Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Kampanya yaptım, al saati bak,tak beğenmezsen geri kargola. Tek kuralım var, Instagram'da follow'laşıcaz. Beğenir,kullanır paramı ödemezsen ifşa ederim. Beğenmedin geri kargola. İstediğim fiyat 200TL . 3-4 sene önce aldım , gündelik kullanmadım. Camda cok küçük bir çizik vardır. Onun dışında kasa ve camda bir çizik yok.Alt jelatini fln. da duruyor. Saat iyi durumda http://www.hizlisaat.com/cerruti_cra026f224g Resimler: https://i.hizliresim.com/1g575B.jpg https://i.hizliresim.com/LnrGr0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 sıfırı 100 tl bile olsa böyle samimi satıcı baltalanmaz. süper promosyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Abi o saati takmam icin bana 100 lira atesler misin saatle birlikte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Facebuk olmazmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 kargocu olsam taşımam bu saati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Tamam Iban ve instagram alayım Hadi ya o kadar kötü mü.Oysa severek takmıştım. Bu saat nasil sence yerine bunu aldım diye satiyorum. http://www.tick-tock-time.com/assets/images/BU7713.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Ilki daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Saat seviyorsan satma sakla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 burberry yazısına 3000 lira vericem diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Yok burberry saat yapmıyor(yaptırmıyor demek daha dogru olur) artık o yüzden uyguna aldım. Hadi ya o kadar kötü mü İsviçre yapımı fln. ne bileyim hoşuma gitti. Birbirine benzer modeller zaten . Bunu satayım o zaman adsaf http://d2ydh70d4b5xgv.cloudfront.net/images/f/0/burberry-endurance-bu7713-sport-swiss-chronograph-gray-rubber-strap-men-watch-8c104fe6ab4e716f52151f2d3ac243bf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Abi ikinci saat daha kotu. Neden boyle oldu abi? Vapingdeki basariyi saate tasiman lazimdi, olmadi ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 ilki sakızdan çıkmış gibi abi yapmayın. ikinciyi yazın açık renklerle falan giyer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Gelmedi bile saat daha, internetten almıştım. İptal ediyorm o zaman.Başlık kitlene bilir, hevesimi kaçırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 baltalı ilah.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 satisi baltalayamiyoruz o zaman hayattan sogutalim gg wp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Masticore said: Gelmedi bile saat daha, internetten almıştım. İptal ediyorm o zaman.Başlık kitlene bilir, hevesimi kaçırdınız bi de bana kalırsa, eğer bir tane saat kullanacaksan daha safe bi seçim yapmanı öneririm böyle parlak renkli, at gibi kurma kollu bi saat yerine. yani gidip dress watch da alma, ama böyle her yerinden süs de fışkırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 bence 2. saat ilkinden 8.4 kat falan daha iyi. niye bokladınız ey bokçular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Bencede ikinci fena degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 2.yi alırım 200 liraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 abi ilk saat baya kötü bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 SEN SATMIYON MU 300E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Ne güzel çakralarım açıktı,Mulgear'ın pozitif enerjisiyle başladı topic sonra mutsuzluk salgıladım resmen. Thx paticik @claiborne Yok tek saatim degil 3 tane saatim var. Takım,günlük bir de siyah vardı işte ama burda paylaşmam daha asdadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Fistan said: SEN SATMIYON MU 300E face adresi vermişsin, gizemli hareketler, özel mesaj kutun dolu 8 yıldır ulaşılamıyo sana. soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Masticore said: Tamam Iban ve instagram alayım Hadi ya o kadar kötü mü.Oysa severek takmıştım. Bu saat nasil sence yerine bunu aldım diye satiyorum. http://www.tick-tock-time.com/assets/images/BU7713.jpg yetisemedim ama umarim bunu almadin, bildigin cirkin oh iptal edilmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2017 Ilk saat kotu de ikinci iyi bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar