Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 quixef said: En kötüsü wow için olan bellular gaming sanırım 1 satır bilgi gelmeyegörsün boş boş konuştuğu full monetize 15 dk videoyi dayıyo adam yolunu bulmuş ya böyle 1-2 videosunu izledim, sonra farkettim ki baya wowhead'de falan çıkan bilgilerin seslendirmesi gibi bi olay yok sdf
quixef Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2018 Saeros said: quixef said: En kötüsü wow için olan bellular gaming sanırım 1 satır bilgi gelmeyegörsün boş boş konuştuğu full monetize 15 dk videoyi dayıyo adam yolunu bulmuş ya böyle 1-2 videosunu izledim, sonra farkettim ki baya wowhead'de falan çıkan bilgilerin seslendirmesi gibi bi olay yok sdf WoW için Evitel & Taliesin i tavsiye ederim. Çok artı bilgi yok ama üslupları hoşuma gidiyo
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Skill Up: bayağı güzen review'ları var. ek olarak trendleri güzel okuyor.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2019 Girlfriend Reviews: wiçar 3 vidyosundan sonra buraya koymadan yapamadım. should your boyfriend play x diye review. eğlenceli baya. smash'teki "bye link... bye zelda... bye (spoiler)" kısımlarına kopmuştum gbhjsfd "but this isn't a review of girlfriend reviews, this is a review of how it's like to live with someone who reviews girlfriend reviews" :P
Seru Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Ranton var, kral. full makara muhabbet ama review'larda kimsenin değinmediği noktalara vurgu yapıyor. ac, monster hunter review'ları gibi.
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2019 sonrası için "lazım" keywordümle kenara atıyorum bu topiği
Bone Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2026 "Bonec topiği" diye saldıracağınız bir konu bu. Ama son yıllarda değişiklikler olduğu ve bazı iyi YouTuber'ların vefat ettiğini de düşünerek bir güncelleme yapmak istedim. takip edip ilgimi çeken kişilerin kanallarından örnekler: Laura Fryer oyun dünyasına prodüksiyon açısından bakmak isteyenlerin yararlanabileceği birisi: Yong Yea yıllardır oyun dünyasındaki haberleri takip eder ve bunları anlatır, bir Total Biscuit değil ama yine de severim. Bellular'ı ilk WoW videolarıyla tanımıştım ama oyun dünyasındaki gündemi değerlendirdiği şöyle bir kanalı da var. Eski Escapist ekibinden ayıranların kurduğu oyun kanalı. Özellikle Yahtzee için izlenir. Timothy Cain'i RPG'lerden bilirsiniz. Ancak kendi kanalında doğrudan kodlamayı anlatmadan oyun programcılığı hakkında çok önemli bilgiler veriyor. Bu adamın altında çalışmış olmayı isterdim. Ufuk açıcı şeyler anlatıyor. Vercidium, oyun motoru ve oyun geliştirme işleriyle uğraşanların ilgisini çekebilecek bir kanal. Razbuten oyuncuların gözünden oyun geliştirmeyi ve tasarlamayı anlatan ilginç bir kanal. Juniper Dev'in oyun geliştirmekle ilgili videoları, oyun programlamaya ilginiz yoksa bile ilginç gelebilir. Any Austin'in oyun dünyalarındaki tasarımları gerçek bilimsel bilgiler üstünden değerlendirip anlatmasını izlemek keyifli olabiliyor. Özellikle "Exploration" odaklı oyuncuysanız, videolarda anlattıkarı ilginizi çekebilir. GmanLives özellikle FPS oyun incelemeleri yüzünden takip edilesi birisi olsa da, başka ilginç oyunlara da yer veriyor. bunlar en sık takip ettiğim, en çok yararlandığım kanallar. "bonec o öyle yazılmaz bonec, o cümle öyle olmaz bonec, o kanal öyle konulmaz bonec" diye sızlananlar olursa da kendi topiclerini açsınlar, kendi bildikleri gibi yazsınlar. 1
Öne çıkan mesajlar