 guzel saatler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar