Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 applev0dka said: Adam ostersunz diye takıma eleniyor.. bindesliga ikincisini dortmund u falab geride birakan takimi küçümsuyor.. Bu nasil ozguven, Bu hangi seviye be kardesim lan şampiyonlar liginde oynuyorsunuz. ama o kadar alışamadınız ki hala şu kuraya kötü diyebiliyorsunuz.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 şu kura galatasaray'a gelse oha ne şanslı kura çektik lan derdim ama adamların kanında var işte üzülmek.
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 epılvotkan çok içine atmış zamanında belli fbliler gelince eurolig gsliler gelince östersundz 38 posttur aynı sonra t*ner diyince kızıyor bjkliler hahah
pascalnouman Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 kuraya kotu diyen dombilidir taocudur tatava yapmayip basip gecmek lazim ama şg diye bir hamsi var takımın basinda o yuzden hic net konusamiyoruz
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 2den dortmund gelen gruptan cikma ihtinalimiz yok ama ligde onlari geride birakan leipzig'in 4. Torbadan geldiği gruptan cikma şansımız var öyle mi ??? Zaten kimse 1-2 konusunda bisey demiyor. 4ten leipsig disinda ne gelse kabuldu.. gitti en babasi geldi. 2 tane 2. Torba takimi oldu olay bu..
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Porto ya taktik Aboubakar dan, Leipzeig e taktik Bruma dan. Şimdiden başlıklar hazır.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Okunduğunu anlama seviyesinde türkçesi olmayanlar için bilgilendirici mesaj.. Kura kötü degil. 4. Torbadan bundesliga 2.si gelmesi kötü
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Haci senin mantiginla Leicester tarihin en kotu grup 1. si olacakti - premier ligde sampiyon olan takim olmasina ragmen. Simdi ayni argumani tersten sunuyorsun, tutmadi.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 applev0dka said: Idrak yollarınız mi tıkandı arkadaşlar ?? Ilk 2 ye degil 4ten gelen takima laf atiyoruz 10 sayfadır.. Monaco-porta gelince sevincten yıkıldı ortalik ne ama demesi... Ama 4. Torbadan muhtemelen 1-2 yi patates edecek takim cektik buna isyan ediyoruz maribor varken leipzig ne lan diye.. neden hala inatla anlamamazliktan geliyorsunuz acaba ? istiyor ki dünyanın en ponçik grubu gelsin. iyi ki barçalı juveli gruba düşmedik demek yerine hihihihihi lipzig çok rerörerö diye üzülmeyi seviyor. gerçi iddiası kalmayan takımdan 6 yediğinizi düşünürsek bu isteğiniz çok da haksız değil gibi. bi de dediğim gruba düşseniz ne konuşulurdu burada çok merak ediyorum.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Adamlara illa ki bir üzüntü, haksızlık, arabesk olmak zorunda. Olmuyor yoksa bünye kabul etmiyor. Lütfen Bjk yi üzmeyin.
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Leicester kumede kalmaya oynayip tüm eforu CL'ye verdi. Beklemediğim kadar iyi sonuc aldi.. Ama atladigin olay leicester 1 senelik bir mucizeydi ve CL takimi asla degillerdi. Leipzig'i ise muhtemelen bir kac sene sonra 2. Torbada izleyeceğiz.. Bence herseye ragmen iyi kura. F olsa cok daha iyi olurdu. Ama boyle bir grup yerine. Spartak-barca-besiktas-mariboru tercih ederdim. En azindan barcadan 2747272 gol yerdik ama gule oynaya 2. Olurduk. Simdi 4. Olsak da 1. Olsak da kimse şaşırmayacak
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 dur daha hakemler açıklanmadı, artçılar da o zaman gelecek.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Kura aya sansli geldi bence. Ama tabi daha da sans olabilirdi. Simdi uefa garanti degil. Karabag maribor falan gelse uefa cepteydi
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Hedef UEFA olmamali abi zaten hicbir zaman. Illa gruptan cikmak diye bakmalisin. UEFA da yari final finalden oncesi tirt zaten. Gruptan cikmis olmak BJK tarihinde olmayan birsey. Fazla kucuk dusunuyorsunuz. 3 senedir domine ediyorsun ligi migi takim yapmissin tas gibi tercubeli. Catir catir yeneceksin gerekirse Leipzigi filan. Anadolu topcusu dediginiz adami aldi iste Leipzig. Porto'da kimsenin tam olarak begenemedigi Abu var. Monaco desen tas gibi takimdi muhtemelen 2 haftaya kimse kalmaz. Daha ne abi 3'ten giriyorsun zaten torbaya. Favori degilsin birsey degilsin. 3'un bile en sonuncususun hani. 4 tane baya zor grup var sansin olmayacak. Bir tane daha tirt var iste o kadar. Bazi takimlari yenemez bizim takimlar. Eleyemezsin yani Dortmundu filan. Desem Leipzig mi Dortmund mu 2 mac elemeli kimi sececeksin? Cok kasmaya gerek yok hedefin varsa cikman lazim su gruptan. Pot 1'den yenebilecegin 2-3 takim var surda. Onlardan biri net Porto. Pot 2 keza bir suru sacma sapan takim var. Gene Monaco en iyi kuralardan su ve potansiyel haliyle. Oburlerinden puan alamiyorsun zaten. Ostersunds diye dalga gectiginiz GS 3-4 sene once Juveyle Realle oynayip gruptan cikiyordu. Ki 4'ten de Maribor filan gelmemisti. Gecin bu isleri sonra da soyle iyiyiz boyle iyiyiz. Bir GS kadar olabilin de once ondan sonra gecersiniz dalganizi ostersunds diye. 2 senedir top tier takimla mac yapmisliginiz yok.
senko Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 bjk'nin gruptan cikma ihtimali %12.
smyrnas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Sotto said: Bir GS kadar olabilin de once ondan sonra gecersiniz dalganizi ostersunds diye. 2 senedir top tier takimla mac yapmisliginiz yok. BJK ligte iyiydi hemde çok iyiydi. aslında AVrupa da güzel top oynadılar . o benfica maçı unutulmaz ama Genel olarak baktıgımız da Bırak GS kadar olmayı , FB kadar bile olamadılar.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 ostersunds diye diye bozmussunuz sotto'yu. bir GS kadar olabilin ne demek ya uefa-kupasi.jpg misin ahaha
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Yok da, GS'nin Avrupa'da diger turk takimlarindan iyi oldugu yer sadece UEFA kupasi degil ki. Durmadan tabii ki gecmise donmeyecegiz de CL'de tarihinde gruptan cikamamis takim hakkinda objektif fikir belirttigimizde de ostersunds cevabi aliyorsan, bazen arada sikistirman lazim. Benim o mesajda kastettigim acik. Madem iyisin, madem iyi kadro kurdun, madem soyle boyle, o zaman yeneceksin catir catir Leipzig'i Porto'yu. Yenemiyorsan isin yok. GS zamaninda yenebildigi icin Ceyrek oynadi. Su an ostersunds u yenemedigi icin isi yok zaten. Ama elma armut meselesi yani. Su kura gelse bana havaya ucarim be GS'li olarak. Gs tarihinin en dandik CL kurasinda bile en az bir tier 1 takim vardi. Ki 2. torba katildigimizi bilirim ben. Bir daha bir Turk takiminin 2. torbadan girmesi icin kirk firin ekmek yemesi lazim.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 simdi egri oturup dogru konusalim turk takimlari icin ucuncu dorduncu torbadan ne gelecegi daha onemli. super ligden gazel okumaya, zaman makinesine falan gerek yok. lutfen...
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Iste sacma olan o mantik zaten onu demeye calisiyorum. Ilk 2'den kimin gelecegi nasil daha az onemli onu cozemiyorum - gruptan cikmak istiyorsan bu iki takimi gecmen lazim once, 4.yu degil. GS ornegini ondan veriyorum cunku gruptan daha once cikildi mi cikildi, BJK cikabilir mi cikabilir. Ama bu 1.2. torbadaki takimlari birsekil gecerek oluyor. Maks 3'ten giriyorsun cunku. Juve'yi gectigin zaman cikabiliyorsun gruptan. GS kadar olun demek o.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 her sene turk takimlari gruptan cikiyormus gibi yaziyorsun. derdin o iste GS yapti falan demek. birak.
enrique Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 juve kopenhagı geçemediği zaman çıkıosun demek istedin galiba sdadsadas
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 sdfs ne alaka abi. Gruptan cikmak hedef degilse nedir? Herseyi kompleks haline getirmeyin. GS yapti biz de yapariz demek eziklik degil birsey degil. Daha iyisini yapin. Gs yapti dememin sebebi abarti birsey olmamasi - GS'nin uber takim olmasindan degil. Pepeler Negredolar Lensler niye geliyor hedef gruptan cikmak degilse. Her sene cikmayabilirsin ama hedefin olur 3. senende bilmemne de cikarsin, bunda bir gariplik mi var anlamadim. Yani su grup icin UEFA acisindan kotu demek sacma. Salla UEFA'yi filan, git gruptan cik bu sene. Seneye ceyrek oynamaya kas. Olmazsa gidersin bi sekil UEFA'ya nedir. Bilmiyorum benim mi dusunce sistemi hatali. Su 2. torbadan gelen Sevilla'yi eliyordu az kalsin Basaksehir. BJK su grupta her takimi yener. Ama dunden hazir simdi Leipzig bahanesi. GS ornegini tekrar vereyim: CL'de gruptan cikman icin illa en balli gruplara dusmene gerek yok - uberler gelmesin yeter. Uberler gelmedi iste Besiktasa, mis. Ama aradaki iki saglam takimi da bir geciver bi zahmet.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 takim gecen seneki mucadeleyi gosterirse konusuruz tekrar zirveye oynayacaksin gazlarini. su an en az lafi x sene onceki GS maclarina baglamak kadar bos. hakediyorsun ostersunds spamlenmesini.
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2017 Son kez yazayim: Su grup Besiktas icin cok daha iyi grup digerlerine gore dedigimde ostersunds u yenemeyen takim Leipzig i begenmiyor spami gelirse, ben de Leipzig'i (veya Porto/Monaco) yenemeyecek takimin CL'de gruptan cikmakla isi yok diyorum iste. Mantik basit. Ornegi de gayet tabi gecmisten veriyorum. O zaman bir GS bile olamiyorsun evet.
Öne çıkan mesajlar